להלן המאמר שלי..

nepthys

New member
להלן המאמר שלי..

עבדתי עליו די קשה בין מבחנים, אבל כרגע העומס כבד עלי ואני לא יכולה להמשיך אותו. אני מרגישה שזה חלקיק ממה שאני יכולה לתרום אבל כרגע הזמן לא מאפשר לי לכתוב יותר. קראתי לו "המעגל, הקדירה, ציד המכשפות ועוד מושגים בסיסיים בכישוף לאורך ההיסטוריה" זו כותרת די מפוצצת למאמר די ארוך אבל אני מקווה שיהיה כאן מישהו שלא יירדם במשך הקריאה ואפילו יגיד לעצמו כמה פעמים "וואי, לא ידעתי את זה"

RainBird

New member
נתקבל לתחרות- תודה ../images/Emo13.gif ואני לא נרדמתי. אישית

gwizard

New member
תודה רבה

הוספתי גם לוויקה ישראל. מושקע מאוד ואקדמי ביותר - זה בערך ההתרשמות הראשונית שלי. אני אקרא פעם שניה אחר כך כדי לתפוס את כל מה שלא תפסתי עכשיו

מאמר יפה מאד.

הטקסט מאד מאד מושקע וגם אני לא נרדמתי, סקרת הרבה נקודות ציון חשובות, והרחבת עליהן עד כמה שניתן להרחיב במאמר כזה. למעשה היה לי אפילו חבל שהוא לא המשיך על גביי עוד כמה עמודים. בעיניי מאמר נהדר.

nepthys

New member
יאי! תודה! ../images/Emo9.gif

האמת שארדן כבר הפנה אותי לכמה אי דיוקים בקטע של תיאור כישוף בתנ"ך שביאסו אותי שלא שמתי לב אליהם..:(

למען האמת...

גם מעבר לעניין התנ"ך יש כמה נקודות במאמר שכשיהיה לי זמן אני אבדוק כי אני לא בטוחה לגביהן, לאו דווקא אי דיוקים או טעויות, אלא יותר דברים שדי סותרים את המקורות שלי, אז אני אבדוק את זה כשיהיה לי זמן ואם אני אמצא משהו אז אני אעדכן אותך. ודבר אחד שבאמת חבל לי זה שלא התעמקת יותר בתיאוריות על פי ג'ון די אבל זה מאמר שלך ואלו היו בחירות שלך במה להתעמק ואלו אחלה בלי בחירות בלי שום קשר :). היו עוד כל מני דברים קטנים שהפריעו אבל כרגע אני לא זוכרת ואין לי זמן לבדוק, אבל שוב אני אציין, שמעבר לדברים האלו המאמר עדיין מרתק וכתוב בצורה נפלאה.

ברפרוף מהיר

נראה טוב, אבל לא תמלטי מביקורת נוקבת
למזלך, אני שונא לקרוא מהמחשב, וגם אין לי זמן בסופ"ש לקרוא (סדנאות ובלגנים), אז ביום ראשון או שני, כשאני אדפיס את זה בעבודה.

jen10

New member
מידע מאוד מעניין וכתוב

בצורה מאוד יפה תודה לך

mb3inh

New member
המאמר מאוד כללי

ומקיף הרבה מאוד דתות,עמים וזמנים ובשל זאת לא יכל להתמקד בדבר מסוים(תקופה,עם או דת מסוימת). מאוד בסיסי. באדיבות מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

shataltal

New member
המצויינים עושים

הטובים מלמדים, הבינוניים מעבירים ביקורת והגרועים מעבירים ביקורת ריקה מתוכן. איפה אתה רוצה לראות את עצמך?

mb3inh

New member
אני לא אומר שהמאמר היה כתוב רע

או טען אמירות שיקריות אני רק מציין שהכותבת כתבה ,לפי דעתי, על יותר מידי תקופות,על יותר מידי דתות ועל יותר מידי עמים,לכן המאמר לא יכל להתמקד בדבר(דתות תקופות ועמים),והעביר מידע מועט על כל דבר(דתות,תקופות ועמים).

RainBird

New member
בגלל שהוא כללי הוא מגרה את המחשבה ומאפשר לך ללמוד עוד. שום מאמר בעצם לא יכול למצא את כל החומר אפילו בנושא אחד מהדברים האלו. ארדן

shataltal

New member
יפה מאוד

הדבר היחידי שהפריע לי הוא ההתייחסות לקוראים. המאמר לא אמור להוכיח את עצמו או את הקוראים בגופו.. נהנתי לקרוא (וחלקים אפילו מאוד) ולחקור עובדות בעקבותיו. הצעה לשם קליט יותר - "היסטוריית הכישוף על קצה הציפורן"

תודה רבה על המאמר

נהניתי מאוד לקרוא אותו. הביקורת הנוקבת, ברשותך כמובן, תהיה במסרים הפרטיים
אפילו לא הייתי קרוב להירדם, אפילו שאני גמור מעייפות.

למעלה