להנהלת הפורומים

itaf10

New member
להנהלת הפורומים

אתם בדרך הטובה והיעילה. כל שינוי לטובה. אני בטוחה שכבר נאמר ואולי משאלתי על הפרק... " הגלילה . אנחנו דוברי עברית, כותבים בעברית, כל כך לא נוח שהגלילה בצד שמאל !!! אז קחו בחשבון בדרך ליעילות עוד פרט קטן שהוא גדול , להעביר את הגלילה לצד ימין של העבודה. בתודה

עופר ב.ה

New member
לא מסכים איתך

אם תשים לב, דווקא בכל האתרים באנגלית פס הגלילה הוא בצד ימין. רק לדוגמא, תסתכל ביאהו, גוגל, סי.אנ.אנ. והסיבה - יותר אינטואיטיבי שב"סוף" הדף, מבחינת כיוון הקריאה, יבוא פס הגלילה. אני אישית מעדיף שפס הגלילה יהיה בצד ימין, כי זה מבלבל שהוא כל פעם בצד אחר, אבל ההחלטה לגיטימית והגיונית מבחינת קוראי העברית. עופר

itaf10

New member
שמת לב!! למה אתה לא מסכים??

אתה מעדיף גלילה בצד ימין ולא שמאל.... אז מה הבעיה??? כולנו אמרנו את אותו הדבר, גלילה בצד ימין !!!
קרא שוב את מה שכתבת...

עופר ב.ה

New member
אני מסכים שצריכה להיות אחידות

בכל האתר, בין אם זה בימין ובין אם זה בשמאל. באופן כללי, אני מתנגד להעברת הסרגל לצד שמאל, מה שעושים יותר ויותר אתרים ישראליים, אבל אם כבר אז שתהיה קונסיסטנטיות. בנושא הקונסיסטנטיות - כשנכנסים לכרטיס האישי, עדיין רואים ב "עשר הודעות חדשות" את האייקונים הישנים של הטיפות והעין להודעה נקראת. לטיפולכם. עופר

DJNYC

New member
אני מצטרף להצעה ../images/Emo45.gif

הגלילה בצד שמאל מסרבלת נורא, היות וכל הגלישה באתר מתבצעת בצד ימין של המסך. עיצוב "חכם" יהיה לשים את הגלילה בצד ימין.

זהר פלד

New member
מה שבאמת מטריד כאן, זה ש

בדף של רשימת הפורומים, הגלילה היא בצד ימין, בעוד שבפורומים עצמם היא בצד שמאל. זה לא ממש עקרוני לי באיזה צד יהיה פס הגלילה, אבל צריכה להיות עקביות.

itaf10

New member
ההנהלה, טרם עניתם להודעה!!!!

היכן הדברים עומדים??? האם יש בדעתכם להענות לדרישה של העתקת הגלילה לצד ימין???? מחכה לתגובתכם. בתודה

להערכתנו מדובר בעניין של הרגל

ודווקא בקריאה מימין לשמאל הגיוני שהגלילה תופיע משמאל. יחד עם זאת אין ספק שיש מקום ליישר את הקו בכל האתר. נטפל בנושא בהקדם, ותודה על הפנייה.

DJNYC

New member
אם יורשה לי הנהלה יקרה..

ההגיון שלי דווקא אומר להיפך. אם אנחנו פותחים הודעות בצד ימין, לוחצים "לתגובה" בצד ימין", עוברים לפורומים אחרים בצד ימין.. ולא עושים כלום בצד שמאל.. אז הגיוני שהסמן יהיה בצד ימין. ככה זה במעריב, בYNET, בוואלה, בנענע ואפילו בתפוז. אז אל תעשו לנו את החיים קשים. תודה.

למעלה