להכנס בבקשה!!!

אני לא יודע על מה אתה מדבר.

אני מקווה שזה יסתדר מכל הצדדים, להישאר במצב הזה זה לא טוב לכל הצדדים, בנאדם הוא לא מלאך לכל אחד יש טעויות.

שiש

New member
לא מסכימה איתך

המנהלים חייבים לעשות סייגים ולהפעיל סנקציות, כאשר בקשות חוזרת ונשנות ברוח טובה פשוט לא עוזרות.

כוונתי

היתה. שצריך להשלים עם העובדה שבאים אנשים חדשים, כלום לא קרה, מי שאוהד הפועל שיכנס אלינו בכיף, זה שרבים לא נורא זה יעבור, לדעתי חדשים מוסיפים תמיד רוח טובה.

שiש

New member
אתה ומסגד הם אותו אחד?

ולדבריך: לא חולקת על זה. להיפך, שיבואו כמה שיותר. (כל עוד הם לא בגדר פרובוקטיבים שרק מנסים להעכיר את האווירה. אתה אולי חדש יחסית ולא יודע אבל באמת ששמחנו מאד לקבל כל חבר פורום חדש שהגיע בקבלת פנים יפה במטרה להכניס אותו לעניינים במהירות. בזמן האחרון באים והולכים אנשים, כותבים הודעה ונעלמים, וקצת יותר קשה ככה. זה הכל.)

אני אותו אחד

אני כאן כבר כמעט חצי שנה. אבל בניגוד לטענות שהחדשים הגיעו לכאן רק בשביל ארקדי. אני אהדתי את הפועל שנים רבות. פשוט לא ידעתי על קיום פורום שכזה.

שiש

New member
אה

אז בעצם אין פה "חדשים". יש פה רק "חדש" עם כמה ניקים
בכל מקרה, ברור שלא כל אחד שיגיע לכאן עכשיו הוא אחד שהתחיל להתעניין בהפועל רק בעקבות הגעתו של ארקדי.

יש פה עוד חדשים חוץ ממנו

יש את הפועל ירןשלים שהוא בסדר גמור לדעתי ויש עוד כמה ששכחתי כרגע

HapoelJerusalem

New member
הכוונה היא לא אלייך....

ולעוד כמה חברים ליגיטימים ואוהדי הפועל אמיתיים... הכוונה היא לאנשים שפשוט באים (ויש הרבה כאלה) לפורום רק בגלל ההתפרסמות של הפועל עקב עידן גאיידמק הם לא מבינים כדורסל, לא אכפת להם מהפועל באמת הם סתם פה כי זה הפך להיות מקובל להיות אוהד הפועל... אני שוב חוזר לא התכוונתי לכל החדשים אלא לאנשים ספציפים שהורסים את הפורום... אם היית פה בימים היפים של הפורום היית מבין איזה אובדן זה לראות את הפורום ככה... פשוט זה נהייה לא כיף להיכנס לפורום ככה...

AmiTutiT14

New member
נועם,

זה פורום. כל מי שרוצה לכתוב כאן מותר לו. זאת עדיין לא קומונה פרטית לפי מה שהבנתי, וכל גולש כל עוד הוא לא מזיק לך אישית, רשאי לכתוב בפורום הזה.

הולי שיט! חיים פה..!

כן, מה לעשות, הפורום התדרדר. מקווה שתחזור לכתוב פה כמה שיותר וכמה שאתה יכול

יואבון מה חדש?

אני יודע שאתה עושה המון מאמץ לטובת הפורום, לא יודע מה היה כאן בלעדך! מה ככה?? אתה קופץ למלחה בקרוב?

לא לפי מה שידוע לי..

אבל אני מתכנן להשיג כרטיסים לחצי גמר גביע המדינה. התקשרתי היום לבימות ולא הייתה תשובה, אני אנסה מחר. בלאן לא ידוע כרגע.

אני אולי גם יבוא...

אם תוכל תעדכן אם התחילה המכירה, אני גם ינסה לברר, אגב קנית כרטיסים לסדרת הגמר של הליגה?

שiש

New member
חיימ'קה...

איש השבוע הפסיק בדיוק בשבוע בו היה התור שלך, ואתה התאדית מהסביבה. בכל מקרה לא היתה מי-יודע-מה היענות, אז אין טעם.

וואלה???

אני דווקא חושב שזה יכול להוסיף, במיוחד להכניס את החדשים לעינינים, אפשר לעשות משהו דומה... תחשבי על זה...

שiש

New member
אז זהו

שניסינו להחיות את הפינה הזו כבר פעמיים. לא תופס. אני הרמתי ידיים. אנשים פה גם ככה עסוקים יותר בלריב אחד עם השני מאשר בלהכיר אחד את השני. חבל.

אויש שוש לא מתאים לך!

די חיבים לעשות משהו, את זוכרת גם בהתחלה שאני באתי היתי רב לפעמים, אבל קלטתי שזה לא דרך (גם בזכותך) אז לא צריך להתיאש.

שiש

New member
לא התייאשתי מהמכות שהולכות פה

התייאשתי רק מהפינה הזו, שאף אחד אפילו לא שם לב שנעלמה :))

למעלה