תתחשבו בי!! לא הייתה לי השראה במשך...מאה שנה!!! אז השקעתי הרבה בחולצה ורציתי להראות...תהרגו אותי!
C c ויטמין New member 5/3/05 #125 תתחשבו בי!! לא הייתה לי השראה במשך...מאה שנה!!! אז השקעתי הרבה בחולצה ורציתי להראות...תהרגו אותי!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 5/3/05 #133 לא אמרתי לסקול ולא אמרתי להרוג../images/Emo96.gif לכל אחד יש תקופות בלי השראה, זה לא כל-כך נורא לא לשים דולי בכל שד"חם
לא אמרתי לסקול ולא אמרתי להרוג../images/Emo96.gif לכל אחד יש תקופות בלי השראה, זה לא כל-כך נורא לא לשים דולי בכל שד"חם
ח חביבה פלוססס New member 8/3/05 #339 למה יש עוד תגובות פה....? חחחח תהיו בריאות... יש שדח"ם חדש לכו תתפרעו שמה ואגב ממש לא יפה, ממש לא:|
פ פינגווין בהכחשה New member 6/3/05 #213 ../images/Emo110.gifבדיוק מה שכתבתי לפני כמה ימים בלוח זה ממש מציק שיש את הדוליז הלא גמורות האלו! בזבוז מקום בש"דחם.. אם יש לכן קטעים שאתן צריכות בהם עזרה תשרשרו לשעוו"ה..
../images/Emo110.gifבדיוק מה שכתבתי לפני כמה ימים בלוח זה ממש מציק שיש את הדוליז הלא גמורות האלו! בזבוז מקום בש"דחם.. אם יש לכן קטעים שאתן צריכות בהם עזרה תשרשרו לשעוו"ה..
פ פינגווין בהכחשה New member 6/3/05 #282 ../images/Emo110.gifאת יכולה לדבר יפה, תודה. אם יש הרבה תגובות לא יגיבו לכולם ואז לדוליז גמורות לא יגיבו הרבה, למה שלא יחכו עם הדולי לש"דחם הבא????
../images/Emo110.gifאת יכולה לדבר יפה, תודה. אם יש הרבה תגובות לא יגיבו לכולם ואז לדוליז גמורות לא יגיבו הרבה, למה שלא יחכו עם הדולי לש"דחם הבא????
C c ויטמין New member 6/3/05 #285 אבל מה זה ביזבוז מקום בשדח"ם? לכולנו יש זכות לשים דוליז בין אם הן גמורות ובין אם לא
פ פינגווין בהכחשה New member 6/3/05 #289 ../images/Emo110.gifזה לא חוק אני לא אומרת שאסוווור, אבל אני אומרת שכן, אפשר לשים את הדוליז בשדח"ם הבא..שרצוי.. לא שחייבים!
../images/Emo110.gifזה לא חוק אני לא אומרת שאסוווור, אבל אני אומרת שכן, אפשר לשים את הדוליז בשדח"ם הבא..שרצוי.. לא שחייבים!
ר רוח גדולה New member 5/3/05 #129 זה כל כך מכוער :\ קריסטלס משהו, תכף אני אבדוק. צייר בלבד. תודה לדולי של קרן ולקרן ואם יש בעיה אז דברי איתי. ביי. אה המטריה באה עם הבייס :|
זה כל כך מכוער :\ קריסטלס משהו, תכף אני אבדוק. צייר בלבד. תודה לדולי של קרן ולקרן ואם יש בעיה אז דברי איתי. ביי. אה המטריה באה עם הבייס :|