להנאתכם - מעונה 2

1Shir

New member
להנאתכם - מעונה 2

עינב: "גורי??" גורי: "אני פה, אני פה. לאן אני אלך? ל'ארץ נהדרת'?!.." עינב: "גורי, די, אני מנסה ליצור דרמה." גורי: "ואני מנסה להפריע." רועי לוי ה-
: "זה סוף העולם מתקרב, הוא מגיע בשלבים. השלב הראשון זה שאני אומר את זה." עינב: "חוזר על עצמו." רועי לוי: "עמוס שוב." עינב בחלוקת נקודות אופיינית: "חמש נקודות על התחזות לפמיניסט..." שליין: "לראות את גיל ריבה לבוש כמו דוס מספר בדיחות גסות.. זה כבר יותר מדי.." שליין לעינב: "את צריכה לשאול אותי אם אברי גלעד יהודי?!" שליין לגורי: "אתה היחיד שנשוי כאן." גורי: "ואני גם היחיד שחרמן!! סטופ-עריכה-אחורה-למחוק..." שליין וגורי עושים קטע בסגנון 'דוד ותקווה': "מי היה מאמין שאתה ואני נעשה קטע הומו-אירוטי בטלויזיה?!.." *תמונה של קופצים לנהר..* רועי לוי: "זה האוסטרלים עם השטויות שלהם..." שליין צוחק וחוזר אחריו בטון לא-מאמין: "האוסטרלים עם השטויות שלהם?!..." מתארחים אצל יאיר לפיד - שליין לגורי: "מילא שזק"א לא יזהו אותך, שיחשבו שאתה אסי.." לפיד לשליין לגבי הנשכנות שהוא מפגין בתוכנית: "אז כולם שונאים אותך עכשיו?" שליין: "לא, זה התחיל קצת קודם.."

חחח ../images/Emo6.gifתודה+תוספת "וילון גרוזיני"

מקבץ ממצה ביותר
רק תוספת קטנה, הקטע הבלתי נשכח אודות ה"וילון הגרוזיני" שלבשה עינב באחת התוכניות (תומ"ש וטל ברמן התארחו), אחת מהמבוכות הגדולות ביותר בעונה השנייה של "משחק מכור"- במשחק הנכון/לא נכון-מדינת הומואים שתוקם מול חופי אוסטרליה- עינב: "ישראל בטח תמהר לכונן יחסים דיפלומטיים עם המדינה, עוד מהמכבייה אנחנו רגילים ללמד את האוסטרלים להתהפך". גורי: "בסוף את יורדת הכי נמוך" תומ"ש: "מה אתה מצפה מבחורה שלובשת וילון גרוזיני?" ליאור וגורי נוטשים את שדה הקרב לטובת המרדף על עינב אחר תומ"ש. ליאור מסנן לעצמו: "איזו טעות, איזו טעות" תומ"ש (מנסה להכות על החטא): "זו לא את, המלבישה אשמה" גורי מנסה להרגיע את הרוחות ונשק את ידה של עינב תוך הצהרה על אהבתו לה... תומ"ש: "אתם יודעים מה באמת מצחיק, שאני חשבתי שבעונה הבאה אני אהייה קבוע" ליאור: "אתה תהייה קבוע מתחת לבמה" עינב: "וכעת סיכום נקודות להערב. חבל" תומ"ש: "נכון, חבל" ליאור: "אני אגיד לך מה חבל, שהיא תבקש שנעצור הכל ונצלם הכל מהתחלה עם בגדים אחרים. (לעינב)-תודי שחשבת על זה". עינב (לא נשארת חייבת): "אני מקבלת עצות מדולי, הכבשה המשובטת" (תמיד כשאין עקיצה בקנה נטפלים לדברים השחוקים-עוד בדיחת שיער מיותרת. בכל אופן קטע ענק מהעונה השנייה
)

1Shir

New member
זה בהחלט היה ה-קאלט של העונה

זאת בדיחה שהם הזכירו גם בשלבים מאוחרים יותר בעונה, אני זוכרת שפעם תומש לא התאפק ואחר כך התנצל (בפני עינב? הצופים?) ואמר: "...It was there, I had to use it" בהחלט יציאה מעולה! אני מניחה שכל הקטע היה מאולתר(?). מסכימה איתך ש"בדיחת השיער" בסוף לא הוסיפה, באמת שחוק ומבטא את החוסר בתגובה טובה יותר. נו, אבל היא היתה חייבת לענות משהו... מה שהכי אהבתי זה את התגובה המיידית של שליין, וכמובן גם את מה שהוא אמר בסוף לעינב, אבל הכי את תומש: "אתם יודעים מה באמת מצחיק, שאני חשבתי שבעונה הבאה אני אהיה כאן קבוע..." אין מה להגיד, צדק הבחור!

הצדק מנצח ותומ"ש רק פאנליסט אורח

הדין יקוב את ההר ותומ"ש לא משתתף בתוכנית של מחר. נבואה שהגשימה את עצמה-תומ"ש חזה שלא קבוע ב"משחק מכור" (ולא מתחת לבמה
).

1Shir

New member
למרות שלדעתי

הוא המועמד הטוב ביותר להצטרף לפאנליסטים הקבועים מבין כל האורחים שהיו. הוא השתלב שם הכי טוב.

את בהחלט צודקת

גם אני רוצה שיצטרף לשליין ולגורי, אך העונה יש מתכונת חדשה ומגוונת, שילוב ידוענים בעלי עבר/הווה הומוריסטי בפאנל. אולי תומ"ש יגיח מפעם לפעם(אפשר?)...

MethodM

New member
היחיד שצריך לקבע אותו בפאנל זה...

רועי לוי!!!! מה שלומכככככככככככככככם?!

1Shir

New member
אה, זה כל כך ברור בעיני שאפילו לא

חשבתי על זה. ברור שרועי לוי הכי ענק, הוא מלך העולם :) יש לו חשיבה מקורית וייחודית שאין לאף אחד אחר בפאנל, הוא מוסיף המון.

KiShKooSh

New member
הוא צילם את...

"אלביס בן דוד והאישה המסתורית" והוא היה עסוק בעוד איזה פרוייקט נראה לי הוא לא יהיה העונה כ"ך הרבה

ketas

New member
עכשיו אני מבינה

למה אני כל כך מכורה לזה...תסתכלו על כל הקטעים האלה, איך אפשר לא להתמכר באמת?

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif

וואו את הרוב ראיתי לפני כמה זמן :| לא ייאמן איזו התמכרות תפסתי לVOD

RunNGun

New member
תגידו

יש למישהו מושג אם יש תכניות מהעונה הראשונה על הרשת? מישהו שיש לו VOD יכול להעלות לרשת או משו? אני נורא מחפש תכניות מאז...

KiShKooSh

New member
תודה, רק תיקונון קטנטנן../images/Emo3.gif

שליין לעינב: "את צריכה לשאול אותי אם אברי גלעד יהודי?!" זה לא הלך ככה זה הלך שליין לעינב:"עכשיו הגזמת, שאני יגיד עם אברי גלעד יהודי? את תגידי!" ובכל מקרה אחרי חרישה ממשוכת בVOD הבדיחות האלה תקועות לי במוח

1Shir

New member
תודה על התיקון

למעשה, כל מה שכתבתי לא מתיימר להיות מדוייק לצערי, אין לי VOD והכל נכתב מהזיכרון, אז... עמכם הסליחה :)

העיקר העקיצות, זו הפואנטה../images/Emo45.gif

את ממש לא צריכה להתנצל, העיקר ההומור והפואנטה העוקצנית שבכל משפט, ובאמת כל הכבוד שאת זוכרת כמות נכבדה כזו של משפטים (גם אם זו לא מילה במילה).

למעלה