להנהלת הפרום

t.man

New member
להנהלת הפרום

תראו בפרום משחקים (בהנהלת צוחה) ביקשתם מאיתנו לא לתת את המס´ איי סי קיו שלנו לאנשים שמבקשים אתרים לא חוקיים, ולדעתי זה דיי מוגזם... אנחנו לא עושים שימוש לא חוקי בפרום.... אנחנו מדברים אחד עם השני באיי סי קיו על אתרים כאלה.... וחוץ מזה, זה כמו שאנחנו נדבר על פריצה לבנק... זה לא משנה לכם כי זה לא ענינכם. אתם לא מתערבים באיי סי קיו שלנו ולא אומרים לנו לא לעשות. אז מה זה אכפאת לכם מה אנחנו עושים עם האיי סי קיו?! זה כלכך משנה אם מישהו יבקש אתר למשחק ואני יתן לו את האיי סי קיו שלי?! למה זה כזה חשוב? אז הבקשה שלי זה לא למחוק הודעות כמו: "צור איתי קשר באיי סי קיו 83998780 (האיי סי קיו שלי, למקרה שתגיבו על ההודעה)" זה כזה קיצוני?????? יש הרבה אנשים בפרום שמבקשים קראקים ואתרים.... ולפי ההוראה שלכם אנחנו לא מפרסמים אתרים כאלה אבל עכשיו אנחנו לא יכולים לעזור אחד לשני בגלל שאם אנחנו לא משתמשים בפרום כדי להעביר "מידע" שכזה אז אנחנו משתמשים באיי סי קיו.... ואתם לא תתנו לנו לפרסם את המס´ שלנו!!! אז זה דיי מוגזם.... בבקשה שלחו לי תגובה למס´ איי סי קיו 83998780 או שתשאירו לנו הודעה שמותר לנו לפרסם מס´ איי סי קיו בתודה מראש T.MAN

צודק.

אבל
רוצים לשמור על התחת שלהם. אז תעשה להם טובה ותנסח יותר ב"עדינות" את ההתכתבויות בינכם. למשל ""צור איתי קשר באיי סי קיו 83998780 - בקשר לסבתא שלך" Rיקש - תמיד בחיוך

הנהלת תפוז לא תיתן יד לכל עבירה

על החוק. בכלל זה לא נאפשר שימוש בפורומים על מנת לעודד או לאפשר שימוש באתרים לא חוקיים, העברת תוכנות ללא התייחסות לזכויות יוצרים וכדומה. לצערנו ישראל היא בין המובילות בעולם בעבירות על זכויות יוצרים. בוודאי שלא נאפשר לעשות שימוש בתפוז על מנת לעודד תופעה מצערת זו. מנהל הפורום נוהג כשורה כאשר הוא דורש מהגולשים להמנע מכל עבירה על החוק.

t.man

New member
טוב אבל...

תראו! אני לא במקש להעביר תוכנות ולהעלות קראקים על השרת!!! אני מבקש שתתנו לי למסור לאנשים את המס´ איי סי קיו שלי ולמסור אותו לאנשים שמבקשים קראקים ואני יתן להם אותו דרך האיי סי קיו ולא דרך השרת!!!

למעלה