להנהלת הפורום שלום!

יערית

New member
להנהלת הפורום שלום!

איכן אתם? מדוע לא מרגישים את נחת זרועותיכם? מדוע לא מרגישים את הבל היופי שלכם? מדוע לא רואים לכם? שרונייייייייייייייייייייייייייייייי סופטייייייייייייייייייייייייייייייי אריההההההההההההההההההההה,ואפס רגע אתה לא בהנהלה, יש דברים מענינים יותר ממה שאתם בודאי עושים:) יערית-נואשת :p

יערית

New member
חן חן..רק איומים עוזרים פה!

ידעתי שישר תענו לי לאיומיי, ככה צריך לנהוד איתכם, אז זהו חזרתי להיות המלכה ,אם יש למישהו בעיה אם זה הוא יכול לפנות להנהלה,אך בנינו שום דבר לא יניע אותם לעשות אחרת. יערית-קופאת מקורררררררררררררררררררר

softy

New member
יש לי בעיה חמורה מאוד...

כהרגלי בקודש מדי יום, אני נוהג לעשות סיבוב בכל הממלכה שעליה אני מופקד < יענו כל כל כל הפורומים> וככל שעובר הזמן < עניין של דקות> כך נפתחים עוד ועוד פורומים. בגלל זה אני פשוט לא מצליח להגיע לפורום הנדון < פלירטוטי לשון>. זאת הסיבה שאנחנו בהנהלה < שרון ואני> ממנים כל יום מנהל חדש, אנו לא עומדים בקצב של פתיחת הפורומים. עד עכשיו הייתה איזו הילה רב יוקרתית סביב ניהול פורומים, ופתאום באו ההם שם בתפוז והפכו את הקערה על פיה. פתאום מסתבר שכל מצורע וזב חוטם < ואני לא נוקב בשמות> יכול לנהל פורום ואפילו בהצלחה יתרה < אפילו אני >. אז עכשיו את מבינה למה כל כך קשה להגיע עד כאן כל יום? הדרך איננה נמשכת לאורך, עכשיו היא גם הרבה לרוחב. סופטי כמה פעמים ספרתי עד עשר ושום דבר לא קרה? כמה פעמים כמה פעמים!!!

יערית

New member
ואני חשבתי שאצלי הבעיה

שאני יודעת לספור רק עד 9:-( מה איכפת לי שכל פלצן ינהל פורום? גם אני אולי יעשה זאת אחד מן הימים(הרי אני טובה בלהיות כזו) מתגעגעת אליך, יערית.

softy

New member
זה הדדי יערית...

גם אני מתגעגע ל - little forest הכי טוב בכפר. זה הכל זמני וזה חולף, את יודעת לא צריך להגיד לך איך שגלגל מסתובב לו, פעם למעלה פעם למטה, פעם קדימה פעם אחורה. מחכה שיעברו השבועיים וחצי.... ואז....... סופטי זה קרוב קרוב....

למעלה