להנאתכם

AsafGur

New member
להנאתכם

זה איזו תכנית אירוח בריטית משנת 70... מארחים שם את ג'ימי פייג' אז יש שם סולו משובח ביותר שלו...(אינסטורמנטלי כמובן...) לצערי, האיכות לא 100% אבל זה שווה צפייה... כדאי!

AsafGur

New member
סליחה, זה וויט סאמר של זפלין...

עדיין גדול, שם זה באקוסטית..

AeroTom

New member
זה תמיד באקוסטי...

White Summer זה עוד מלפני זפלין גם. זה קטע אינסטרומנטלי אקוסטי של ג'ימי שהוא כתב עוד בתקופת ה-Yardbirds וזה מופיע באלבום שלהם Little Games מ-1967. הביצוע (הנהדר) כאן של זה הוא White Summer/Black Mountain Side (ביחד עם הקטע האינסטרומנטלי של זפלין מאלבומם הראשון, כמו שהוא ביצע את זה המון פעמים בהופעות הלהקה בתחילת הדרך). הקטע הזה לקוח מהתוכנית של ג'ולי פליקס כמו שכתוב. והתאריך המדוייק אגב של ההקלטה הזאת (שלא מופיע שם) הוא ה-23 באפריל, 1970.

MOLA BOY

New member
וואו!!!!!!!!

זה היה מדהים ביותר!!! נראה לי שאני אקנה את הדיסק שיש בו את זה...

AeroTom

New member
אני דווקא חושב אחרת ../images/Emo13.gif

קודם כל ל-Yardbirds היו רק 2 אלבומי סטודיו בעיקרון. Little Games ו-The Yardbirds שיותר ידוע בשם-Roger The Engineer. כל האלבומים האחרים שלהם הם אוספים ואלבומי לייב, שבהם אפשר למצוא את ההקלטות האחרות שלהם מכל השנים. דווקא אצלי Little Games הוא מההוצאות הפחות אהובות עלי מהאחרות. הוא אחלה אלבום ויש בו את ג'ימי כמובן, אך אני כחובב לא קטן של ה-Yardbirds, מעדיף אפילו יותר את התקופות המוקדמות יותר של הלהקה. אבל כולן מצויינות, וזה אחלה אלבום. וקודם כל את White Summer/Black Mountain Side בביצוע של ג'ימי בתקופת זפלין, אפשר למצוא בהוצאה של זפלין גם. ב-Box Set הראשון. אם הולכים על Little Games של ה-Yardbirds אני אמליץ בחום על ההוצאה של האלבום- Little Games Sessions & More שזה 2 דיסקים שמלאים בכל ההקלטות של אותה תקופה, עם לא מעט קטעי בונוס והקלטות מוקדמות ואלטרנטיביות ועוד. יש גם עוד הוצאות מורחבות יותר של האלבום עם שירי בונוס, אך זה לדעתי הכי ממצא והכי טוב. במיוחד לכאלה שממש אוהבים את הלהקה ורוצים רשמית את כל מה שהוציאו. בכל ההוצאות עם השירי בונוס נראה לי יש שם גם את Think About It, שהוא יצא כ-B-Side הסינגל האחרון של הלהקה. שווה מאוד שיהיה אותו רשמית. יצירה נהדרת של ג'ימי...

למעלה