להלן.

SmellyOne

New member
לעזאזל התנסחתי גרוע. ../images/Emo4.gif

למקרה שלא תבינו מה כתוב שם..
ברשותי ספר גרפולוגיה וקראתי שעל מנת לפענח כתב, האידיאל הוא דף חלק ומשטח עבה יחסית... אז אני מקווה שאני עושה טוב
רציתי לברר כמה דברים לגבי הכתב שלי... כפי שרואים אני מחברת אותיות באופן מוגזם אפילו ונוטה לדלג על האות - י' ופשוט לשלב אותה באמצעות חיבור האותיות. אני כותבת מהר ואני מניחה שמכאן בא עניין חיבור האותיות, אבל אולי יש סיבה לכך שאני כותבת מהר? דבר נוסף זה אות ה-ם סופית (מ' סופית) שלי החריגה, היא נראית יותר כמו ו' מאשר ם (פה השתדלתי) ואני אשמח לשמוע על משמעות הדבר... תודה רבה מראש! גל.

מילה1

New member
אם אפשר כמה שאלות-

בת כמה את? באיזה יד את כותבת? יש בכתב סימנים של "סערת גיל ההתבגרות". מה שאני רואה בכתב (שאגב הסריקה קצת מטושטשת)- חושים טובים, מעשיות, תפיסה מהירה, צורך בתוצאות מהירות, קפיצה בין תחומי התעניינות רבים, ידיים זריזות, יצירתיות- ייתכן כשרון לריקוד או מוסיקה. דיבור קולח, כושר ביטוי טוב ואף דיפלומטי כשצריך, צורך לראות ולהראות, לעיתים גם לעשות רושם. בטחון עצמי לא מי יודע מה, אבל משתדלת להפגין "גובה". תסיסה ותזזית רגשית, לעיתים מצבי רוח והתפרצויות על מי שקרוב.

SmellyOne

New member
כמובן.

קודם כל תודה..!! הסריקה אכן קצת מטושטשת
.. אני בת 14 וחצי, כותבת ביד ימין אם יש לך מה להוסיף.. לפני שאני מגיבה, אני אשמח. שוב
!

את באמת חושבת שאם תנדנדי את הכתב

למעלה ולמטה, בזוית קהה ובמהירות יכתבו לך על מצבי רוח, התמרדויות ולחצים אופייניים לגיל ההתבגרות ? טוב שלא כתבת שאת בת 9 וזה עתה עברת מכתב "דפוס" ל "כתב", ויד ימין שלך מגובסת לכן באופן זמני את כותבת עם אצבעות הרגלים. בידידות אודי. את יודעת שלא נפגעים ממני, נכון ?

SmellyOne

New member
חחח..

למעשה נפגעתי מזה שהכתב שלי עד כדי כך נורא בלי שאני עושה את זה בכוונה. למעשה לא ציפיתי לשום דבר אבל סיקרן אותי לדעת מה אומר הכתב שלי, אחרי ששמעתי כל כך הרבה מאמא שלי על כמה שזה נכון ואמיתי ומעיד על אופי וכו'.. בכל אופן. אני מודה למי שבכל זאת ענה.. אם אתה בוחר לחשוב שעשיתי את זה בכוונה, נו. מה אני כבר יכולה להגיד.

"יתכן כישרון לריקוד או מוסיקה"...

אפשר לדעת איך ראית זאת בכתב, כלומר מהם הסימנים הבולטים שגרמו לך לחשוב כך?

מילה1

New member
יש בכתב

תנועה רבה, זריזות, חשיבה מהירה, צורך להרשים ולהשפיע על אנשים (וגם מניפולציה ודיפלומטיה שדי מפתיעה לילדה בת 14! כשניתחתי את הכתב חשבתי שהיא יותר בוגרת- לפחות בת 17.)בולטת גם תסיסה רגשית רבה (תנודיות בכל המרכיבים). מצד שני- היא שומרת על ארגון לא רע ואף אסתטיקה ומקוריות (למשל החתימה). השילוב בין התסיסה וכל השאר, לבין הארגון והאסתטיקה,העלה בדעתי שהיא מוכרחה להוציא את האנרגיות והדחפים הרבים שלה (גם השליליים) בדרך סובלימטיבית-יצירתית כלשהי,ורצוי בצורה של תנועה, הופעה וקבלת הערכה מקהל, (כלומר לא ציור או כתיבת-שירה שזה יותר בינה לבין עצמה), מה שמותיר ריקוד ומוסיקה. עכשיו כשאני חושבת שנית- גם משחק (תאטרון) היה יכול מאד להתאים לה. כלומר, יש כאן סינתזה של כל מרכיבי הכתב, ולא סימנים בודדים שמצביעים על מוסיקליות או "ריקודיות".

SmellyOne

New member
בכל מקרה..

אם אין לך משהו להוסיף.. היית מאוד מאוד מדוייק בכל פרט ופרט.. אני פשוט מקווה שלא הסקת כלום מהכרטיס אישי.
ל-א ש-א-נ-י מ-פ-ק-פ-ק-ת.
תהנו.

למעלה