להלחם או לוותר..

Nitsan Shuval

New member
להלחם או לוותר..

כבר פעם שניה שפותחים נגדי קייס באטסי בימים האחרונים על חבילה שלא הגיעה ודווקא עכשיו גם דואר ישראל וגם USPS לא מעדכנים סטסטוסים כראוי פשוט לא להאמין!
אז כמו שרבים פה כבר התלוננו גם אני זקוקה לעצה
הלקוחה קנתה ב9 לחודש יום א לפי הבדיקה מול דואר ישראל החבילה יצאה מהארץ רק ביום ה' 13 לחודש וכמובן שאתר USPS לא מעודכן ומעדכן כלל ממש אבל ממש מרגיז!!!
גם במדיניות החנות שלי וגם במייל שמקבל כל לקוח עם שליחת החבילה כתוב בצורה ברורוה ומפורשת שמשלוח אורך לפחות 14 ימי עבודה ויותר ואף רשום במדיניות שהזמנות לחג יתקבלו עד ה4 לדצמבר.
הלקוחה נראת לי חדשה (רק שני פידבקים) והתלונה שלה הוגשה הלילה משמע עדיין פחות מ14 יום.

אני יודעת שהצדק עימי וממש לא בא לי להחזיר כסף לכל לקוח שאנן שפשוט לא טרח לבדוק ולקרא את המידע
בנוסף אני עומדת ללדת ממש בכל רגע והחנות שלי כבר בחופשה כרגע אני רק עסוקה בכיבוי שריפות
מה אתם הייתם עושים?

נ.ב.
הלקוח הראשון קבל בטעות מס מעכב שגוי וסוג של ניסה "להוציא עוד קצת" ממני לאחר שכתבתי וצירפתי קישורים לאתרי הדואר בהם כוב מפורשות שהמשלוח הגיע אליו כבר לפני שבועיים הוא קיפל את הזנב וביטל את הקייס מיד.

nbrosh

New member
לא להלחם ולא לוותר

לכתוב בשיא הנימוס ולבקש יפה להתאזר בהמון סבלנות. להסביר שכל שנה זו תקופה קשה מאד בואר האמריקני ושהכל יגיע בסופו שלדבר. לספר שאת עוקבת כל יום ושתשמרו על קשר.

11Compositions

New member
נעמה - שיחקת אותה עם התשובה המתונה

nbrosh

New member
זה מה שאני עושה

אני חושבת שבכל החנויות ישנו כעת אותן הבעיות. ככה זה כל שנה.
ובאופן אישי: שונאת שקרים וכן חצאי אמיתות, שונאת יהירות, גם אם יש מאחוריה הישגים, בעיני זה טעם לפגם.. שונאת סודות והסתרים. כל השאר - עובר.
יש חנוות ישראליות מאד מאד מצליחות. הן לא כאן, שווה לכל אחד כאן לעשות מחקר עצמאי בנושא ההצלחה שלהן.

Nitsan Shuval

New member
זה באמת הכי מעצבן בעולם

ביוחד אחרי שכתבתי לה את כל הפרטים עם קישורים לכל ההתראות שהיא קבלה בנוגע לזמני המשלוח
אך תשובתה היתה כלכך סתומה ומעצבנת שהחלטתי שזה יותר מידי בשבילי כרגע ולמרות שאני צודקת ואין לי ספק שאטסי יגבו אותי
אני מעדיפה לסיים את הסיפור הזה וזהו ורצוי כמה שיותר מהר (כפי שציינתי אני צריכה ללדת בכל יום ואין לי ראש לדברים כאלו עכשיו)
מקווה שלפחות היא תצא ישרה ולא תאסוף את החבילה כפי שביקשתי ואם כן כפרה על 20 דולר בהם קניתי קצת שקת נפשי בינתיים
בכל אופן תודה נעמה על העצות.

למעלה