להניק בחתונה

psichi

New member
להניק בחתונה

אחותי האחת מתחתנת, והמשפחה כמרקחה. היום, תוך כדי קשקושים עם אחותי האחרת בנושא האינסופי "נו, אז מה את/ה לובש" היא אמרה שהיא מגיעה בטי-שירט - בגלל שהיא מניקה את הילדה. ואני שואל - מה, אין דרך לדפוק הופעה, ובכל זאת לשמור על היכולת לשלוף את הציץ כשצריך?
שלכן בתמיהה צביאל

almost

New member
חולצת כפתורים יכולה להתאים..

וחצמזה גם טי שרט יכול להיראות פיצוץ

אפשר בהחלט לדפוק הופעה ולהניק

עשיתי זאת אין ספור פעמים: בחתונות, בריתות וכדומה. אבל אם היא מרגישה בנוח עם טי שירט, זו זכותה המלאה! אתה יכול להציע לה לצאת לסיבוב קניות ולפרגן לה ואולי אף לקנות לה חולצה שתראה לך ולמשפחה והכי חשוב שתראה לאחותך. מזל טוב ובהצלחה

psichi

New member
זכותה המלאה?

אם היה פה עניין של חופש בחירה הייתי מגיע בשרוואל, גופייה צמודה לבנה, סיגריה ביד ימין, וביד שמאל מה שיש לכל ערס: פלאפון ומרלבורו... למה? כי זה נוח (ככה אומרים - אני לא מעשן) בנות, זו המאה ה-21! נשים מניקות לפחות כמה מליוני שנה. לא יכלו לחשוב על פטנט? כלום? אי אפשר ללכת למשהו כזה בטי-שירט. יתהפך העולם. אני אחדד את שאלתי ממקודם: במה אתן הולכות לארועים מיוחדים? צביאל

zimes

New member
תגיד לאחותך ש...

מה שנוח כל כך בטישרט הוא שהיא רחבה, ואפשר להרים בלי שיציק. לכן - כל חולצה (יפה ו)רחבה תהיה בסדר (זה מה שאני עשיתי ביום חמישי האחרון, למי שתהה לאן נעלמתי). אבל הנה טריק שהוא שפצור של טריק של מישהי אחרת פה: (אם אתה לא מבין - תתן לאחותך לקרוא) שמלת כתפיות ומעליה ז´קט. חותכים את הכתפיה (לא ממש בכתף, אלא קצת למטה וקדימה), ושמים קרס+וו כדי שאפשר יהיה לפתוח ולסגור. החלק האחורי של הכתפיה, אחרי שפותחים אותה, עלול ליפול אחורה, ואז היא זקוקה לעזרה כדי לסגור. לכן, לוקחים סרט עדין עדין, ומחברים אתו (בצורה רפויה) את הקצה האחורי של הכתפיה, לצד הקדמי של השמלה. והנה עוד פתרון, יקר אך מעשי: motherwear.com. יש להם שמלות המיועדות להנקה (עם פתח מוסתר). לטעמי - הדוגמאות שם רשמיות מדי או כפריות מדי, אבל לחתונה זה יכול להתאים. ענין של 60-90$, משלוח לארץ יעלה עוד כ 25$, בערך שבוע - שבועיים. מזל טוב!

אוהווו...

קודם כל - אני הייתי בחתונות שהחתן לבן שרוואל לבן וחולצת כפתורים ונראה פיצוץ. בחתונה שלי בני כיתתי העידו במלבושים שונים ומשונים וזה היה מאוד כיף. וכן - זו זכותה ללבוש מה שהיא תרגיש בו בנוח. מעבר לזה - כמו ביומיום, גם באירועים חגיגיים אני נוהגת ללכת בבגדים
כמעט כל חולצה שאינה ממש צמודה ניתן להרים מעט לצורך ההנקה. יש בגדים המיועדים להנקה אך יש להזמינם דרך האינטנט, הם יקרים ו.. בקיצור - תנסה לראות את העניין ככבוד לשתי אחיותך. שתיהן נשים בוגרות המסוגלות להחליט עבור עצמן, לריב (במידת הצורך) וכמובן - לדבר לפתור את ריביהן. המון מזל טוב!

ענתש

New member
אני לובשת שמלות/ גופיות עם כתפיות

דקות שאפשר להחליק לצד. לא חייבים להרים את הצד של החולצה כדי להניק, אפשר גם להוריד... אמנם במצב כזה את יותר חשופה לקהל (לי זה לא ממש אכפת, ואפשר לשים חיתול), אז אפשר פשוט לשבת עם הגב לכולם אם זה מביך מדיי, לא כל כך מנומס אבל מאפשר לך לא להביך אף אחד, להניק, ולהשתתף בשיחה.

אפרת_ח

New member
אני מניקה רק עם כפתורים

ומצאתי שמלת כפתורים שחורה סבירה בקסטרו לחתונה של בן דוד. הקיץ האופנה מלאה חולצות עם כפתורים וגם חולצות מעטפת.

כל חולצה רחבה תתן מענה טוב להנקה,

יש חולצות יפות (יצוגיות, אם תרצה) ונוחות לאללה שקל להניק איתם. זה עניין של סגנון אישי, לדעתי, הרבה יותר מאשר נוח, כלומר אולי אחותך היא טיפוס של טריקו ולכן קל לה לגמור את עניין ביגוד החתונה בטריקו תחת אמתלא של הנקה.

בטח שיש אפשרויות אחרות

לי יש לפחות 2 חליפות לא מחוייטות, שאפשר פשוט להרים את החולצה ולהניק. לדעתי סביר יותר שזה הטעם שלה, וכמו בפרסומת: לפעמים ההנקה היא רק תירוץ....

נירית1

New member
לברית של בני הגדול לבשתי שמלה

עם כפתורים מקדימה שמאפשרת פתיחה והנקה, יש גם חולצות מאד יפות עם כפתורים,וגם חולצה רחבה שאפשר להרים אותה ולהניק את הילד מתחתיה. אפשר להיות יצירתיים והעיקר הנוחות - אבל תשאיר את זה לבחירתה של אחותך אני מאמינה שהיא מספיק מבוגרת לקחת אחריות על ההופעה שלה.

למעלה