להנאתכם.

DORIY1

New member
ליהודה

קודם כל בקשר למפגש , תודה שטרחת לצלם . עכשיו כולם מחכים לראות את תמונתם מתנוססת מעל דפי האינטרנט ושנית לגבי התמונה אני ראיתי אבל חכה עוד לא הספקתי להגיב . ובכן צריך להיות ملك خاص ممنوع التصويرולא כמו שכתוב . הבעייה היא לא רק בשלט הזה כי אם , לצערי תמצא הרבה שגיאות בשלטים ואין על זה שום פיקוח . זאת אף זאת , קריינים בחדשות אינם לומדים להגות את השמות הלועזיים במיוחד במה שנוגע לשמות ערביים הן באשר לשם מקום כלשהו והן לגבי שמות של אישים בפוליטיקה . הדוגמאות רבות למשל יש עיר בעירק שנקראת سامراءואף פעם לא תשמע את השם הזה כמו שצריך , אלא " סמארה " سماره , לא לימדו אותם להגיד " ס א מ ר א א' " [ سرّ من رأى כאשר ישנה עיר אחרת בשם سماوه סמאווה ואין שום קשר בין השניים .או למשל אומרים " נורי אלמליכי "במקום נורי אלמאלכי نورى المالكى ...وهلم جرّا

כשהיו בחברון תקריות ברחוב אלשהדאא'

דברו בגלי צה"ל על "רחוב שו האדא". אני אוסף שלטים משובשים. אם תתקל בכאלו - אנא העבירם אליי. שמחתי מאוד לפגוש אותך. התמונות יצאו יפות מאוד. לילה טוב, יהודה

סועד

New member
שלטים משובשים

יהודה, שלטים משובשים, תמצא במדור שבעה ימים ידיעות אחרונות של היום שני שלטים מצחיקים. בברכה שוש.

סועד

New member
לצערי לא אין לי סורק, אך בכל שבוע

מתפרסם המדור הזה, מזה זמן רב, בדרך כלל השלטים האלה מאד מצחיקים, אולי תוכל לפנות לעתון לקבלת מידע כיצד תוכל להשיגם. שבת שלום .

סועד

New member
תקון טעות-זה מופיע במדור כלכלה אם

תרצה אוכל לשמור להבא את הקטעים. בברכה שוש.

סועד

New member
יהודה במקרה אצל נכדי בקציר יש סורק

אעביר לך דרך הדאר האלקטרוני את התמונות, בברכה שוש.

למעלה