להלן הרשימה

ניקולי

New member
להלן הרשימה ../images/Emo124.gif

רבותיי זה לא הולך ככה חסרים לי אנשים וזה לא ייתכן. החברים שנרשמו הם: מיקי,מרין,שירן,אריאל,ריקי,ג´ס,ניר, מיקה (שבלעדיה אי אפשר), יהודה, אני כמובן. סידי אולי, נופר אולי (על בטוח חסר לך שלא). החסרים הם: קנגורית, בת הים (פליזזזזזזזז), אורית אביחי, עדי חי וכמובן ליאור 30 (שלא מתקשר אליי ואני דואגת לו) אני חוזרת שוב למי שלא יודע... המפגש ייערך ביום חמישי הבא בביתי הקט והחם..ערב חנוכה הדלקת נר עם סופגניות ושתייה קלה.. ואולי אם תהיו ילדים טובים נזמין קוסם..הזמרים מהונולולו אולי יהיו (תלוי בקהל) יש קריוקי חדש לכולם קנינו עוד 3 דיסקים. בואו בהמונכם והירשמו כי הרשימה נסגרת!!

ניקולי

New member
מקפיצה.... ../images/Emo105.gif

חברים אני עדין מחכה נו........... נופר איפה את??????????????????

אני פה אני פה

הכנתי את בעלי נפשית שהחנוכה הזה אני לא בבית בערבים בחיים שלי לא היה שבוע כל כך עמוס בהזמנות לשיר אני מבינה שהקריוקי מחכה לי דרך אגב קיבלתי אתמול סולו חדש בשיר ניגע אל החלום הפיזמון כזה נפגש ניתראה לב אוהב אינו טועה כמו אל ים נזרום נזרום נחכה את שנגיע וניגע אל החלום ניקולי שמעה אותי שרה אז התגובה לזה עוברת לרשות ניקולי

ניקולי

New member
נשמתי

חכי כפרה מה ששרת לי בטלפון זה עוד כלום מחכה לך ערב של שירה חל"ז קנינו קריוקי חדש אני בטוחה שתסתדרי איתו אני מבינה שאת מגיעה ישששששששששששששששששששש איזה כיף אז עכשיו יש לנו את ריקי מרין נופר שירן מיקי ג´ס ניר מיקה יהודה ואני נכון אני לא טועה?? וכמובן אריאל בלי חולצה... חי חי חי מצפה ומחכה למי למי למי??

למעלה