להמשיך איתה או לא?

p e p

New member
להמשיך איתה או לא?

יש לי חברה מזה כמה חודשים, היחסים מעולים ואני מרגיש שאנו הולכים על שבילי פרחים.. הבעיה היא הידיד הכי טוב שלה, פתאום נזכר החוצפן שהוא רוצה משהו איתה..והוא אמר לה! הבחורה מבולבלת ואני לא יודע מה לעשות.. היא אומרת שזה יעבור לו , אנחנו יוצאים , מבלים וישנים ביחד,, אבל החוצפן ממשיך, אני מתעצבן והוא לא יוצא לי מהראש. אני אוהב אותה , האם אני צריך לזרוק אותה יחד איתו או כמו שהיא אומרת- להמשיך עד שיעבור?...?. שורף לי בפנים..תנו לי עצה.

למה לזרוק אותה?

כי הידיד שלה מבלבל אותה? היא אשמה בזה? תוכיח לה שאתה הבחור הנכון בשבילה! תישאר איתה, תאהב אותה...

p e p

New member
כי היא..

כי היא לא יכולה לדבריה להגיד לו שיפסיק! היא איתי אבל לא מעמידה אותו במקומו .

Sefy

New member
אז תתמודד מולו כשהיא באזור...

תראה לה שאתה מוכן להלחם עליה! לא לזרוק אותה! איזה מין חבר אתה שמוכן בקלות כזו לזרוק את החברה שלו ???

p e p

New member
בדיוק

אז זהו..זה מה שאני עושה. הייתי ממש גלוי איתה, אמרתי שאני אוהב ושכל היום אני חושב עליה.. השאלה שלי היא: האם אני עושה נכון? או שאני צריך לנטוש כי היא לא נעולה עלי..

VC820

New member
זרוק אותה

היא לא יכולה לרקוד על שתי חתונות ביחד. עצם העובדה שהיא לא מעמידה אותו במקום,אומר שיש לה ספקות לגבייך. זה דבר לא נסבל. יאללה תעיף אותה. אני

לא יודעת מאיפה הבנת שהיא רוקדת

על שתי חתונות, אבל ברוך הבא שיהיה לך

אורזמן

New member
תשחרר אותה

אם הגיל שלך אמיתי( רשום בכרטיס בן 11 ) כנראה גם היא בערך באותו הגיל בגיל הזה הראש מסתחרר מיתר מחזרים במידה והיא תרצה אותך באמת,היא תעיר לידיד ותשאר איתך

p e p, למה לא להמשיך איתה?

תן לה את הזמן לבדוק ולהחליט איפה היא רוצה להיות, אני בטוחה, שהיא תעדיף את הקיים. זה שהידיד הנחמד התעורר לו פתאום, זה לא אומר, שהוא מהווה סכנה, להיפך, זה רק אומר, שהרבה שכל אין לו, אם הוא התעורר רק עכשיו. לדעתי, הבילבול שקיים בה, נוצר כתוצאה מהעובדה, שעכשיו היא נאלצת לשקול מחדש את הקשר שלה עם אותו ידיד, אם לשמור על הקשר הידידותי, או לסלק אותו לעד מחייה. אבל כדאי שתניח לה לבדוק את הדברים, בלי להתרגז עליו או עליה. יש דרך טבעית ונכונה לדברים, והיא דרכו של הלב. אתה בוטח בה? - יש לך אמון באהבה שיש ביניכם? - אם לא, אז אתה באמת בבעיה.

p e p

New member
אנחנו ביחד

כלומר, היא איתי וזה אומר משהו , לא? עליו אני רותח ולא רק מתרגז, חבל שיהיה לידי במקרה. אני לבנתיים "ישכח" ממנו , יניח לדברים לקרות.. היה והיא מגזימה עם מעשים אז אני יעשה את הצעד שאני כל כך לא רוצה לעשות..

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

לזרוק אותה???? אם אתה מעיד על יחסים שהם מעולים ומשפט אחר כך משייך לכך את השורש ז.ר.ק, דרשני...
קודם כל, ביחסים מעולים לא זורקים. אשפה זורקים, פריסבי זורקים [או מעיפים?
], אצלינו לפעמים זורקים גם נעליים, אבל לא בני אדם ובטח ובטח לא כאלה שאנחנו מעידים על יחסים מעולים איתם. ביחסים מחליטים, נפרדים, ממשיכים הלאה אבל לא זורקים. זו הייתה הטפה [
], עכשיו לתשובה - יכול מאוד להיות שהידיד מרגיש שהיא חומקת לו. אפילו אם זה רק בתור חברה טובה. יכול להיות שבשביל להחזיק בה בתור חברה טובה, הוא מוכן להרחיק לכת. בכל אופן, אין לך על מה לכעוס עליה או עליו. היא, בסה"כ, לכודה בין שניכם, ועם כל הכבוד לך וליחסים המקסימים שלכם, הוא ידיד שלה. הוא, בסה"כ, כנראה דיי מבולבל מהמצב החדש שבו היא לא רק שלו, אלא נחלקת בין שניים ובמידה והוא לא מנסה לסכסכך ולהעכיר את האווירה, אני לא רואה שום פסול בכך. בכל אופן, תן לה לעכל את הדברים ותראו לאן אתם מתקדמים.

pep....../images/Emo41.gif

תציב אולטימטום. אני או הוא בקיצור. לא צריכות להיות לה ספקות אם היא מאמינה בקשר ואוהבת אותך. אולי הוא פשוט משגע אותה יותר מדיי והיא צריכה לדעת לסנן אותו. בהצלח!

אהבה זה לא פסטלינה....../images/Emo41.gif

זה לא גמיש כ"כ (הלב...) ולא משחקים בה... וחבל דווקא קיוויתי שיהיה בינינו משהו...

למעלה