להנהלת תפוז !!!!!!!

רקדן

New member
no-fear

ההתנצחות שלך מוכיחה את שחשבתי כנראה שהכתובת לתלונות לא נמצאת כאן. והגיע הזמן שתכבדו אותנו המצו`טטים לדעתי כל אחד רשאי להתלונן וראוי שתבדקו לאן הגיע הצ`אט בגלל העבודה הטובה שלכם. משיחות רבות שניהלתי עם חברים מהצ`אט עולה כי הגיע הזמן שאנו הקבועים נבחר את השומרים המקובלים עלינו שיבצעו עבודתם כראוי. את תלונתי החריפה אני יודע לאן לשלוח ובטח שאתם לא הכתובת (השומרים) רקדן.....

להנהלת תפוז !!!!!!!

עם כל הכבוד לכל הנוגעים בדבר !!!! אין זה מן הראוי ש ``תפוז`` ``יילחמו`` את ``מלחמותיה של ליהי אשר מכניסה את עצמה (בעבר ובהווה) למילכודים שונים ול``מלחמות`` מיותרות אשר כנראה היא זקוקה להן לשם גיוון או פשוט מחוסר מחשבה (שזו בעיה בפני עצמה). איך היגעתם למצב כזה שלפי ליהי האחת והיחידה (וטוב שכך) יישק דבר ב``תפוז``???? מה קורה לכם ????? לא ראיתי אתכם נחלצים לעזרתנו בנוגע לבעיה שכל הצ`ט מדבר עליה כבר הרבה זמן ואני מדברת על התופעה שנקראת ``גולי`` . אתם לא רואים שהספינה טובעת וכולם בורחים ????? הלו????? תתעוררו !!!!!!! נ.ב. - שאלה - למה לחדר 30+ נתנו את הזכות לבחור את השומר שלהם ואילו את ליהי אתם ``הנחתתם`` עלינו??? ושוב עם כל הכבוד!!! קצת חומר למחשבה......!!!!! מקווה שדברי לא יפלו על אוזניים ערלות!!!!

תאשור

New member
כאשר לרחובות אין שם.

ראשית בייבי מוזר הדבר בעניי שאת כותבת לפורם מעין תלונה למרות שאין את נמצאת כמעט בצט.כנראה את מקבלת אינפורמציה מוטעית ממקור שאינו אמין. לגופו של עניין ליהי נבחרה כמנהלת פורום נשואים ונשואות כאשר היו לא מעט מועמדים. עכשיו במקום לטפל בבעיה שנקראת גולי, את מושכת לכיוון ממנו לא צומחת הרעה. הנהנה העיקרי הוא גולי ,שהרי זו כל כוונתו. והבעיה היותר חמורה בייבי שקול הזעקה שאת מקימה אינו נשמע כקולך.

דידי(בת

New member
עינייםלהם ולא יראו...

כידוע לרובכם אינני נוהגת לכתוב בפרום. מה לעשות... אבל בעקבות המצב הבלתי נסבל שנוצר לאחרונה, עיניין אותי לקרוא מה אנשים חושבים.. הרי בסך הכל ``מכירים`` אנחנו מספר חודשים.. נתקלתי בהודעתה של בייבי. אז קודם כל בייבי את כותבת מקסים! שנית... מה באמת עושה אצלנו בחדר יצור הקורא לעצמו ``גולי`` ??? יצור נתעב אשר כל רצונו הוא להפיג את השעמום הגדול והנורא שלו על חשבון אחרים!! אדון ``גולי`` הינו גזען במלוא מובן במילה אשר מבטא בכל צורה אפשרית את שינאתו לעדה מסויימת שלא אציין כאן ועכשיו.. פרט לכך הוא משפיל בכל הזדמנות כל אחד שרק מעיז לזרוק משפט תמים בצורה מלוכלכת ושוביניסטית ביותר, וממש גורם לאותו אחד/ת מינימום ``לקבור עצמו באדמה``. גם אני.. ומי שמכיר אותי יודע ש``פה`` ברוך השם לא חסר לי... ניסיתי כאשר התעמתנו אני והיצור הנ``ל, לסגור לו את הפה, אך הגעתי למסקנה שחבל על הזמן מה שנקרא... והבן אדם פשוט חי מזה!!! וכאן נכנסים אתם הכחולים, אשר נמצאים בחדר כל הזמן, כל אחד בתורו, ומעלימים עין כחולה גדולה!!! אז אני שואלת...... על מה ועל מי אתם ``שומרים`` לעזאזל?????? יוסר הגידול מהחדר!!!

למעלה