להמשיך או לא

dm110968

New member
להמשיך או לא

מהיכן להתחיל .... לפני כעשרה חודשים הכרתי אחות של ידידה .גרושה עם בת .מההתחלה היה קשר מאוד אינטנסיבי.למעשה את הדייט הראשון כבר הכרתי את הבת שלה ושכבנו .זה נבע ככל הנראה מסוג של צורך גדול של שנינו.אחרי מספר חודשים מועט עברתי לגור איתה ועם ביתה . אני חושב שמאז התחילו הענינים להסתבך.גיליתי שהיא טיפוס לא פשוט שאוהב שהדברים נעשים בדרכה .יש לה המון צלקות מהבעל הקודם והוא עדיין בסביבה כמובן .למעשה גר באותו איזור שלנו .יש ביני לבינה אהבה ותשוקה .עם זאת יש בה אי אימון בי שהביא לסוג של אובססיה קנאית .היא מרגלת אחרי סמסים ופייסבוק שלי .אני טיפוס שזקוק למרחב ומאוד קשה לי עם זה .בנוסף היא בדיוק מקבלת את המיקצוע שלי ואת דרך החיים שלי וטוענת שאם אני רוצה איתה ילדים אני צריך להתמקד בלעשות כסף ולהיות "גבר" .אני בדילמה בעיקר בגלל שיש עדייין רגש וחשש לחזור אל הבדידות .מה לעשות ? להמשיך להילחם ? או לחפש לעצמי קשר והפעם אולי בלי קונפילקט מובנה של אישה גרושה ? אני רוצה לציין שאני בן ארבעים .כבר לא ילד .
 

dm110968

New member
התכוונתי שהיא מקבלת את המיקצוע שלי ודרך החיים

 
אם אתה בן 40 ועדיין לא נשוי (או גרוש)

אז כנראה שגם אתה לא בדיוק הטיפוס הקל לעיכול.
על פניו נשמע שנתוני הפתיחה שלכם לא משהו וסיכויי הצלחת הקשר לטווח ארוך לא גבוהים, אבל בגילכם ובמצבכם, למצוא אהבה זה מצרך די נדיר, לכן לדעתי הסיכוי שלכם ללמוד להתמודד אחד עם השריטות של השני (וגם של עצמו) זה טיפול זוגי (ואם המטפל שלכם הוא אחד טוב אז הוא ידחוף לעניין גם קצת טיפול אישי).
 

seeyou

New member
היא טיפוס לא פשוט שאוהב שהדברים נעשים בדרכה

הבחור תחת כינוי kvsk1989 כתב אותם המילים(בערך)-לו מותר הוא רק בן 22 לפי הרשום

אבל אתה?

בן 40 לא יודע את "טבע" של נשים?

מה שתחליט לעשות זה עיניין אישי שלך

לדעתי לא קיימת זוגיות בלי "קונפליקטים" עם אישה בלי קשר אם היא גרושה או לא

"

אם שני בני הזוג מוכנים לגדול יחד במסעם המשותף,
הם צריכים לקחת שתי החלטות עם עצמם:
לאהוב את בן הזוג לא רק עם הרגש אלא גם עם הראש,
ולהוריד את מפלס הסבל שבבית בכך שמפסיקים להתלונן כעיקרון.
"


יוסי
 

chenby

New member
תשוקה, תאוות,

קנאה, אובססיה..
נשמע כל מה שצריך בשביל לקיים מערכת יחסים בריאה עם אשה שיש לה ילדה.
מה משאיר אותך שם? חוץ מזה שאתה לא ילד?
 

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שזה קשר עם פוטנציאל גדול

גם האינטנסיביות, הרגשות, התשוקה, המהירות - הם יכולים להעיד על קשר עם הרבה הבטחה.

קשר בלי קונפליקט מובנה יש בגיל 18-20. בגיל 40 אין חיה כזאת.

כנ"ל לגבי בת זוג בלי בעיות. וכי מה - אתה נקי מבעיות? פשוט, אנחנו מרייחים חזק את החרא של האחר, אבל משום מה, את שלנו אנחנו לא מריחים (זה משהו ביולוגי כנראה).

ומאחר והשאלות שלך לא עוסקות בנקודה ספציפית כזאת או אחרת, אלא הן מאוד רחבות, לא ניתן לתת לך פה טיפים שיפתרו את העניין, ואני מצטרף למיציפיצי בהמלצה לטיפול זוגי (עם גוון של משהו פרטני).

גם אני חושב: מי שעד גיל 40 לא הקים משפחה שייך אמנם לחברה טובה מאוד וגדולה, אבל גם מחוייב בשינוי גישה, אם הוא רוצה להקים אי פעם משפחה.
 

אייבורי

New member
אל תדאג

אנחנו כבר מארגנים הצבעה
ותצטרך לפעול לפי דעת הרוב
ככה זה בדמוקרטיה
 

Poonala

New member
כל אחד והבעיות שלו

אולי היא פיתחה אובססיה וקנאות כי אתה "זקוק למרחב"?
אולי יש משהו בדרך החיים שלך שמפריע לה, ובמקום להגיד לך את זה, היא מחנכת אותך להיות גבר?

אולי ואולי.

בשורה התחתונה, לך יש כל מיני עניינים, ולה יש כל מיני עניינים. כל אדם הוא עסקת חבילה. האם אתה מרוצה מעסקת החבילה שהיא ורוצה לנסות להסתדר איתה, או שאתה לוקח את עסקת החבילה שהיא, כי אתה חושש שלא תמצא עסקת חבילה טובה יותר (לא רצוי)?

וגם, למה להילחם אם אפשר לאהוב ולהתקדם.
 

גארוטה

New member
אהבה ותשוקה

זה מצויין אבל לא מספיק.
היא חושבת שאתה לא מספיק "גבר" לפי הקריטריונים שלה,
היא לא מקבלת את המקצוע שלך ואת דרך החיים שלך,
אין לה בך אמון גם אחרי 10 חודשי הכרות צפופה ומגורים משותפים.

אתה חושב שהיא קנאית אובססיבית,
פריק קונטרול,
פוגעת במרחב המחיה שלך ומלאת תסבוכים מהבעל הקודם.

יכול להיות שהכל נכון ומדוייק, אבל יכול להיות גם שבגילך המתקדם
אחרי שנים שבהן היית
"אדון לעצמך" כל דבר, קטן או גדול, משמעותי או לא, נחשב מבחינתך כחדירה למרחב האישי שלך,
כל שאלה סתמית כמו איפה היית ועם מי נחשבת כקנאות וכל החלטה שהיא לא שלך בלבד הופכת
אותה בעיניך כמי שאוהבת שדברים נעשים בדרכה. כמו שאומרים, זה לא היא זה אתה.
בכל מקרה חשוב לדבר על הדברים ובעיקר לתאם ציפיות ורק אז לקבל החלטה.

בהצלחה.
 

dm110968

New member
תודה רבה

העיצות הנזיפות והארת עיניי נותנים לי את הכוח להמשיך להיאבק ולנסות לשמור לבנות ולפתור את הקשיים .תודה רבה.
 
למעלה