להכי הכי הכי .... מגניב: נ י ב ! מה קורה איתך? מקווה שהאיחור השתלם לך היום... g99...
G *g99 New member 30/10/01 #1 להכי הכי הכי .... מגניב: נ י ב ! מה קורה איתך? מקווה שהאיחור השתלם לך היום... g99...
G *g99 New member 30/10/01 #3 האמנם????? אתה כ"כ בטוח בעצמך... תסביר לי איך הגעת למסקנה הזו.... g99...
ח חוקרת פרטית New member 30/10/01 #4 g99 אני בטוחהההההההההההההה בטוחה ויודעת את מידת השובבות שלך נו בטח שאני אדע הרי אני חברה שלך חחחחחחחחחח חחחחחחחחח
g99 אני בטוחהההההההההההההה בטוחה ויודעת את מידת השובבות שלך נו בטח שאני אדע הרי אני חברה שלך חחחחחחחחחח חחחחחחחחח
G *g99 New member 30/10/01 #5 אופססססס... אה... מממממממ... עלית עלייייייי...... ש י ט ! חחחחחחחח מה קורה חברתי היקרה לי??????? מזמן לא דיברנו.... חחחחחחחחחחח }{ g99...
אופססססס... אה... מממממממ... עלית עלייייייי...... ש י ט ! חחחחחחחח מה קורה חברתי היקרה לי??????? מזמן לא דיברנו.... חחחחחחחחחחח }{ g99...
ח חוקרת פרטית New member 30/10/01 #6 שום אופססססססססססססססס זה לא יעזור לך..... אז מתי נעשה שוב מעשה שובבות ? מה זה שנים לא דיברנו לא ראינו ..... מממ אבל אולי נראה בקרוב... ויהיה לנו בילוי "סוף הדרך"....... שלך......... השובבה והמתוקה מכל חוקרת
שום אופססססססססססססססס זה לא יעזור לך..... אז מתי נעשה שוב מעשה שובבות ? מה זה שנים לא דיברנו לא ראינו ..... מממ אבל אולי נראה בקרוב... ויהיה לנו בילוי "סוף הדרך"....... שלך......... השובבה והמתוקה מכל חוקרת
G *g99 New member 30/10/01 #7 חחחחחחחחחח אני לא קוראת יותר לטכנאי... חחחחחחח יש בעיה אחת... הוא מזמין חבברים מפורום אחר.. אני לא באה בלעדייך... חולה עלייך....... g99...
חחחחחחחחחח אני לא קוראת יותר לטכנאי... חחחחחחח יש בעיה אחת... הוא מזמין חבברים מפורום אחר.. אני לא באה בלעדייך... חולה עלייך....... g99...
ח חוקרת פרטית New member 30/10/01 #8 לא הבנת אותיייייייייייייייייי לא התכוונתי לטכנאי לא הבנתי אז אין את "סוף הדרך"? אמממ או קיי אני אמצא מעשה שובבות אחר לעשות... חבל ולא חבל ומה זאת אומרת לא באה בלעדיי? פרטי נמקי ותני דוגמא....... חולה עליייייייייייי חוקרת
לא הבנת אותיייייייייייייייייי לא התכוונתי לטכנאי לא הבנתי אז אין את "סוף הדרך"? אמממ או קיי אני אמצא מעשה שובבות אחר לעשות... חבל ולא חבל ומה זאת אומרת לא באה בלעדיי? פרטי נמקי ותני דוגמא....... חולה עליייייייייייי חוקרת
ס סגול29 New member 31/10/01 #12 מה הבעיה ? עושים אחד ועוד אחד, מוסיפים אבק של כוכבים, תשוקה של נאהבים, חוסר זמן של עסוקים, ומקבלים ... עוגת בוקר בים של טעמים ...
מה הבעיה ? עושים אחד ועוד אחד, מוסיפים אבק של כוכבים, תשוקה של נאהבים, חוסר זמן של עסוקים, ומקבלים ... עוגת בוקר בים של טעמים ...
נ ניב המגניב New member 30/10/01 #10 יווו ממש סמ´קתי ../images/Emo9.gif אני לחוץ.... בעבודה...כרגיל אנסה אח"כ להכנס שוב ביי ניב שבד"כ גם מגניב.
יווו ממש סמ´קתי ../images/Emo9.gif אני לחוץ.... בעבודה...כרגיל אנסה אח"כ להכנס שוב ביי ניב שבד"כ גם מגניב.
G *g99 New member 31/10/01 #13 ואני פה, עד השעות הקטנות יותר... אתה יודע איפה להשיג אותי... רק אל תישכח, מחר יש יום לימודים ארוך... g99...
ואני פה, עד השעות הקטנות יותר... אתה יודע איפה להשיג אותי... רק אל תישכח, מחר יש יום לימודים ארוך... g99...