להכריז מלחמה ועכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!

Alder

New member
בתור ימני, אציע דווקא לדלג עליה

היא לא תורמת דבר מעבר לאותן נבואות שמאלניות סהרוריות ש"שמאלני" נוהג לומר מדי פעם לפעם באותו אופן ובאותה צורה. אין חדש תחת השמש.

שמאלני

New member
למה? כי כתבתי את האמת...

כתבתי את האמת אז כואב לך לשמוע לה,תראה אתה אפילו לא מכחיש ואומר שאני משקר. אתה יודע שכל מה שכתבתי צדקתי.

yariv~2

New member
אתה יודע שאני תמיד

שמח לקרוא ולהגיב... אבל... מתי תרחם עלינו ותתחיל לכתוב כמו בן אדם?... מה זה הצפיפות הזו?.. אני לא מסוגל לקרוא כך. העמותה למען פיסקאות וסדר!

שמאלני

New member
יריב...

אני חושב שאתה צריך משקפיים,ואני לא צוחק איתך. כל פעם אתה היחיד שמתלונן על צורת הכתיבה שלי,תנסה בכל זאת לקרוא,כי מה שכתבתי אלא דברים שהימנים אומרים כל הזמן,ואם זה לא מצליח להם אז הם מעלים פתרונות חדשים,ואם גם זה לא מצליח להם אז עוד ועוד ועוד רעיונות יש להם,והכול נכשל. ומה שכתבתי זה שאני מסביר למה כל רעיונות הימין לא מציאותים.

אבנר.

New member
גם אני

אני גם מצטרף לקריאתו של יריב, אני פשוט לא מסוגל לקרוא ככה - ולכן, גם אני לא יכול להגיב. תפסיק לחסוך לחיצות על ה Enter - ולעשות רוחחים, פשוט א"א לקרוא ככה.

גם אני מתלונן......מותר לי???../images/Emo3.gif

שאמלני, תגיד לי הריאות שלנו צריכות לעבוד שעות נוספות??. מה הבעיה ללחוץ enter כמה פעמים ולהקל על חיינו........ ואני מכריז בזאת על הצטרפותי לעמותה בעד פסקאות וסדר... למרות זאת , שמאלני אני אגיב במשך הערב/לילה לתגובתך.

yariv~2

New member
חכו כולם!

זה לא הולך ככה... מה חשבתם מצטרפים לאגודה ללא מס חבר? משכנתה? עמלה שנתית? עמלה יומית? מע"מ? עשר אחוזים ממס הכנסה? שכחו מיזה! אנחנו במדינת ישראל, ואתם חייבים למלא את החוקים במדינה הזו! כמקים האגודה הזו אני דורש מיכם לשלוח לי לאימייל את כל העמלות! (עדיף במזומן) אם אין לכם כסף לא מעניין אותי.. שלחו את המכונת כביסה, את המודם, את המחשב, את אחותכם...
ראו זאת כפקודה!

EverMan

New member
קפיטליסט !

אפילו להצטרף לאגודה אי אפשר יותר ???
אע"פ שאת אחותי הקטנה הייתי שולח בכיף ... היא דיי קרציה

EverMan

New member
אחי אני מבקש ממך

בבקשה ! אבל בבקשה ! תכתוב בפיסקאות ! אני לא מסוגל לכתוב מה שאתה כותב !

למעלה