להכיר שירים חדשים

1oror1

New member
להכיר שירים חדשים

מי שרוצה מוסיף לפה ככה .. שם השיר (בנושא וגם בתוכן ) : לחן : מילים : מילות השיר :

1oror1

New member
" מי המציא אותך "

שם השיר : " מי המציא אותך " לחן : לא ידוע מילים : לא ידוע מילות השיר : מכיר את כל השגעונות שלך לא מכיר אותך מאתמול מכור לכל החיוכים שלך אותי לא יצליחו לגמור נכון שאת ענית כל השאלות שהספקתי לשאול ויש רק שאלה קטנה, שאת אף פעם לא עונה.. תגידי מי המציא אותך מי הגאון שהמציא אותך יפה כל כך למה את מסובבת באה ועוזבת מי הדליק אותך מי היחיד שהדליק אותך אני שלך למה את מסובבת רק אותי אוהבת, איך זכיתי בך מכיר את כל האהבות שלך תמיד את רוצה סידורים וחי עם כל ההוצאות שלך על טיולים טיפולים ובגדים נכון שאת ענית לי על כל השאלות שהספקתי לשאול ויש רק שאלה קטנה, שאת אף פעם לא עונה.. תגידי מי המציא אותך..

1oror1

New member
" אהבה פשוטה "

שם השיר : " אהבה פשוטה " לחן : עממי מילים : יוסי נדף מילות השיר : בית 1 - אלייך בא באהבה פורס את הידיים בואי ונצעד אל השלימות חם לי ופעם קר אוהב בתוך הלב באתי עד אלייך רוצה להתקרב. בואי אליי קרוב תני לי אהבה אהבה אחת פשוטה אהבה הכי יפה. פזמון - מגיע עד אלייך ומסתכל אולי תצאי מהחלון ואראך אני רוצה שתביני אותי את המלאך שהאל שלח לי.X2 בית 2 - בואי תני לי נשיקה נצמיד את השפתיים לצידך מרגיש כל כך לחוץ אין מחיר לאהבה יש בי רגשות אני ואת ילדה זה כתוב במזלות. בואי אליי קרוב תני לי אהבה אהבה אחת פשוטה אהבה הכי יפה. פזמון חוזר - מגיע עד אלייך ומסתכל אולי תצאי מהחלון ואראך אני רוצה שתביני אותי את המלאך שהאל שלח לי.

מממ...

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=5715142&MyToken=68b143a8-473b-44bc-b383-e38bde9efea6

"דומים"

ביצוע : מורן גמליאל מילים ולחן : מורן גמליאל ואדם פרי מילות השיר : טוב לך בלעדי, אמרת שטוב לך בלעדי, אמרת שככה לא נוכל לנצח. אז נשארתי עם עצמי, אולי גם לי טוב לבדי, הולך לאן שהזמן אותי לוקח אם יכולנו להיות, רק יכולנו להיות דומים יכולתי לחכות, לא לישון עם אחרות ולפתור ת'בעיות שבינינו. לחלום את החלומות שלא הצלחנו להיות, אני חוזר אל הבדידות שחיכתה לי את הרגש היא לקחה לי, איך הכל נקרע בינינו גם כשהימים עוברים, תגידי, למה הפצעים נפתחים, תגידי, למה זה כואב לי בפנים טוב לך בלעדי, אמרת שטוב לך בלעדי, ושתקתי כשהשארת אותי דומע. אולי כבר מאוחר לחזור לבית המוכר, אז ברחתי ועכשיו אני יודע את הרגש היא לקחה לי... אם יכולנו להיות, רק יכולנו להיות דומים את הרגש היא לקחה לי...

"מקום בלילה"

ביצוע : מורן גמליאל מילים ולחן : מורן גמליאל מילות השיר : הוא אחד שתמיד ישן ולא יכול להתעורר היא תמיד מעירה אותו הוא אומר שהכל גורל מדליק סיגריה וחושב היא תוהה מה יהיה קם בין כל הסדינים שלה מנסה למצוא מקום בלילה גם שהזמן עובר פתאום מנסה למצוא מקום בלילה היא רוצה שלא ישקר תמיד יאמר את האמת הוא עוד לא מעכל את זה היא טובה היא רוצה אותו כל כך רגוע ושקט הוא תמיד מתעצבן מזה ועכשיו כשהם מבינים לא מבינים כבר שום דבר ועכשיו הם רוצים את זה הוא אומר שהכל גורל מדליק סיגריה וחושב היא תוהה מה יהיה

"תסתכלי עלינו"

ביצוע : דניאל בן חיים מילים ולחן : טל שגב ויעקב לאמעי מילות השיר : את הנשימות שלך אני מרגיש גם מכוכב אחר על השקיעות איתך לעולם לא מוכן לוותר ואין אחת אחרת שתבין את ליבי הרעב להיות רק שלך תסתכלי עלינו, תסתכלי עלינו כי את השמיים לא יקחו לנו לעולם תסתכלי עלינו, תסתכלי על שנינו גם השמיים מעידים שאני שלך את השלווה איתך לא אחליף בדבר אחר הלב צמא רק לך ואין מילים שיוכלו לתאר את אהבה אחרת רק איתך נעלם הכאב לאהוב רק אותך תסתכלי עלינו...

למעלה