להנהלת הפורומים ..

להנהלת הפורומים ..

שולחת לכם חומר קשה עד מאוד על הוצאת דיבה ולשון הרע על אדם.. במקרה הזה אני .... לשיקולכם ושיפוטכם... מצפה לטפל בסיפור הזה מידית.... אין לי את האימל של נטע אך אני אישית ידאג להעביר לה את הכל... אשמח אם תעבירו לה את החומר הנ´ל... אומנם הוא נכתב בפורום הייד פארק אך הוא רלוונטי לגביי תפוז... מצפה מכם לתשובה אפילו באימל... בכבוד רב שועלה

בנוסף ...

blue love כותב בפורום וידויים...והוא כנראה אחד הגורמים הפעילים בבלגן שהיה לי בהמון פורומים בהם כתבתי וכותבת... עד לרגע זה לא יצאה התנצלות שלו על דבריו..לא ביקש את סליחתי... לכן פונה אליכם שתוציאו את צדקתי לאור... מעולם לא כתבתי ששועלית המדבר מתה...מעולם לא התחזתי קרי כל ההודעות שלי מתחילת הסיפור היו מלוות ששמי הקודם הוא לורה... מבקשת הוצאת האי פי של האדם שכתב את ההודעה בדבר שועלית שמתה ותועבר לכל הפורומים.... על מנת לזכות את שמי חד וחלק!! ושוב מצפה לתשובתכם יודעת שתפוז מטפלת בכך .... אבל אתם רואים שהאנשים רוצים לראות צדק וגם אני ... לכן עשו עימי את הצדק הזה למען כולם!!! והרי גם כשכותבת אני בפורומים אחרים באים אחריי... למעני ולמען חבריי ולמען הצדק עשו מעשה... שלכם שועלה

למעלה