להמנע מהגדרות

להמנע מהגדרות

אני לא מפסיק לחשוב האם זה טוב או רע, מקל או מקשה, מתיר או מסבך.. אני בעקרון דוגל בהעדר הגדרה, אני כרגע אוהב גבר, פעם אהבתי בחורה לא יודע מה יהיה בהמשך, אני לא רוצה להגיד שאני בי או סטרייט או הומו פשוט כי לא נוח לי עם אף אחת מההגדרות האלה, מצד שני זה מבלבל לא לדעת בדיוק... בנתיים טוב לי עם מה שאני ואם אני צריך להגדיר את עצמי אז אני זורם, אני פשוט אוהב, בלי הגבל מגדרי... מה אתם אומרים על הגדרות, חשוב לא חשוב, נתקלתם בקושי הזה בהגדרה? צריך לדעתכם להיצמד להגדרה קונבנציונאלית?

SarcaSeriouS

New member
יש משהו נכון בדבריך.

אני מסכים שבאמת לא צריך להגדיר את עצמנו פשוט כי זה לא חלק מהזהות שלנו. כאשר אנו פוגשים בן אדם חדש זה לא שאנחנו מציגים את עצמנו כהומואים\לסביות\בי\טרנס\או what ever. אני מסכים איתך שצריך לזרום "לאהוב בלי הגבל מגדרי", כהגדרתך (שמאוד אהבתי!
). האם נתקלתי בקושי בהגדרתי? לא, כי אני יודע שבנות לא מושכות אותי. "צב צבים צבי הנינג'ה...קוואבנגה!" ד"ש.

resputin

New member
תראה,

הבעיה הגדולה ביותר בהגדרה היא שאתה סוגר את עצמך במשבצת. אם אתה נמשך לגברים ואתה משכנע את עצמך ומגדיר את עצמך כהומו, להלן גבר שנמשך רק לגברים, יום יבוא ואישה תסובב את ראשך ותהפוך לשבר כלי, הרי עד עכשיו נמשכת רק לגברים!... הגדרה, היא רק מילה. היא זמנית, היא משתנה, היא מתעדכנת ויכולה מאוד להפתיע. זה אולי משנה במיוחד כשאתה עדיין לא סגור על עצמך ומה אתה בקשר לצאת מהארון, אבל בעקרון אין סיבה כלשהי להגדיר את עצמך. אם אתה נמשך לגבר, לא באמת צריך להיות לו משנה אם אתה נמשך לעוד גברים, לנשים, כבשים או נעלי בית -צריך להיות לו חשוב שאתה נמשך אליו, הרי זה העיקר פה, לא?

JonJon9

New member
לפי דעתי,

השימוש בהגדרות צריך להיות עניין אינדיבידואלי: אם אתה לא יודע מה אתה, ואתה חושב שההגדרות הללו יעזרו לך, אז תשתמש בזה. אם זה סתם מגביל אותך, אז אל תגדיר את עצמך. בכל אופן, כל אדם חייב להגדיר את עצמו כ"אחד שעושה מה שטוב לו/לה".

TwelveEyes

New member
כל הקטע הוא...

לקחת הגדרה ולתת לה פרשנות אישית משלך. זה שאתה "הומו" או "סטרייט" או "בי" לא אומר שאתה חייב להתנהג *בדיוק* לפי ההגדרה המילונית.

RozeMary

New member
אני חושבת

שהגדרות זה דבר יחסי. כי מתישהו מישהו הגדיר אותם וקבע שזה ככה צריך להיות וזה בעצם מה שנקרא נורמה. לדעתי, אותה הגדרה יכולה להיות קבועה ר-ק כאשר אתה מבוסס נפשית ויודע בדיוק מה אתה רוצה מעצמך. לדעתי זה לא קורה כל כך מהר, זה עניין של נסיון, ככל שאתה יותר מנוסה בחיים ורואה יותר דברים כך אתה מנסה לשייך את עצמך לחברה כלשהי. לדעתי להיות שייך למקום כלשהו ולהיות מוגדר זה דבר חשוב, אך לדעתי אתה עוד לא יודע כל כך מה אתהה רוצה מעצמך אז זה לא צריך להדאיג אותך, תהנה ללא הגדרה, אך בשבל מתקדם יותר תנסה לשייך עצמך להגדרה קונבציונלית.. ברגע שתרגיש נוח, תרגיש שייך ומוגדר.. בהצלחה בגילוי ;) חחחח

למעלה