s h i r k u s h
New member
להמשיך הלאה ../images/Emo26.gif
תמיד אני מייעצת לאנשים פה ובפורומים אחרים ולחברות שלי שכאשר נגמר קשר, פשוט צריך להעסיק את עצמכם כמה שיותר, להנות ולא להסתגר בבית ולהישקע בדיכאון אז למה... למה אני שמייעצת כך לכולם, לא מסוגלת לעשות זאת בעצמי?? למה אני שרק ביקשתי לאהוב ולהיות נאהבת זכיתי ליחס כה מגעיל כמו שקיבלתי. למה אני לא יכולה להתקדם הלאה, לנסות שוב? מרגישה כמו מפגרת
שזו בגידה בו למרות שיודעת שזה רחוק מלהיות זה. אני לא רוצה לחזור אליו, גם אם הוא יהיה הבנאדם האחרון עלי אדמות, לא רוצה להיות איתו אבל... הכאב... קשה לי אפילו לתאר... ניסיתי, באמת שניסיתי להתגבר, העמסתי על עצמי עבודה, לימודים לפסיכומטרי, יוצאת המון וסה"כ נהנית אבל בלב... בלב זה עדיין כל כך כואב, כל כך צורב. ואני... שוב עוטה את החיוך המפורסם שלי שתמיד אומרים שמאיר את החדר, אבל מרגישה כל כך עצובה, כל כך חסרת אופטימיות. אשמח לתגובות, עצות וכל העולה על דעתכם
תמיד אני מייעצת לאנשים פה ובפורומים אחרים ולחברות שלי שכאשר נגמר קשר, פשוט צריך להעסיק את עצמכם כמה שיותר, להנות ולא להסתגר בבית ולהישקע בדיכאון אז למה... למה אני שמייעצת כך לכולם, לא מסוגלת לעשות זאת בעצמי?? למה אני שרק ביקשתי לאהוב ולהיות נאהבת זכיתי ליחס כה מגעיל כמו שקיבלתי. למה אני לא יכולה להתקדם הלאה, לנסות שוב? מרגישה כמו מפגרת