להלן הודעה ``גזענית``:

resh0

New member
להלן הודעה ``גזענית``:

בכסף שנפסיק להזרים לרשויות הערביות האחראיות להתפרעויות, נזרים עבור נזקקים, חינוך, בריאות, מוסדות ציבור, תשתיות וכבישים, בתי ספר.... זה עדיף על-פני השקעה ב 1.2 מיליון פרובוקטורים!!! אין ספק כי הודעה כזאת מעלה ריח רע של גזענות...אבל: להלן הודעה של המשתתף PAULG, הודעה דומה: ``נכון מאוד! השאר (המתנחלים) בדרך החוצה! כל עשרות מיליארדי הדולארים המופנים לשם נשקיע עבור ניזקקים, חינוך, בריאות, מוסדות ציבור, תשתיות וכבישים, בתי ספר,בתי חולים,מחקר ופיתוח. זה עדיף על פני השקעות ל200000 פרובוקטורים!!!!`` גם זאת גזענות!!!!!!! לכן בקשה לי אחת אליכם המשתתפים: הפסיקו להסית, הפסיקו בכינויים ``מתנחבלים`` וכו` אין ספק כי הפסקת ההסתה תתרום לדיונים ענייניים ופרודוקטיבים יותר.

אין שמץ גזענות בהודעתך

להיפך-זהו ריאליזם ושכל טוב אני-מכספי המיסים שלי צריך לתמוך במיליארדים ברוצחים של קרובי וחברי ? או,ברוצחים של עצמי ? רק עם יהודי חדור רגשי נחיתות מסוגל להמציא סצנאריו מפלצתי שכזה או אולי בסרטים של פליני,אולי.. מרק.

HarleyD

New member
8-( די!!

מה שנכון נכון.. הכסף שהולך ל``מתנחלים`` הוא כסף שהולך לבניין מדינת ישראל ולמען תושביה..לא שאני ``אוהבת`` ``לא אוהבת`` אותם..זה לא משנה..אין לי רגישות יתר למתנחלים או לאף אחד העניין הוא פשוט אנחנו ישראלים ואני אל חושבת שזה מקום לתת למתנגדי מדינתינו כסף או במה לעיסוקיהם והסתותיהם(כמו למשל אחמד טיבי יקירינו שטוען שחוקי המדינה אותם חוקקה הכנסת בה הוא יושב, אינם קיימים מבחינתו, לא הגיע הזמן שנתעורר ונפסיק את המריבות ביננו...או לפחות נרגיע אותן קצת(אני יותר מציאותית מזה) וננסה להציל את מה שיש לנו כאן???

hreuven2

New member
מרק אמור למטיפים בשער

שמדינה איננה תומכת במתנגדיה וודאי לא בבוגדיה

אם אני צריך לממן כיום עבודה

של פועל פלשתינאי למול אפשרות לחלק חלק מהמשרות הנ``ל לידי מובטלים.. אני בוחר למנוע מהם פרנסה בארץ ומוותר על הסחורה החקלאית הזולה שלהם ועל הבשר שורץ הקוליפורמים שלהם.. מצידי שיחנקו. קיבלו מאיתנו הזדמנות פז שלושים שנה ויותר לחיות טוב יותר לעבוד אצלנו למכור סחורות אצלנו.. ומה יצא מזה ? ישראאל לא חבה להם יותר דבר. מרק.

למעלה