פושוקההה!! יצאה לך ממש יפה!
P Pushoka New member 8/12/06 #21 מיד אחריה נכנסת לא אחרת מאשר ../images/Emo26.gif כרמיתו'ש בשמלת מיני מדהימה!
P Pushoka New member 8/12/06 #23 "מלודי!!! מה זה?!" צועקת../images/Emo26.gif אשלי אחריה! "שחכת להוריד את הגרביים!"
P Pushoka New member 8/12/06 #25 ואז, נהיית דממה וכולם בשוק ../images/Emo26.gif ניקול התלבשה בדיוק כמו קים!
P Pushoka New member 8/12/06 #26 ולבסוף, הן זכו בהכל.. ../images/Emo3.gif וכך הן נראו ביחד על השטיח האדום מקווה שנהנהתם מהסיפור
T The Next Top Model New member 8/12/06 #27 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם איי פעם לא אמרתי שאת קרועה- אז את קרועה חחחחחחחח הכי מצחיקק עם מלודי והגרביים D : וקים וניקול D : חחחחחחחח אהבתיי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם איי פעם לא אמרתי שאת קרועה- אז את קרועה חחחחחחחח הכי מצחיקק עם מלודי והגרביים D : וקים וניקול D : חחחחחחחח אהבתיי
A Aeon New member 8/12/06 #29 בקרוב תתווסף עוד בובה חדשה של ניקול. אני אעדכן שהיא תהיה זמינה להלבשה. עשו אותה קופה - אבל מה לעשות...
בקרוב תתווסף עוד בובה חדשה של ניקול. אני אעדכן שהיא תהיה זמינה להלבשה. עשו אותה קופה - אבל מה לעשות...
M m o r 1 0 2 New member 9/12/06 #34 אני הכי אהבתי איך שהלבשת את ג'סיקה! וקימברלי ממש דומה לפנינה רוזנבלום XDDD
L LiNi6 New member 9/12/06 #37 אשלי ../images/Emo26.gif האמ . .היי . אם מישהו זוכר אותי , אז הכינוי שלי היה ALiNa6 או משהו כזה . טוב, טוב לא משנה . . לפני המון זמן הלבשתי את אשלי , אז הנה היא-> [מצורף .]
אשלי ../images/Emo26.gif האמ . .היי . אם מישהו זוכר אותי , אז הכינוי שלי היה ALiNa6 או משהו כזה . טוב, טוב לא משנה . . לפני המון זמן הלבשתי את אשלי , אז הנה היא-> [מצורף .]
L Little Angel Doll New member 9/12/06 #41 אששש../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif כמה יופייייייי!!!!! כמה יצא לך מהמם.