להם מותר- למה מי הם???

מור327

New member
להם מותר- למה מי הם???

אני לא מבינה למה לאנשי הגוש אין היתר להכנס ולצלמים מותר להכנס חופשי למה מי הם הכתבים האלה? הם יותר חשובים מאנשי הגוש??/!!

הצלמים עומדים מבחוץ

וחוץ מזה , אני מסכימה איתך- פשוט בושה, אם רוצים לפנות אז שלפחות יעשו את זה בכבוד!!אף אחד לא צריך כרטיס כניסה הביתה- מזה פה קולנוע?תאטרון? מישהו פעם היה צריך אישור מהמשטרה/צה"ל כדי להינס לבית ש ל ו ? ?

מור327

New member
נכון!

והצלמים לא עומדים מבחוץ (לפחות חלק). אמא שלי נמצאת בגוש והיא שאלה מישהי- איך היא הצליחה להכנס? אז היא ענתה לה שהתקשורת הכניסה אותה כי להם יש אישור (הם עשו את זה בשביל לצלם אותה-היא גרה עכשיו בסוכה)

noamjen

New member
נו באמת- אנשי הגוש רוצים אותם שם!

סקרים הוכיחו שככל שהתקשות ה"שמאלנית" יותר ויותר מתעסקת בהתנתקות יותר ויותר אנשים מתנגדים לה. אנשי הגוש רוצים את התקשורת שם כ"כ! הם מתים עליה פתאום. שיראו אין מרביצים לנערה יפת עניים תמימה שבסה"כ קיללה וזרקה אבן על שוטר, או איך החיילים הרעים צועקים על איזה עלם חמודות שבסה"כ עשה לינץ' באיזה ערבי.

E טי

New member
סקרים הוכיחו

שהחסימות גרמו לירידה דרסטית בתמיכה בהתנתקות. כל קשר לתקשורת הוא מקרי. וגם אם נערה יפת עיניים קיללה שוטרים וזרקה עליהם אבנים (מה שאני יודע ממקור ראשון שלא קרה, אני הייתי שם) אין שום זכות לשוטרים להכות אותה! המקרה היחיד שלשוטרים מותר להכות הוא כאשר הנערה מסכנת את הציבור ו/או את השוטרים. אבל כמובן שנערה באזיקים שמובלת ע"י שוטרים לא יכולה להזיק לאיש. ובקשר, ל"לינץ'" ערבי שמכריז על עצמו כ'שהיד', שזורק אבנים על חיילים ואזרחים, לא צריך לזרוק לו אבנים על הראש. צריך לירות לו בראש.

noamjen

New member
סתרת את עצמך.

"וזרקה עליהם אבנים" = מסכנת את הציבור ו/או את השוטרים. לא? ומה אם ילד שזורק אבן על חייל צה"ל ובתגובה חייל צה"ל יורה עליו? זה בסדר? למה? שניהם זרקו אבנים על איש ביטחון ישראלי- למה ההבדל בתגובה ובגישה? "ערבי שמכריז על עצמו כ'שהיד', שזורק אבנים על חיילים ואזרחים, לא צריך לזרוק לו אבנים על הראש. צריך לירות לו בראש." שוב פעם- אם צריך לירות בערבי שזורק אבנים על ישראלים ואומר שהוא מוכן למות למעל האידיאילוגיות שלו- אם צריך לירות בו. מה צריך לעשות ליהודים שזורקים אבנים, מבעירים צמיגים וכו' ואומרים שהם מוכנים למות למען האידיאולוגיות שלהם. מה צריך לתת להם? צל"ש כמובן. על "ואהבת לרעך כמוך" שמעת? משום מה אני חושבת שבמשפט הזה ב"רעך" יש מידה של ציניות. הרי ברור שלחבר שלך תתיחס כמו שהיית רוצה שהתייחסו עלייך- אתה הכי אוהב אותו. הגדולה האמיתית היא להתחייס לכולם, להחשיב את כולם כרעייך, כמו שהיית רוצה שהתייחסו עלייך. גם אם זה ערבי שהיד. הוא הולך לרצוח מאות אנשים, אז במקום לרדת לרמתו וגם כן להפוך לרוצח תראה לו שיש דרך אחרת!

כבר קרו מקרים

ובצבא לומדים עליהם: טוהר הנשק-מכירה את המושג? ומה אם ילד שזורק אבן על חייל צה"ל ובתגובה חייל צה"ל יורה עליו? זה "בסדר? למה? שניהם זרקו אבנים על איש ביטחון ישראלי- למה ההבדל בתגובה ובגישה?" -קרה והחייל לא ירה אלא ברח מאותו ילד.... לצערי (כן לצערי) שופטים חיילים על מעשים כאלו ומכניסים אותם לכלא כך שחייל צה"ל לא ירה על ילד עברי שזרק עליו אבן וזה יעבור בשתיקה (לפחות לא לפי הוראות הצבא).

מור327

New member
מצטעת מאד

אבל מי שמנסה לרצוח- לא מגיע לו להשאר בחיים, "ואהבת לרעך כמוך" הכוונה לאהוב כל אדם כמוך ולא להרביץ לו סתם ככה כי גם אתה רוצה שלא יעשו לך כזה דבר. פה ההשוואה בינו לבין הערבי הזה לא נכונה, כי המתנחל לא בא סתם ככה להרוג אנשים. ככה שאין השוואה בין הערבי לזה שזרק עליו אבן מתוך התגוננות. אני לפחות לא מתכוונת להיות פריארית ולתת לו להרוג אותי מתי שבא לו.

noamjen

New member
ולמה הערבים רוצחים? כי הם רעים?

ממש ממש לא. גם המחבלים עושים זאת מתוך אידיאולוגיה שאת לא תאמיני כמה היא דומה לאידיאולוגיה של המתנחלים. ובקשר ל"אני אהרוג אותו קודם" שמשתמע מהדברים שלך, אני רק אפנה אותך לחד-גדיא. אפילו לא טיפה יותר מזה. תראו כמה אתם מתרחקים מהתורה. כמעט על כל דבר שהמשאלנים מבקרים את התנהגות הימנים הקיצוניים- גם התורה מבקרת...

מור327

New member
אתה לא מבין למה שהתכוונתי

כשדיברתי על המתנחל והערבי, דיברתי על מה שקרה במלון (עליו דיברתם- לא?). ותתפלא לשמוע אבל יש פיגועים והם נעשים ע"י הערבים- מה זה בדיוק הג`יהד למשל? יש לנו סירטון בבית ומראים שם את הטלוויזיה הפלסטינאית, יש שם ילדים שאומרים שהם רוצים להיות שהידים- נכון, זה לא אשמתם, ככה חינכו אותם אבל עדין זה לא מצדיק שהם ישארו כאן ויעשו בנו פיגועים. אתה מכיר את הערבי שהתגייר (אמנון יצחק)? בכל אופן הוא אומר שמאז כיתה א לימדו אותם לרצוח ת`יהודים וכשהוא שאל למה? ענו לו ככה והרביצו לו. הוא אמר שזה מה שמחנכים אותם שם ושאסור לתת להם מקומות...

מור327

New member
אתה לא מבין למה שהתכוונתי

כשדיברתי על המתנחל והערבי, דיברתי על מה שקרה במלון (עליו דיברתם- לא?). ותתפלא לשמוע אבל יש פיגועים והם נעשים ע"י הערבים- מה זה בדיוק הג`יהד למשל? יש לנו סירטון בבית ומראים שם את הטלוויזיה הפלסטינאית, יש שם ילדים שאומרים שהם רוצים להיות שהידים- נכון, זה לא אשמתם, ככה חינכו אותם אבל עדין זה לא מצדיק שהם ישארו כאן ויעשו בנו פיגועים. אתה מכיר את הערבי שהתגייר (אמנון יצחק)? בכל אופן הוא אומר שמאז כיתה א לימדו אותם לרצוח ת`יהודים וכשהוא שאל למה? ענו לו ככה והרביצו לו. הוא אמר שזה מה שמחנכים אותם שם ושאסור לתת להם מקומות...

hilasapir

New member
זה התקשורת!!!!

התקשורת-הכוח החזק ביותר וכול הממשלה נותנת לתקשורת שוחד כדאי שלא תפרסם אותם לרעה. הם רוצים ריטינג וזה מה שהם יקבלו אחרת הם יתחילו לתקוף את מי שלא נתן להם להשיג את הריטינג בעלילות סרק

למעלה