להכנס בבקשה!!!

להכנס בבקשה!!!

חברים יקרים מה קרה לפורום שלנו?? איפה הימים הטובים שהיה כייף להיות כאן? איפה האחדות?? השמחה? האוירה החמה שהיתה כאן??? עמית נהפכה לגננת כאן. יש לי כמה בקשות א. שוש מה עם איש השבוע?? אני חושב שזה יכול להוסיף. ב.. איתן תפדסיק להיות סוער (הבנו מה אתה חושב על מגדל חחח ) ג. תחזרו להיות מתוקים!! בתקווה להבנה "חיים"

HapoelJerusalem

New member
הפורום נהייה ככה עקב...

דיקטטורה של כמה אנשים...ועוד הסתפחות לפורום, ובזה אני מסכים עם איתן, של אוהדיםשהגיעו בגלל ארקדי ולא מבינים כדורסל בשיט...

אין מה לעשות...

ככה זה יכול להיות בכל קבוצה! וגם זה לא הנושא כרגע, אנחנו צריכים להתמודד אם כל מצב, אז עזבו את המחלוקות,

נו. אז מה?

זה עדיין לא סיבה להדרדרות פורום. זה לגיטימי לכל אחד להצטרף, אם הוא באמת אוהד הפועל, ולא משנה לפני או אחרי עידן גאיידמק, בס"ה הישנים לא נולדו כאן, גם הם היו צריכים להצטרף, כמו שחיים אומר. צריך להשלים עם המצב. דור הולך דור בא!!

סליחה טעיתי

בשלש שנים. אני בס"ה בן עשרים ואחד, לחצתי בטעות על מקש שלש, כנראה שהתבגרתי

סליחה טעיתי

בשלש שנים. אני בס"ה בן עשרים ואחד, לחצתי בטעות על מקש שלש, כנראה שהתבגרתי

שiש

New member
צודק

זו לא סיבה להדרדרות פורום. מה שכן סיבה להדרדרות פורום, זה שותיקים עם רמה מעדיפים להפוך למשתתפים פסיביים בעקבות כך, ולמרות שלדעתי דווקא בשל כך הם צריכים להראות יותר נוכחות ולהעלות את הרמה, אני בהחלט יכולה להבין אותם. מה שלא מקובל עלי בדבריך, הוא שצריך להשלים עם המצב. בשום פנים ואופן לא.

הסיבה למצב הקיים

היא הבעיה שהמנהלים לא מבינים אפילו טיפה ציניות, מאיימים בחסימות על כל הערה קטנה שנזרקת גם אם היא בצחוק, ובסוף חוסמים בכיף מישהו שבא לפה ואומר דעות אישיות בלבד.

למעלה