להלהלה, שאלון!

יאללה אני D:

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? Jet - Look What You've Done מתי הפעם האחרונה שבכיתם? היום.אתמול.שלשום. בגלל מה זה היה? ><" אתם מאמינים שבכי משחרר? לא כל כך בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? כע איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? מסתדרת בחדר עם הMP איזה צבע הכי מביע עצב? כחול בהיר מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? תאונת דרכים. שומעים שירים מלנכוליים? לפעמים שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? לבכות לך-אביב גפן אתם בוכים בסרטים? תלוי איזה XD איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? בופור.המספריים של אדוארד.קינג קונג XD אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? כע מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מפחיד עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 8 וחצי פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? פעמון מלחמה-היהודים סובלים מחרדת בחינות? לא חרדה חברתית? לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? חחחחחחחחחחחחח כע פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כע פוחדים מהחושך? כע פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? לא מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? שאבא כיבה את כל האורות בבית והייתי חייבת להשתין :| מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? מביאה כאפה למישהו נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? שמים מוזיקה אתם פוחדים להיות לבד בבית? לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? כע איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? גבעות הפחד/ the hills have eyes יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כע איזו מורה בבצפר יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? כע לקחתם פעם כדורי הרגעה? כע מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? מוזיקה. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 1 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? "תתבגרי כבר" על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? שאנשים אומרים לי שאני רציכה להתבגר :/ יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כע כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? תלוי מתי איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? מתחבאת מתחת לשמיכה. כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? חחחחח כע הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כע כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? תלוי מתי התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? לא אתם נוטים להתעצבן מהר? כע עם מי התפייסתם לאחרונה? חברה ותיקה :) ועם מי רבתם? כולם מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? וואו. על קלפים של המורדים. עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 1 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? COBRA STARSHIP - Bring It (Snakes On A Plane רקדתם פעם משמחה? כע בכיתם פעם מרב אושר? כע מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? שמחבקים אותי
אתם צוחקים הרבה? בזמן האחרון לא בדרך כלל כן אתם אנשים מצחיקים? בגלל טמטום XD מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? צחוק צבוע לפעמים מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? לפעמים סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? חחחחחחחחחח כע סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כע מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? להיות בחדר של הרמקולים הקטנים והMP ות"א :/ מי האחרון ששימח אתכם ואיך? נראה לי אורי [ידיד] מי האחרון ששימחתם ואיך? לא היה סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? משמח :) ילדים זה שמחה? לא ממש שימחה או שמחה? שמחה! החורף משמח אתכם? כע עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 1 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? עצב ><"

little WhiSper

New member
../images/Emo18.gif אני עכשיו.

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? וואו יש כל כך הרבה, מלא של היהודים ואביב גפן ואוונסנס, חחח יו. אבל ה-שיר שלי, maroon5- she will be loved. מתי הפעם האחרונה שבכיתם? לא משנה. בגלל מה זה היה? גם לא משנה. אתם מאמינים שבכי משחרר? כללל כךךך. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? זה לא שהתאמצתי לבכות... אבל כן. איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? עצבים, מוזיקה בהתאם, חוסר מצברוח, בטלנות. חחח כרגיל נו. איזה צבע הכי מביע עצב? אפור... מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? הא?! שומעים שירים מלנכוליים? נו בוודאי. שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? חחח יו, ממש. אתם בוכים בסרטים? תלוי עד כמה זה מרגש\עצוב\קורע לב איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? מלך האריות
[נו כשמופאסה מת.] אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? חחח האמת שכן... מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מוות שלי- מפחיד, מוות של אחרים- עצב נוראי. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? ממ..5? פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? שירים שמתחילים בבום. נו לאדעת סובלים מחרדת בחינות? אני המצאתי אותה! חרדה חברתית? אמ.. מה זה? קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? האמת שכן... נראה לי פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? תמיד. =\ פוחדים מהחושך? תלוי מתי ואיפה פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? אה... לא? מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? כל יום זה קורה לי... אבל במידה. ממש פחדתי? לאזכרת. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? לוקחת ריטלין.
(סתם, פשוט מנסה לנשום.) נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? משחקת אותה ישנה.... אתם פוחדים להיות לבד בבית? לא ממש... אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? תלוי מתי ואיפה איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? שונאאאאאאאאאאאאת סרטי אימה. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? הרס"ר משמעת ומשטרה צבאית.
יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? נו ברור. לקחתם פעם כדורי הרגעה? חחחח כדורי הרגעה, טיפות הרגעה, מה שבא ליד! מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? לוקחת רסקיו (טיפות הרגעה) ... עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 4 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? "ככה זה כולם" וכאלה, כשמשווים אותי לאחרים... על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? נו בוודאי. כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? מתפוצצת מבפנים בדרך כלל, אבל נהיית עצבנית.. איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? וואי, שאלה טובה... כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? חחח אולי הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? תמיד כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב בעיקרון.. כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? שניהם. אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? חחח אולי, תלוי מה אני שומעת... התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? כן
אתם נוטים להתעצבן מהר? וואי, לגמרי. אני מתעצבנת ממש ממש בקלות
עם מי התפייסתם לאחרונה? לאדעת =\ ועם מי רבתם? לאדעת=\ מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? נו זה מטופש, אני לא זוכרת. עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 5 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? אין אחד, שירים שאני אוהבת, או סתם של אומנים שאני אוהבת, רקדתם פעם משמחה? הא? נראה לי שכן... בכיתם פעם מרב אושר? הלוואי =\ מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? הגשמת חלומות. אתם צוחקים הרבה? חחחח כן... אתם אנשים מצחיקים? חחח לא נראה לי. מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? חחחחחחחחחח. לאדעת. סתם הוא סבבה, הוא מראה את מידת ההצחקה. מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? תלוי אם יש לו צחוק מצחיק. סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? חחח הרבה פעמים
סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? האמת שכן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? ללכת לישון. או להנות... מי האחרון ששימח אתכם ואיך? אמא, כשהיא בישרה לי על יום שישי הקרב. מי האחרון ששימחתם ואיך? חברה, שבאתי לטקס שלה... סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? גם וגם. ילדים זה שמחה? תלוי מי הילד... שימחה או שמחה? שמחה. החורף משמח אתכם? חורףףףףף
עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? עם חורף- 7, בלי חורף- 5. איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? רבע- שמחה, רבע- כעס, רבע- פחד, רבע-עצב.

5ifi

New member
דיסני הוא גאון

אין בנאדם בעולם שלא בכה כשמופאסה מת. מי שלא שירים יד! רואה? אף אחד. (-:

5ifi

New member
חחחח..לא ירו בבמבי...

ואת במבי אתה רואה כשאתה כל כך קטן שאתה אפילו לא מבין שאמא שלו מתה מהירייה של הצייד... אני אישית..לפחות, נראה לי שחשבתי שהיא הלכה לאיבוד..או שבמבי הלך לאיבוד. כמה יצירתי מצידי. *אני שומעת עכשיו PDLIG בגירסא האקוסטית..וזה כל כך יפה...זהו*

5ifi

New member
רגעעע. שוקיזם.

ל א ב כ י ת כ ש מ ו פ א ס ה מ ת ????????????????? נטולת רגש!

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifהמ, המ, המ? יש לי.. וידויי.

המ.. אףפעםלאראיתימלךהאריות.
זהו, אמרתי את זה.

5ifi

New member
heaven, save me...

איך אנשים פה עושים כל כך הרבה טעויות בבת אחת?! בתור גרופית של דיסני אני מצווה עלייך לתפוס איזה פיקויד או אתר אחר- ולראות מלך האריות תיכף ומיד!!!! אוי נו באמת...שכה יהיה לי טוב...מישו צריך לשנות לך את סדר העדיפויות- מה ראית עד עכשיו? אינויאשה???

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifהממ.. המ.. המ.. ../images/Emo122.gif

הלו קיטי? ._. דני פאנטום? ._______. אמא. >> ;;

5ifi

New member
הלו קיטי?????!!!!!

ואת משווה את זה למלך האריות...גירל...יו מאסט דו סאמט'ינג... אוה!!!

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifאין מצב שאני עושה שוב את כל ההדגשות.

עצב: איזה שיר הכי מעציב אתכם? -- שיר שאני לא מצליחה להפסיק לשמוע. Bury Me Deep Inside You Heart של HIM [
]. מתי הפעם האחרונה שבכיתם? -- אני כמעט ולא בוכה. פשוט לא. מסוגלת למרות שהפעם האחרונה הייתה השבוע. בגלל מה זה היה? -- סרט/אכזבה מטורפת. אתם מאמינים שבכי משחרר? -- ממש לא. זאת צורה להראות כמה אתה טיפש, תכלס. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? -- זה אף פעם לא עוזר, נו. אבל, המ, יש מצב. איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? -- הסתגרות, חוסר חשק כלילי כזה.. די נורמלי. איזה צבע הכי מביע עצב? -- שחור, כמובן. וגם ורוד, כי זה נורא עצוב שהלכתי היום ברחוב, ומישהי הייתה לבושה בהכל ורוד. O_O מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? -- לא זוכרת, אבל זה בטח קשור למחלה, יתומים וחוסר כסף. שומעים שירים מלנכוליים? -- המ.. כן, תכלס. שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? -- כן, מאוד. אתם בוכים בסרטים? -- לפעמים. איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? -- מה שראיתי, שגרם לי לבכות. הר ברובק. וגם דור הפרוזק ממש עצוב. אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? -- מהר מדי. מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? -- האמת שלא זה ולא זה. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? פחד: איזה שירים ממש מלחיצים אתכם? -- בריטני ספירס? סובלים מחרדת בחינות? -- מ א ו ד. חרדה חברתית? -- לא בדיוק. קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? -- הו כן. פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? -- אהא, ודי איבדתי אות. פוחדים מהחושך? -- ממש לא. פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? -- וצמרמורות כאלה, כן. מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? -- אני חושבת שזה היה לפני שבוע, שהייתי בטוחה שגונבים אותי. לא נו סתם, אין לי מושג. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? -- מוזיקה. נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? -- סוגרים את החלון וחוזרים לישון? אתם פוחדים להיות לבד בבית? -- אני בת יחידה, אני חייבת להתרגל לזה. אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? -- אהא. איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? -- אין לי מושג. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? -- לא נראה לי שיש. יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? -- נחשים. אבל תכלס, מה הסיכויי שאני אפגוש נחש בתלאביב? לקחתם פעם כדורי הרגעה? -- מי לא? >> מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? -- מוזיקה. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? -- "כשתגדלי תביני". על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? -- של שוביניסטים, הומופובים ואנשים ששונאים ערבים רק כי הם ערבים. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? -- הורים? כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? -- שומרים בבטן. איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? -- בהסטריה. כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? -- הו כן, זה היה ממש מצחיק אח"כ. הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? -- ברור. כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? -- אם הוא מאכזב אותי אחרי שבטחתי בו, זה הרבה יותר מעציב. כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? -- מכעיס. אבל רק אם זה לא צודק/נכון. אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? -- נו כן. אבל זה לא רועש, זה יפה. התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? -- לא, כי הייתי צריכה לעשות את זה בעצמי שנה שעברה, ואני יודעת איזה סבל זה. אתם נוטים להתעצבן מהר? -- ממש לא. עם מי התפייסתם לאחרונה? -- ידיד טוב. ועם מי רבתם? -- המממ. next. מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? -- הו, יש לי טונה כאלה. lol עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? -- בטח דברים של בלינק. רקדתם פעם משמחה? -- כן. זה דפוק כלכך. בכיתם פעם מרב אושר? -- לא נראה לי. X_X מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? -- אין לי מושג, אבל אני מניחה שחברים שלי. אתם צוחקים הרבה? -- בעיקרון אני צוחקת די הרבה, אבל זה תלוי נורא מתי. אתם אנשים מצחיקים? -- איכ לא מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? -- עלוב כלכך כשהוא בא הרבה. מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? -- זה אחד הדברים הכי מצחיקים שיש. סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? -- כן. סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? -- הרבה. XD מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? -- הממ, מוזיקה? מי האחרון ששימח אתכם ואיך? -- לא זוכרת. אני חושבת שאורי, ובעיקר בגלל שהוא כזה מקסים. מי האחרון ששימחתם ואיך? -- אני לא משמחת אנשים, לא שאני יודעת בכל אופן. אולי... הממ... לא יודעת, אולי את אורי? אני אשאל אותו. סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? -- בנאלי כלכך. ילדים זה שמחה? -- כשהם ישנים. שימחה או שמחה? -- שמחה. החורף משמח אתכם? -- כןכןכן D: עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? אני מגוונת.

5ifi

New member
מאבל!!! זה ארוך!!!

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? פונאר. שיר שואה. אני שואיסטית באופן כללי... מתי הפעם האחרונה שבכיתם? טשה...לא זוכרת...הרבה זמן מסתבר... בגלל מה זה היה? מן הסתם פולין אתם מאמינים שבכי משחרר? כן. מנסיון (אהמאהמפוליןאהמאהמ) בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? זאת שאלה מוזרה. אני לא בוכה מבחירה ומתוך מטרה לשחרר. איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? תלוי אם יש סיבה טובה. בד"כ זה סתם פרצוף תחת כזה. איזה צבע הכי מביע עצב? ירוק כהה. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? אבא של חברה שלי מת (? אם הבנתי נכון את השאלה...) שומעים שירים מלנכוליים? שומעת מלנכוליה. שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? פונאר??? אתם לא חוזרים על עצמכם? אתם בוכים בסרטים? ווהוו..כמעט תמיד... איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? תעביר את זה הלאה .. בהווווווו...כל פעם מחדש. אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? דאאא...יום הזיכרון-יום העצמאות? אנחנו אומה שכזאת. מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מעציב בשביל מי שנשאר, מפחיד בשביל מי שהולך. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? השאלון הזה הכניס אותי למוזה..אבל אין לי סיבה..אז 2. פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? הפי ניישן- אייס אוף בייס. נאצים!! סובלים מחרדת בחינות? לא. חרדה חברתית? מפחדת לדבר בפורום רחב..? קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? חרדה..לא... פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? חה. פחדתי לאבד את הדרכון שלי. ואבדתי אותו. 300 שקל אינעל אמא של משרד הפנים... פוחדים מהחושך?לא. פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? לא מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?אה. אני כזאת חלולה? לא פוחדת לא עצובה. מה אני מן הפי טרי פרינד שכזאת? מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? מתחילה לצחוק... נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?בודקת שוב. זה בדרך כלל אח שלי... אתם פוחדים להיות לבד בבית? לא. אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? אני גרה בכפר מימון. המקום הזה לא יכול להיות מפחיד. איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? ישונאת סרטים מפחידים זה טיפשי. ראיתי את 'לעולם אל תשחקו עם זרים'...אבל הוא הצחיק אותי ותר מאשר הפחיד.. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? לא יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? לא לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?לא. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?לא משעמם לי!!! כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? שוביניסטית/ גזענית/ שנאמרה בלי ביסוס. על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? ? כנ"ל? יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? אחותי בלי כדורים? כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? שומרת. איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? מציירת כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? חחח...כן...אני נראית זוועה... הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? היטלר? כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? ס'אומו אם השאלות האלה... כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס... אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? כן. התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? אכן!!!!!!!!! תם נוטים להתעצבן מהר? כן!!!!!!!!! עם מי התפייסתם לאחרונה? ועם אף אחד!!! עם מי רבתם?עם חברה שלי? מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? היום. עם חברה- ויכוח- האם אני צריכה לעשות גרפסים בשקט או לא. עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? דאייי...חפרתם!! שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? סוויט צ'יילד אוף מיין-גאנז/ אמאייזינג-אירוסמיט' רקדתם פעם משמחה? מחאתי כפיים..כמה מביש. בכיתם פעם מרב אושר? כן. מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? סבא. כזה חמודי. אני מתגעגעת אליו (הוא חי!! ב"ה..) אתם צוחקים הרבה? כן, המון. אתם אנשים מצחיקים? רק אנשים עם הומור משובח (לאמחמיאהלעצמיבכלל...) מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? כאפות. אבל שימושי. מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?חחח...תלוי את מי... סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?בטח. אני מתוחכמת מדי בשביל רב האומה הישראלית. סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?בטח. רב האומה הישראלית מפגרת מדי בשבילי. מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?קניות...! מי האחרון ששימח אתכם ואיך? אחותי (האחרת..!) סתם הייתה. מי האחרון ששימחתם ואיך? חמשושית...כי אני כזאת בחורה חברותית ומקסימה. לא. סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? משמח. ילדים זה שמחה?תלוי איזה! (יש ילדים כאלה עלוקות שזה משהו...) שימחה או שמחה? בלי יו"ד אם אתה לא מוכר זיתים במחנה יהודה. החורף משמח אתכם? יאיי!! כן! עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?אממ..אני במן מצב נייטרלי שכזה. איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? שמחה. וכעס.

למעלה