להמשיך אוו לא להמשיך?!

על האש

New member
להמשיך אוו לא להמשיך?!

זאת השאלה
. לא יודע יכול להיות שאני ישנה את דעתי בנושא אבל בינתיים זה ככה: החלטתי שלעת עתה אני מוותר על פגישות עיוורות יחידות. (ולא אני לא מדבר על מפגשי פורום) לא תיפטרו ממני כול כך מהר
אני מתכוון לפגישות עיוורות שמביאות אותנו למצב של אחד על אחת. ניסיתי את העיניין הזה כבר תקופה ארוכה וגיליתי שמבחינתי בכול אופן עיניין הבליינד דייט אינו עובד. למה גיבשתי החלטה זו?. הבנתי שפגישות עיוורות הן עיניין בעייתי ברגע שאתה במצב של פגישה עיוורת ואחד הצדדים מגלה עיניין ואילו הצד השני לא. נקלעים לסיטואצייה בעייתית ומסובכת שלפעמים נפגעים ופוגעים בה ואני לא אוהב את העיניין הזה כלל וכלל. קשה לאחר מכן להסביר לצד השני למה אינך מעוניין ולעשות זאת בלי לפגוע. עברתי הרבה בליינדייטים מאז אני ברשת ועד כה שום דבר טוב לא יצא מכך. בכול אופן יכול להיות שזה עוד יקרה לעת עתה החלטתי לוותר. אבל שלא תחשבו לרגע שאני מתכוון לוותר על ביינדייטים המוניים אלא רק על יחידים לעת עתה.

סליחה על השאלה, אבל מהם בדיוק

בליינד דייטים המוניים ו/או מפגשי פורום?? סיינט קלייר

על האש

New member
מפגשי צ´ט,מפגשי פורום הם:

מפגשים שבהם חברי פורום מסויים אוו חבריי חדר מסויים בצ´ט נפגשים באופן קבוצתי להכרת האנשים שמאחורי השמות. וזאת חוויה חיובית בהחלט מי יודע זאת טוב יותר ממני ?!
וכמובן ברוכה הבאה

ליאן.

New member
על האש, הנה אתה !

הינך מתבקש להתפקד לאלתר !
לגבי הוידוי על הבלינדייטים... לא התכוונת לכתוב אותו בפורום השכן ?

על האש

New member
התפקדתי,המפקדת ../images/Emo13.gif

הוידוי נמצא גם בפורום השכן
והוא כאן כי חשבתי שבצורה מסויימת הוא גם קשור לעיניינים שבינו לבינה. וגם כדיי שלא תחשבו שאני מתכוון להעלם ממפגשי הפורום שיהיו כאלה שוב.

ליאן.

New member
אוקיי..

ולעצם ענייננו.. בליינד דייט זו לא הדרך היחידה להכיר ואולי כדאי לך לנסות שיטות אחרות.. ?

dudusch

New member
אחיייייי אייך?!?!?!../images/Emo98.gif

ככה נעלם בלי רשות? לאן הלכת ככה בלי לאמר שלום? במצבנו במדינה זה מעורר שאלות... העיקר שעשית כייף! ובא לי לפרק אותך, אז תתיצב!!!

על האש

New member
אחיייייייייייייייי ../images/Emo24.gif

אחי לא נעלם,פשוט פעיל שיש מה להגיב
מתייצב מייד לפירוק הדדי המפקד
אנא השאר את השעה והמיקום ואני כבר אהיה שם. ואתה?!

אופקקקק

New member
למה מפורק?!!?

אל לכם להתיאש ידידיי מבליינד דייט. לי בכל אופן הייתה אחת לפני איזה שנתיים שכל יום אני מודה לאלוהים עליה... היינו חברים, כיום ידידים טובים, אני קשורה אליו בטירוף והוא יודע שאני אתחתן לבסוף איתו!!

יניב ה

New member
ישירות

אחד הדברים שאני ממש משתדל זה לא לפגוע באף אחד, אלה לעזור אם אפשר אבל... ברגע שאנו מגיעים לפגישה עיוורת אנו צריכים להיות חזקים ולקחת סיכון, באותה מידה כמה שזה קשה ובמקרה שאין ענין באדם השני אז להסביר שפשוט אין קליק... מה שכן כל משפט חוץ מזה לא את זה אני יכול להעביר מסר בלי לפגוע אם הוא בא בעדינות... את כל היא נעימויות הכללים אפשר לפתור ע"י קבלת פרטיים על השותף לפגישה העיוורת. אבל זאת דעה אישית: "life is like box of bonbons u never know what u going 2 get-nso r blind date"

למעלה