להנאת כל הצנחנים...

DiaboliCm

New member
להנאת כל הצנחנים...

שאלות שכולנו רוצים לשאול, ולא באמת יודעים את מי? או מינוחים שלא תמיד היינו בטוחים היכן טמוע יסודם? רוצים להעשיר את הידע לא משנה כמה צניחות יש לכם? מעולה... הנה כמה מושגי יסוד להעשרת חווית הצניחה, תמיד לשירותכם, יאיר. 1. טאנדם - משהו שמפחיד לעשות בפעם הראשונה שאתה צונח, ואפילו יותר אחרי 200 צניחות (ראה rabbit). 2. freestyle - משהו שכל הצנחנים שאין להם מושג מה הם עושים - חושבים שהם עושים. 3. rabbit - משהו שמפחיד לעשות אחרי 200 צניחות גם, ואפילו יותר עם מישהו שיש לו פחות צניחות ממך. 4. RSL - משהו שעדיף שלא יהיה מחובר אם אתה מנתק את הרייזורים במהלך הקיפול, או שייפתח רזרבי בסככת הקיפולים... 5. עילוי - מה שאתה מקווה שיגיע בסוף הhook שטאף ורוי לא מרשים לי לעשות 6. hook - משהו שאין לי מושג/יכולת לעשות. 7. אליפטי/סמי אליפטי - יום אחד צנחן התעורר שיכור עם מספריים וחופה מחוץ לריג, יום אחרי איקארוס יצאו עם סדרה חדשה של חופות. 8. קפיץ פיילוט רזרבי - מה שייקפוץ על החבר שלך אם הוא עומד מול הריג בסככת הקיפולים כשאתה פותח לו את הרזרבי בפנים. (אם קורה מצב כזה) 9. פתיחת רזרבי בסככת הקיפולים - אל תבואו אלי, פירסמתי הודעת הכחשה מקודם. 10. חופה - אף אחד לא ממש בטוח אבל אורי ניסה להסביר לי שזה קשור לאפשרות שלי להגיע למטה עם היכולת לעלות על עוד LOAD, אם ארצה. 11. אורי טלאור - הדבר הזה ששומר לך על החיים 12. cypress - אומרים שהוא שומר לך על החיים אבל אותו לא יצא לי לנסות עוד בסככת הקיפולים, אני עדיין מעדיף את אורי טלאור. 13. USPA - דרך למשוך כסף מאנשים שנוהגים בגרוטאות כי הם נתנו כבר את הכל למועדון. 14. הכל - מה שאתה נותן למועדון, כמובן. 15. שטויות - מה שרוי אמר שאני כותב בפורום - מופרח מיסודו. יאללה חבר'ה, שמרו על עצמכם, ולא לשכוח את ההרצאה של טאף ביום חמישי, מיועד גם לחברים בParasky ובKefdive. הקיפולים עלי, אין צניחות. עד השמיים ואם יש קופון, בשאיפה גם בחזרה יאיר

oOKoshaKOo

New member
ילד!!!

די כבר עם פתיחת הרזרבי בגובה 0 אני יודע שזה שיא אולמי ושצריך לפרסם אותך ב"ריפליס בליו אית אור נות" אבל חחחחחחחחחחחחחחחחלס!!!!

DiaboliCm

New member
מה מה מה ?!?!

ולדי המצב חמור, אתה מתחיל להישמע כמו כבשה ואם יש דבר יותר גרוע מכבשה, זו כבשה רוסית! GRRR

למעלה