להלהלה.

gilmorefreak

New member
אני מפספסת את הדוליז../images/Emo4.gif

בלה. לא משנה, שישרנו, יותר סיכויים שיפספסו את הדוליז והן יזכו בעקבות כך לפחות תגובות... העיקר שיהיו למעלה בשדחם, זה מה שחשוב..|ציני| *שותקת*|ייאוש|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif

זה נשמע קצת 'דווקא' מה שאת אומרת. זאת אומרת, לתפוז יש את הכמו שמש צהובה הזו ליד הודעות חדשות, אז אם תואילי בטובך להעביר את הגלגלת קצת פחות מהר מחצי שנייה, להסתכל לרגע אם יש "שמשות" חדשות, ולהגיב כמו שאת מגיבה לחדשות בסוף, אני בטוחה שזה לא יהרוג אותך, וגם לא יפדע באף אחת. וגם אם את מספסת זה בסדר, אבל לי - זה לא מובן איך.

מאיה123

New member
אממ..../images/Emo15.gif../images/Emo29.gif

גם אני מפספסת דווקא את השריונים. בשביל לראות אם יש דוליז חדשות, אני יורדת למטה- ולא מחפשת שמשות צהובות. אני לא אומרת לא לשריין, אבל לדעתי- זה הרבה פחות בולט. באמת. וממש לא דווקא.

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifאיזה שמש?

וכן אני מפספסת, לי אין שום סימן ליד הודעות שלא ראיתי..
ואני כן אעביר את הגלגלת בשנייה וחצי כי לחלקנו יש קצת פחות זמן מאחרים אבל עדיין רוצים להתעדכן בהודעות בפורום, אז אין לי למה לקרוא תגובות של אחרות, אלא אם כן אני ארצה להגיב לאותה דולי, בכדי לא לחזור על דברים.. אז אני מסתכלת רק על דוליז, חדשות, שמופיעות במצב נורמלי...

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo122.gif

האחראית/ות [לא וזכרת
על התחרות, נראה לי שירה swindler לא הסכימה. אז.. אסור!

edenick

New member
בייס מקריסמזון הייז

דולי משתופת שלי ושל שירה:) היא עשתה את השער, החצאית, הגרביון והחותלה(
), ואני עשיתי את החולצה, האולסטאר(למרות שבגלל הגודל זה נראה כמו נעלי סקייטבורד><), והניטים על הצוואר. :)

poohandme

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo15.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif

איזה יופי! היא ממש ממש יפה
תצלילי רשת
ומתחת לדברים

למעלה