להנהלת תפוז

אתה מכיר את הפטפטנים פה ? ;-)

מי זה סופטי ? מי זו אפרת ? מה הם עושים כאן בכלל ? שמת לב מתי הם הופיעו ? כשיש בחירות.. תסביר לי,אני חדש פה.. מי מכר להם כרטיסי כניסה ? מרק.

אפרת.א

New member
מרקקק - אדון נכבד! דפדף!! H-)

למרק שלך איש - אני לא נכנסת (משאירה לאחרים ת`מלאכה) אממממ...לא ממש אוהבת מרק עם קוצים וחיות למיניהן...:)) ממני - מנהלת פורום 40 פלוס לשעבר:)) - אליך , איש - שיהיה לך אחלה יום נפלא ושבוע קסום... אגב - תנוח דעתך - אין לי עניין בניהול הפורום הנ``ל כמו בקשקושים הנשמעים כאן חדשות לבקרים - במהומות אתה טוב נשמה טהורה - בו תראה עצמך במהויות, במילים חיוניות, בכיף ובצחוקים? אה? - מה אתה אומר חומד??? - מוכן?? אוףףףף אנשים - תהיו קצת קלים ....קליםםםם - מה בסך הכל ביקשתי?!? להיות קצת נחמדים - נעימים , (מה כל כך קשה?!? ) אגב - מרק - טרם רבתי עם אף אחד בימי חיי - (גם לא עם בן זוגי לשעבר - שיחיה:)) - ולא אתה תהיה הראשון:)) אז שוב איש יקר - שיהיה לך ולכולנו אחחחחחלה שבוע נפלא:)) איריס.

softy

New member
לשעבר?????????????????????..

איך הוא הפך לשעבר אם לא רבתם??? את חייבת לתת לי את הנוסחא מגיע עד אלייך לכפר כדי לשמוע. בדרך גם אזריע כמה פרות. הולך? סופטי משביח הזרעות בפוטנציה

אפרת.א

New member
נשבעת לך באמ`שלי - שלא רבנו!

שאל את האנשים כאן - כולם יודעים....אנחנו מה זה חברים טובים! יש דברים שנגמרים - פשוט זהו - יוק - נאדה , לא קורה יותר ...יש מבין??? אז - מה עושים האמיצים? - לוקחים ת`רגליים - והולכים! תאמין לי - הרווחתי חבר - ובגדוללללללללל!! יאללה מחכות לך חמדה הפרה , שולה העגלה ו....נו, איך קוראים לעז - יאאאאאא איך שכחתי...(טוב נו, בגילי המופלג - מותר לי:)) חחחחח בטח לא מעניין אותך השם שלה אה?!? ----אגב, שנספר למרקי שאנחנו עדיין לא ערכנו בינינו הכרה? שמעתי שיש לך אחלה פורום (אריה גור הלשין...) טרם נכנסתי לבקר - אךךךך בקרוב....אשתדל לשים שם רגל:)) איריס (שפעם שניה פורסת היום בפניך שטיח אדום)

אפרת.א

New member
אממממ...נ.ב - לשאלתך הקונקרטית

באתי לכאן ------- הרבה לפני ש``נולדת`` וירטואלית:)) ;-) ושוב - שבוע קסום:)) (שאל ת`חבר`ה - בטח אחד או שניים אממממ...עדיין זוכרים ויודעים את יוסף:)) - צ`אוו חחחח אוהבת - איריס.

softy

New member
איריס על זה לא הייתי מהמר

הקקטוס הוא קשיש הגולשים. סופטי שם על 24 שחור

אפרת.א

New member
נשמההההה - ייסדתי ת`חדר יחד

עם דנדוש - היינו משהו כמו 8 איש בחדר - (שום שם קוצני זה או אחר לא זכור לי מאז)........מספיק קשישה? הפסדת יקירי - 18 אדום - (בפעם הבאה תעקוב יותר מקרוב...אולי תלמד)

softy

New member
אני אשכרה התכוונתי לגיל...

בפורומים מרק הוא ינוקא בגלל זה עוד אין לו תרבות דיבור של פורומים. סופטי פרול בליינד

אפרת.א

New member
כאן נשמע היסוסון פיצפון בקולי...

אהההה...תראה....(מתפתלת) 27 שנות נישואין - אומר משהו? ...(פליייייז זה נחשב? - ולא נישאתי בת 8 -הונסט טו גאד..) וכדי לא להטעות - אני חדשה לחלוטין בעולם הפנויים פנויות! טרייייייה - ישר מהתנור:)) ייייייייש! 21 - דילר בחוץ!

softy

New member
ועדיין אני אומר לך

נוע תנוע......... מרק כותב אלינו מבית האבות אחוזת בית ברעננה. סופטי הולך לקנות עוד צ`יפים

אפרת.א

New member
אמממ...רעננה -

לא רע...(אפשר לבקש שישמור מקום טוב באמצע בעוד 30 שנה?) איריס < מוכנה לנדב צ`יפ וחצי - שלא תגיד שאני קמצנית >

softy

New member
עוד שלושים שנה?

מתאים לי גם! צ`יפ וחצי של מאה דולר או כמה? סופטי יום מנחוס היום

אפרת.א

New member
הלו, היייי - נסחפת!

מה יש של 5 דולר לא מספיק?? ממממ....תן רמז - איך שוברים לך יום מנחוס והופכים אותו ליום מבעוס? הנד!

ariegur

New member
איריס וסופטי,

מה זה - מהמר אדום, פרול בליינד ו- 21 ???? אם אתם מבינים בניהול פורומים כמו שאתם מבינים בהימורים, אז אני מעדיף להתרחק מהפורומים שלכם - אבל אשמח לשחק איתכם קלפים. הולך ? אריה

אפרת.א

New member
יייייאאאא - אריה

אמר יותר משתי מילים! סופטייייי - עשינו זאת! ניצחון מוחץ למנהלי הפורומים!!! יודעת רק רמי - הולך? - יש שחקן רביעי? איריס (שמחכה להראות לכם מאיפה...... הדג:)

עופרK

New member
אפרת.. ולחשוב שפעם...

בעידן לפני הקזינו באילת. היינו טסים לאילת וחוזרים הבייתה שזופים. והיום... טסים לאילת וחוזרים משם חיוורים...

אפרת.א

New member
וואללה עופרי - (נאנחת..)

אתה מה זה צודק...``אולי נברח לפתח תקווה??? (ונצואללה.....ונצואללה..``:) לא מצחיק...גם מהכיוון ההוא חוזרים היום לבנים... לאן נעלמת חומד שלי אה?!? (צריך לחפש אותך בנרות, ניו ג`רסי לא קטנה במיוחד ואין לי משאבים כל כך גדולים....))) שלח אימייל - חדש קשר - ממווואאאההההה - נשיקות

אגדה

New member
וואלה??? H-)

את לא רבת??? אז מה כן??? את מקסימה ולכן בפקודה תפסיקי להתייחס לכל הקוצים השוטים האלו. הבנת...???? שלך אני!!! H-)

אפרת.א

New member
מתוקקקקקקקקקק יש!

הגעת אלייייייי!!! נשמה שלי:))) חחחחחח באמת מה כן? אפילו עם עוזי51 לא רבתי - זוכר? מואהההההההההההההההההה - - - - - - אוהבת אותך אותה ואת רוח הקודש:) אגב......אין קוצים שוטים - יש קוצים דוקרים - אאאוווווץ`

למעלה