להמ אתם לא באים לחוף\??????

wee man

New member
להמ אתם לא באים לחוף\??????

יאללה, רוצים לראות את גאגלינג המאה הבאה?? בואו לחוף זבולון, מזרחה לפאב הניין ביטצ´ (בהרצליה) כל שישי/ שבת משעה 2 וחצי עד השקיעה... אני שם כל שבוע!!!! מי שמעוניין יכול ליצור קשר בפרטי ואני אדבר איתו על פרטים מדוייקים ומתי אני בא... יכול להיות שרוצים אותי ואת אח שלי לערוץ הילדים להדגים את הספורט המוטרף והמדהים הזה!! אז אם יהיה, אני אודיע מתי זה... בואו בהמוניכם לחוף!! יש המון אנשים שישמחו ללמד אתכם איך לשחק פריסבי מקצועי, הם לא דורשים כלום, רק להפיץ אתץ הספורט!! ב-ו-א-ו-! ינון

wee man

New member
טוב, קבלתי פרטעים על הטלוויזיה

אני אח שלי ועוד איזה ילד בן 9 נופיע בתוכנית "חמש וחצי" בערוץ 6 ויראינו אותנו טיפה על הפריסבי ויצלמו אותנו לפני זה על החוף... כנראה שהצילומים יערכו עוד שבועיים, ככה שעד שאני אופיע יש זמן... אבל כשאני אופיע אני אכתוב כאן לפני...

ואל תשכח לציין את הפורום שלנו../images/Emo6.gif

מזל-טוב, תמסור דש לנו לפני כל האומה ותגיד לנו תודה שהבאנו אותך עד הלום
. אנחנו מאוד מפרגנים ובהצלחה בערוץ הילדים(חרוז!). ו... סורי שאני לא יכול להגיע לחוף, זאת בעיה קשה שנוצרה עקב המיקום הגיאוגרפי שלי

wee man

New member
תודה:))

יש לי עוד איזה 3 שבועות בטח עד שאני אופיע אבל ברגע שאני אדע מתי אני אודיע לכם... לחוף אולי לא תוכל להגיע אבל את הטלוויזיה תוכל לפתוח :) בכל מקרה, צפו לעדכונים.... ובואו לחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

macman

New member
אחלה... חוץ מזה...

הבטחת שתשנה את החתימה שלך...
כמו שאמרת אתה קצת משגע את האנשים בפורומים...

למעלה