להנאתכם - מעונה 2
עינב: "גורי??" גורי: "אני פה, אני פה. לאן אני אלך? ל'ארץ נהדרת'?!.." עינב: "גורי, די, אני מנסה ליצור דרמה." גורי: "ואני מנסה להפריע." רועי לוי ה-
: "זה סוף העולם מתקרב, הוא מגיע בשלבים. השלב הראשון זה שאני אומר את זה." עינב: "חוזר על עצמו." רועי לוי: "עמוס שוב." עינב בחלוקת נקודות אופיינית: "חמש נקודות על התחזות לפמיניסט..." שליין: "לראות את גיל ריבה לבוש כמו דוס מספר בדיחות גסות.. זה כבר יותר מדי.." שליין לעינב: "את צריכה לשאול אותי אם אברי גלעד יהודי?!" שליין לגורי: "אתה היחיד שנשוי כאן." גורי: "ואני גם היחיד שחרמן!! סטופ-עריכה-אחורה-למחוק..." שליין וגורי עושים קטע בסגנון 'דוד ותקווה': "מי היה מאמין שאתה ואני נעשה קטע הומו-אירוטי בטלויזיה?!.." *תמונה של קופצים לנהר..* רועי לוי: "זה האוסטרלים עם השטויות שלהם..." שליין צוחק וחוזר אחריו בטון לא-מאמין: "האוסטרלים עם השטויות שלהם?!..." מתארחים אצל יאיר לפיד - שליין לגורי: "מילא שזק"א לא יזהו אותך, שיחשבו שאתה אסי.." לפיד לשליין לגבי הנשכנות שהוא מפגין בתוכנית: "אז כולם שונאים אותך עכשיו?" שליין: "לא, זה התחיל קצת קודם.."
עינב: "גורי??" גורי: "אני פה, אני פה. לאן אני אלך? ל'ארץ נהדרת'?!.." עינב: "גורי, די, אני מנסה ליצור דרמה." גורי: "ואני מנסה להפריע." רועי לוי ה-