להכנס בבקשה!!!

באמת חבל...

זה היה כייף מאוד, אני בכל אופן ישמח אם זה יחזור... או "איש השבוע משודרג" (בכל מקרה אני שמתי לב)

שiש

New member
התור היה לפי סדר השרשור

ואוריון היה לא הרבה אחריך. בכל מקרה, כמו שאמרתי, לא היתה לזה היענות כמעט, אז אני לא כל כך מוצאת טעם בלנסות שוב. מה שכן, אני יכולה לפתוח שוב שרשור חד-פעמי (לא שבועי) כמו שעשינו פעם, עם כמה קטגוריות כלליות שיתנו לנו מושג על הכותב, בצורה הזו גם נוכל להכיר את החדשים - שזה מצוין, וגם יתאפשר לנו לתחקר את מי שבא לנו מהשרשור. אם זה נשמע לכם - בכיף.

AmiTutiT14

New member
חיים!!(:)

טוב לראות אותך פה שוב!! תראה, אני חושבת שזה מאד חשוב שתשאר פה, זה שדבר ראשון. יש לך רוח מאד טובה פה בפורום ואתה מאד מוסיף. דבר שני, מאז ההשרשור ההוא לפני חודש ומשהו אם אתה זוכר, אני ומשה מאד מנסים לשמור על הסדר בפורום, אבל בימים האחרונים בכלל זה כבר הפך לנמאס. חסמתי ארבעה אנשים בשלושת הימים האחרונים, ועכשיו אני כבר הפסקתי כמעט לשלוח הודעות אזהרה- מעכשיו זה ישר חסימות. בקיצור, אני אומר את זה שוב- אני חושבת שחשוב שתשאר פה, אתה מרגיע את הפורום..:)

שiש

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד להחתים את חיים לפורום ל-3 השנים הבאות לפחות. צדיק!

תודה עמית,

אני חושב שכדאי שתחשבי על פעילות חברתית, זה יעשה שני פעולות א. יחזיר את הותיקים. ב. החדשים יקלטו איזה פורום זה וירגיעו, זה מה שאני חושב.

למעלה