להנהלת הפורום, שלום.

להנהלת הפורום, שלום.

זאת אני "סטלי החמודה". ההודעה שלי היום כללה קישור להוברוטיק, מאמר שרציתי שחברי הפורום יקראו ויהנו. ההודעה נמחקה והוגבלתי מסיבת "פירסומת" שכנראה חורגת מכללי הפורום. למרות שכוונתי לא היתה פרסומת, ולא חשבתי שלינק תמים מהוה בעיה, אני מתנצלת על כך שאני סלולרית, כך שאין לי גישה לתקנון הפורום, כמו"כ אין לי אפשרות לכתוב להנהלה במסר. אני מבקשת להתחשב! תודה - סטלה.

bugbuster

New member
בוקר טוב סטלה.

במבט לאחור אני חייב לך התנצלות. אתר היברוטיק הוכנס ונידחף באגרסיביות לפני כמה חודשים במודעות "תמימות" של גולשים "תמימים," כך שכבר מזמן אינני בודק מה ההודעה ודי לי לראות את המילה היברוטיק כדי להניף גרזן המחיקה והחסימה.
ככלל נתינת קישור "תמים," איננה סיבה למחיקה, ולוודאי שלחסימה. במיקרה כזה אני שולח מסר אישי ומבקש שלהבא הכתיבה תהייה בפורום עצמו. אני מעדיף את ההודעה המלאה בפורום. אדם גולש לו בפורום, פותח הודעה ויקרא בה כפי שהיא וללא נדידה למחוזות אחרים מבחינת הנוחיות, ולו רק מהבחינה החזותית כשהודעתו באותו עיצוב ומראה כשאר ההודעות, ובכך היא "שייכת" לפורום ואיננה כמו נטע זר.
אין כמובן דרישה לבלעדיות, ואת יכולה לפרסם את כתיבותיך שפורסמו כבר או יפורסמו בכל אתר אחר.
לגבי קישור הדברים מורכבים יותר היה והכתיבה איננה שלך. כקישור, את יכולה לתת איזה קישור שתרצי ואין בכך הפרת זכויות יוצרים, מה שכמובן לא הגיוני ממילא, שהרי לא נכנסת לפורום לתת את סיפוריהם של אחרים או לתת רשימה בבליוגרפית לסיפורי סקס אלא לספר על חוויותיך / פנטזיותיך את, את באופן אישי. אבל בכתיבת הודעה ופרסום מלא של כתיבה לו את אינך הכותבת זו הפרת זכויות יוצרים ובמיקרים הללו אלא אלא אם בידך הרשאה מוכחת של היוצר, הכתיבה נמחקת מיד.
ועכשיו, ראשית, חסחמתך הוסרה. ואני מודה על ההזדמנות לנצל את הודעתך על מנת להבהיר גם לאחרם את דעת "ההנהלה" לעניין קישורים וזנבות מידע. ונכון, אינני ממעריצי הגלישה הסלולארית, ולו מסיבת אי האפשרות לשליחת מסר. הא?
משו כמו "יווו ממי / מותק.. איך ריגשת אותי, אפשר לזיין אותך?" (הבהרת ההנהלה - השורה האחרונה הייתה סתםםםםםםםםםםם
) שלך, והמשך גלישה נעימה.

למעלה