להלן רשימת ספרי מקור

• פותח הנושא fots
  • פורסם בתאריך

fots

New member
להלן רשימת ספרי מקור

רוב הספרים במצב מעולה עד חדש במשעול הצר א. א. קבק 35 ₪ בצל עץ התליה א. א. קבק 35 ₪ וידויו של ליף א. איוב 30 ₪ עלילות מיקי-מהו אברהם שלונסקי 80 ₪ תחנות בדרך חצר המוות אהוד עין-גיל 50 ₪ פריחה פראית אהרן אפלפלד 50 ₪ נקמת יותם אהרן מגד 45 ₪ משוואה עם נעלם אורי אדלמן 35 ₪ אי-הבנות קטנות אורית הראל 25 ₪ התרוממות אורלי קראוס-וינר 25 ₪ על פרשת דרכים אחד העם 25 ₪ חיי עולם איל מגד 40 ₪ אני אנסטסיה אלונה קמחי 30 ₪ אחוזות החוף אמיר גוטפרוינד 50 ₪ הקייץ של רינה אוסטר אמנון דנקנר 25 ₪ גומזים גומזים אפרים קישון 60 ₪ דרוש אימפוטנט גבי האופטמן 35 ₪ דיוטי פרי גבי ניצן 50 ₪ חמסין וציפורים משוגעות גבריאלה אביגדור-רותם 35 ₪ קערת צימוקים דב סדן 55 ₪ פרא אציל דודו בוסי 35 ₪ המוות כדרך חיים דויד גרוסמן 50 ₪ חשיפה כפולה דורון לוריא 45 ₪ אחד מרעננה דורון נשר 30 ₪ מסתובב בג'לביה ועדר עזים אחריו ... דורון ערן 25 ₪ ציפורי צל דן בניה סרי 30 ₪ עצירת פתע דני כספי 50 ₪ רקונטי, אב ובנו הארי רקונטי 15 ₪ מעשיות אגדות וסיפורים ז. אריאל 150 ₪ מתחת לקו העונג חגי דגן 40 ₪ החידה השישית יאיר לפיד 35 ₪ מזוית אחרת יהודה בארי 55 ₪ אשה יקרה יהונתן גפן 30 ₪ אשה יקרה יהונתן גפן 40 ₪ רוח גדולה באה יואל פלגי 15 ₪ גרעינים לבנים יוכי ברנדס 60 ₪ חיים על נייר זכוכית יורם קניוק 55 ₪ בתו יורם קניוק 45 ₪ נסיך לבבות אדום יעל איכילוב 25 ₪ ספר ערות יעקב קורץ 35 ₪ ילקוט סיפורים יעקב שטיינברג 15 ₪ בתים טובים יפעת ונדנברג שטרית 30 ₪ במעגל הימים יצחק יציב, צוייר בידיי: נ. גוטמן 120 ₪ מאז ומקדם יצחק שנברג 40 ₪ טרף קל ישי שריד 30 ₪ ביקור התליין לילי פרי 30 ₪ החיים באלכסון ליעד שׂהם 30 ₪ אל תכה בקיר מירה מגן 30 ₪ על סף הנעורים מצוייר בידיי: נ. גוטמן 100 ₪ הרצפה מתנדנדת נורית זרחי 45 ₪ משחקי בדידות נורית זרחי 35 ₪ מלכת הממטרות נטלי פיק 30 ₪ נערתו נילי לנדסמן 25 ₪ איש ואישה ואיש סביון ליברכט 30 ₪ מַיהמִיה סוזן אדם 35 ₪ גרושה על הנשמה סיוונה כרמי-עמיר 25 ₪ מגירות אהבה נעולות סמדר שיר 30 ₪ אין בעולם אהבה כמו סמדר שיר 45 ₪ ככה אני מדברת סמי ברדוגו 35 ₪ שירת הסירנה עירית לינור 25 ₪ שתי שלגיות עירית לינור 20 ₪ אביב שחור עמוס אריכא 30 ₪ אֶת וָהֵב בְּסוּפָה עמוס קינן 30 ₪ חוץ מציפורים עמיה לובה 20 ₪ חיי אהבה צרויה שלֵו 30 ₪ בעל ואישה צרויה שלֵו 35 ₪ משה חוואטו והעורב קובי אוז 30 ₪ סיפורים רעים לפני השינה רונית גלעד 30 ₪ נסיכה אפריקאית רם אורן 50 ₪ לטרון רם אורן 40 ₪ פיתוי רם אורן 40 ₪ אש חיה רם אורן 35 ₪ אשראם רם אורן 35 ₪ מקום שלישי רם עברון 30 ₪ תרבות רעה רן רבן 30 ₪ כמו קרח בשמש רני טלמור 30 ₪ ועכשיו להתחתן רענן שקד 35 ₪ איך ניצחתי במלחמה רקפת זהר 25 ₪ איש ספטמבר שולמית ספיר-בנו 40 ₪ קודם כול תירגעי שירי צדוק 25 ₪ משחקי זוגות שלי יחימוביץ' 55 ₪ אישונים מדברים תהל רן ענת גסר-אדלסבורג 30 ₪ לפרטים נוספים ניתן לפנות במייל [email protected]

fots

New member
ספרים מתורגמים

פו הדב א. א. מילן 50 ₪ השה הטורף אגוסטין גומז-ארקוס 40 ₪ המבצר הלבן אורחן פאמוק 50 ₪ הילדים שבזמן איאן מקיואן 45 ₪ האיש בעל אקדח הזהב איאן פלמינג 35 ₪ מרוסיה באהבה איאן פלמינג 35 ש,ח סהרון איאן פלמינג 35 ₪ דוקטור נוֹ איאן פלמינג 35 ₪ האהבה ממציאה אותנו איימי בלום 25 ₪ בוא אלי איימי בלום 30 ₪ ילד יום א' אינגמר ברגמן 35 ₪ אָרָצֶ'לי אלזה מורנטה 50 ₪ האי של ארתורו אלזה מורנטה 35 ₪ אין לי מושג איך היא עושה את זה אליסון פירסון 35 ₪ החוף אלכס גרלנד 35 ₪ בוקר של קדרות אלכסיי טולסטוי 35 ₪ בנתיב היסורים אלכסיי טולסטוי 35 ₪ פנפאן אלכסנדר ז'ארדן 50 ₪ תענוגות וייסורים אלן דה בוטון 30 ₪ כיסוי אמה דונהיו 35 ₪ ירח דבש אמי ג'נקינס 30 ₪ אנקת גבהים אמילי ברונטה 25 ₪ פיסת זכוכית מן הים אניטה שרב 50 ₪ אמא ומשמעת החיים ארווין יאלום 25 ₪ הר אדוני אֶרי דה לוקה 50 ₪ הר אדוני אֶרי דה לוּקה 40 ₪ אמנות האהבה אריך פרום 45 ₪ למי צלצלו הפעמונים ארנסט המינגווי 40 ₪ המקום שבו נמצא הלב בילי לטס 25 ₪ בריג'ט ג'ונס: עובדות החיים 35 ₪ המנהרה ברנרד קלרמן 30 ₪ ילדים של אחרים ג'ואנה טרולופ 30 ₪ דמיין ש... ג'ואנה סקוט 55 ₪ סודו של הארי ברייט ג'וזף ואמבּאוּ 25 ₪ אנשי החורף ג'ון אילי 30 ₪ שפן עשיר ג'ון אפדייק 35 ₪ שפן חוזר ג'ון אפדייק 20 ₪ ההפיכה ג'ון אפדייק 25 ₪ היד הרביעית ג'ון ארווינג 40 ₪ הלקוח ג'ון גרישם 30 ₪ חברים מוחלטים ג'ון לה-קארה 50 ₪ רוחות של תשוקה ג'ים הריסון 25 ₪ יבשת ג'ים קרייס 35 ₪ מר אוּלי ג'ין גרין 30 ₪ הבת הסוררת ג'פרי ארצ'ר 25 ₪ ספורים רוסיים נבחרים גוגול, טורגניב, טולסטוי, דוסטויבסקי, צ'כוב, גורקי 30 ₪ האמריקאי השקט גרהם גרין 45 ₪ החטא ועונשו דוסטויבסקי 35 ₪ זרים דין קונץ 30 ₪ המתעתע דינישיה סמית 35 ₪ שפת אם דמיטריה מרטינז 35 ₪ על פצצות ומפלצות דניאל פֶּנַק 45 ₪ ושטן יעמוד על ימינו הנס הרלין 25 ₪ המינגווי באהבה ומלחמה הנרי ס. וילרד וג'יימס נייג'ל 25 ₪ יער נורבגי הַרוּקי מוּרַקַמי 30 ₪ המהגרים וו. ג. זבאלד 45 ₪ שומר אחי וואלי לאמב 35 ₪ בעל זבוב ויליאם גולדינג 45 ₪ המספנה חואן קרלוס אונטי 45 ₪ היידי יוהנה ספירי 55 ₪ טאראבאס יוזף רות 30 ₪ חלאה יצחק בשביס זינגר 45 ₪ סיפורים ל. נ. טולסטוי 25 ₪ מלחמה ושלום (4 כרכים) ל. נ. טולסטוי 100 ₪ סונטת קרויצר ל. נ. טולסטוי 40 ₪ אילוף הסורר לורה זיגמן 35 ₪ קיץ בבאדן באדן ליאוניד ציפקין 45 ₪ העופר מ. ק. ראולינגס 55 ₪ מרגלים מייקל פריין 50 ₪ האמן ומרגריטה מיכאיל בולגקוב 35 ₪ הקלות הבלתי נסבלת של הקיום מילן קונדרה 35 ₪ החופשה של רייצ'ל מריאן קיד 35 ₪ שבחי האם החורגת מריו ורגס יוסה 45 ₪ אלברטין איננה מרסל פרוסט 30 ₪ הַנּוֹדֵד הַקָּסוּם, פַּבְלִין והָאִטֵּר ניקולאי ס. לסקוב 45 ₪ כתבים פוליטיים ניקולו מקיאבלי 50 ₪ מכתב בבקבוק ניקולס ספארקס 25 ₪ הפה הגדול סול בלו 35 ₪ תשעה חטאים סופרים שונים 45 ₪ אומות מספרות סופרים שונים 50 ₪ פניני ספרות סופרים שונים 65 ₪ פסוקי השטן סלמאן רושדי 45 ₪ ריטואלים סֵס נוֹטֶבּוֹם 50 ₪ קתלין, אנא, שובי הביתה סקוט או'דל 30 ₪ הכפיל פ. מ. דוסטויבסקי 35 ₪ החטא ועונשו פ. מ. דוסטויבסקי 40 ₪ הכריש פיטר בנצ'לי 40 ₪ היֵה שלום, המלך פייר שנדורפר 45 ₪ כרמן פרוספר מרימי 45 ₪ טוסקנה היפה פרנסס מאייס 35 ₪ תחת שמש טוסקנה פרנסס מאייס 30 ₪ מספורי שקספיר צ'רלה ומרי למב 45 ₪ האישה הכי יפה בעיר צ'רלס בוקובסקי 35 ₪ פרי התאווה קארל חלסטרה ון לון 45 ₪ הצד האחר של האור קולום מקאן 20 ₪ סיפור הלילה &nbs

fots

New member
ספרים בנושאים שונים

המיתולוגיה אהרן שבתאי 45 ₪ מעבר לגבולות השכל אושו 45 ₪ כשהנעל מתאימה... אושו 35 ₪ החיפוש אושו 40 ₪ סין סין מינג ספר הלא כלום אושו 40 ₪ חיים, אהבה, צחוק אושו 40 ₪ בינתיים איינלה ונזנט 40 ₪ התקדשות אליזבט הייך 40 ₪ הדרמה של הילד המחונן אליס מילר 30 ₪ השתחררות ממצבי מתח אלתאה לואסון 25 ₪ רייקי בודו ג. בגינסקי ושלילה שרמון 35 ₪ נוסטרדמוס ג'. ה. ברנאן 40 ₪ ראול ואלנברג ג'ון בירמאן 30 ₪ השיבה אל הילדות ג'ון בראדשו 30 ₪ הסליל הכפול ג'יימס ווטסון 55 ₪ התובנה העשירית ג'יימס רדפילד 35 ₪ הנבואה השמיימית ג'יימס רדפילד 35 ₪ הנבואה השמיימית מדריך חוויתי ג'יימס רדפילד וקרול אדריאן 35 ₪ ראש נקי מרעלים ג'יין סקרבנר 30 ₪ עקרון הרצף ג'ין לידלוף 25 ₪ סערת נפש ד"ר יורם יובֵל 40 ₪ אכול נכון לפי סוג הדם שלך ד"ר פיטר ג'. ד'אדאמו 40 ₪ קיצור דרך בתרפיה ד"ר ריצ'רד קארלסון 35 ₪ המיתולוגיה הסינית דן דאור 45 ₪ ישמעאל דניאל קווין 30 ₪ אמנות האושר הדאלאי לאמה והוורד סקוט 35 ₪ אבל ומלנכוליה / פעולות כפייתיות וטקסים דתיים זיגמונד פרויד 45 ₪ עכבה, סימפטום וחרדה זיגמונד פרויד 45 ₪ התרבות והדת זיגמונד פרויד 50 ₪ איש הזאבים זיגמונד פרויד 55 ₪ הַנְס הקטן זיגמונד פרויד 55 ₪ מיניות ואהבה זיגמונד פרויד 50 ₪ עוצמת הרכות טובי בראונינג 35 ₪ המזל האישי שלך טלילה סטן 25 ₪ לגעת במהות יידו קרישנמורטי 30 ₪ המיתולוגיה היפנית יעקב רז 45 ₪ מחשבות על החיים מורי שוורץ 40 ₪ דקר וסיפורה של שייטת הצוללת מייק אלדר 35 ₪ בודהא מייקל קאריתרס 30 ₪ חמשת האנשים שתפגוש בגן-עדן מיץ' אלבום 55 ₪ נשים אוכלות את עצמן על אנורקסיה ובולמיה מירה דנה ומרילין לורנס 30 ₪ הנסיכה שהאמינה באגדות מרשה גראד 45 ₪ נשים מעל - פנטזיות מניות של נשים ננסי פריידיי 50 ₪ ספר המתים והחיים הטיבטי סוגיאל רינפוצ'ה 40 ₪ מדריך ידידותי לקורא קיצור תולדות הזמן סטיבן הוקינג 45 ₪ לחיות מתוך שמחה סנייה רומן 25 ₪ המסע האחרון של סבא סקוט מקארתי 25 ₪ סקס עכשיו פול ג'ואנידס 60 ₪ האם האמינו היוונים במיטוסים שלהם? פול ון 45 ₪ יסודות הטאי צ'י פול קרומפטון 40 ₪ כשהדברים מתפרקים פמה צ'ודרון 35 ₪ אפס - ביוגרפיה של רעיון מסוכן צ'רלס זייף 50 ₪ יצירת מרחב מקודש עם פֶנְג שוּאִי קארן קינגסטון 35 ₪ גופנפש קן דיכטוואלד 35 ₪ איתךָ בגובה העיניים רבקה נרדי 30 ₪ אשה בזכות עצמה רבקה נרדי 30 ₪ מי יבכה כשתמות? רובין ס' שארמה 50 ₪ חוכמת המנהיגות רובין ס' שארמה 50 ₪ הנזיר שמכר את הפרארי שלו רובין ס' שארמה 50 ₪ כל מה שאני צריך לדעת כבר למדתי בגן רוברט פולגום 30 ₪ האביר בשריון החלוד רוברט פישר 40 ₪ לאלף את השדון ריצ'רד ד. קרסון 45 ₪ הדמיה יוצרת שאקטי גווין 30 ₪ שיעורים בזן 35 ₪ ספר גלגול הנשמות של זולאר 40 ₪ פרויד ודורה 50 ₪ דברים שרציתי לומר לך 35 ₪

וגם כל הספרים של ר. שארמה

נמכרים בחנויות במחירים שנעים בין 55-65 ש"ח. לצומת לבך. :)

yuvalgul

New member
אנה ליזה את צודקת לחלוטין המחירים

הם מוגזמים לגבי ספרים יד שניה וספר לא חשוב עולה 120 ולו רק משום שנחום גוטמן צייר ציורים . דרך אגב הספר מצוי בחנויות יד שניה ב-30 ש"ח. וכהנה וכהנה פשוט אין לי כוח להאיר ולהעיר

fots

New member
אז ככה, סקר קטן שעשיתי ...

להלן התוצאות: חמשת האנשים שתפגוש בגן-עדן / מיצ' אלבום - מחיר קטלוגי 78 ש"ח במיתוס = 66.30 ש"ח בibooks (סטימצקי) = 59 ש"ח בבוקנט = 61 ש"ח אני מוכר "חדש" ב- 55 ש"ח ספרי רובין ס' שארמה הנזיר שמכר את הפרארי שלו - מחיר קטלוגי 78 ש"ח במיתוס = 70.20 ש"ח בibooks (סטימצקי) = 54 ש"ח בבוקנט = 55 ש"ח אני מוכר "חדש" ב- 50 ש"ח חוכמת המנהיגות - 8 עקרונות למנהיגות עם חזון - מחיר קטלוגי 79 ש"ח במיתוס = 71.10 ש"ח בibooks (סטימצקי) = 54.60 ש"ח בבוקנט = 61 ש"ח אני מוכר "חדש" ב- 50 ש"ח מי יבכה כשתמות? - מחיר קטלוגי 84 ש"ח במיתוס = 75.60 ש"ח בibooks (סטימצקי) = 58.80 ש"ח בבוקנט = 63 ש"ח אני מוכר "חדש" ב- 50 ש"ח כבר ציינתי קודם "רוב הספרים במצב מעולה עד חדש"

Rivendell

New member
המחירים עדיין מוגזמים גם לטעמי

מצב חדש או לא - ספר יד שניה תמיד עולה פחות. הבעלים של איזו חנות ספרים אמר לי פעם וצדק מאוד - בספרים, אנשים לפעמים לא מבינים שברגע שרכשת את הספר - ערכו כבר ירד (ספרים שהם לא "נדירים"). בחנות שאני תמיד קונה בה, יד שנייה כמובן, גם הספר החדש ביותר לא יעלה לעולם יותר מ 40 ש"ח.

Rivendell

New member
מותר הכל ../images/Emo13.gif

אני לא תוקפת, רק מנסה לעזור. גם למוכר וגם לקונים.

siv30

New member
ממליצה לך להיכנס לדני בוקס

מוכרים ספרים יד שניה במצב חדש
ולברר שם את המחירים. אחר כך תוריד עוד קצת ואני מקווה שתצליח למכור.

למעלה