להמ תגידו למה?

אנושית~

New member
חחחחחחחח שוגר

את בחברה טובה ..בואי שבי ליידי ..ופשוט זרקי כל מילה שעולה לך בראש זה פשוט בגלל שהדבורים והתוכים מתחרים מי ימצא את המצפן ראשון הוא זה שיזכה במסר אישי מיצפאן ..רוצה להצטרף? נו מהר מזל משיגה אותנו

אנושית~

New member
אני אני ואני

חחחחחחחחחחח חוצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
ווי אני מתה על השטויות האלה בקשההההההה תמשיכוווווווווווווווו

תשמעו זה מתחיל להיות סבבי

יש טריבונה אני כבר יכול לראות אותכן מפצחות גרעיני המעצמה השופט מחזיק את המצפן או שמא זה את יאצפן וואלה רגע נחפש לשילון אולי זה בכלל קטע מפיספוסים... והדברוים זו הקבוצה המובילה אבל האנדר דוג זה התוכים כי הם עושים חיקוי הכי טוב של בדוגי סטייל.... ומזל בכלל זו ההיא שהולכת ומסמנת את הקווים הלבנים.. רק על הקו הלבן היא ממלמלת לעצמה יאללללללללללללללללהההההההההההה מכביבזזזזזזז יאללההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טאי

חוצי

New member
טוב זה הכל בגלל

התרופה הזו שנתנו לך...... אמרתי לך למהול את זה בוויסקי תראה מה קרה לך יש לך תוכים בראש זה מה שקרה לך ואתה שם להם בדוגי סטייל? טוב שלא בתנור ותאמין לי תוכים במגרש כדורגל אין יותר מתאים מזה הם גם ככה חושבים שהם לטובת איזה קבוצה כל היום...... וגם אחורי שמנצחים מילא........

אנושית~

New member
סבביבבי

אותי זה לא מענין ..העיקר שבסוף אני אלקק ת,דבש ואני בכלל הפועללללאה לאה אני שרוף עליה חחחחחחההההה יצפאןןןןןןןן אממממ..טאי (תבלבלתי)

השופט היה הטאלביאני קשיו קש קש

וביציע המכובדים ישב וואלה אחד חטף קריז וואלה אנושית תראי מה הנעלול עשה אני בכלל חושב שזה יאצפן התחפש לו ככה כי מה הוא לא יכול להרשות לעצמו ככה בפומבייסט לעשות תנועות מגוננות זה לא יאה!!! אהה אהההה

מכירה את ריקוד הציפורים?

שופופופו..... זו הגירסה החדשה לענין ריקוד הציפורים 2001

היי שוגר אני כאן

~~~~~~~@@~~~~~~~@@~~~~~~~~@@~~~~~~~~~~ יכולה להיעזר בי? ~~~~~~~@@~~~~~~~@@~~~~~~~~@@~~~~~~~~~~

למעלה