להכיר ידיד

r e d head

New member
להכיר ידיד

פעם קצב החיים בהכרויות באינטרנט היה שונה מהיום. היה גם טעם לשיחה בלי לרוץ להפגש ולזרוק אח"כ. היתה לי גם הרבה יותר סבלנות. מאותם ימים נשארו לי עוד שני ידידים, שמעולם לא פגשתי, כי הם לא מתאימים, אחד תפוס והשני גם מבוגר מידי וגם השיחות תמיד היו על בסיס חברי כמו אח ואף פעם לא הגיעו לביני לבינו. הקשר ביננו מזמן לא וירטואלי, אלא בטלפון תקופה של קשר רציף, אח"כ ניתוק ושוב....... תמיד עם המון אנרגיה וצחוק. אין לי ספק שהקשר יהיה כזה גם פנים מול פנים. הידידות התבשלה במשך הזמן וכך גם ההחלטה להפגש ... אולי זאת אני שמוכנה היום להכיר ידיד. תמיד היה לי חשש שהכוונות שלו בכל זאת אחרות, ואני לא מעוניינת. היום אני חושבת שאני יכולה לנווט את הקשר שישאר ידידותי (מקווה). חבל להפסיד ידיד שכזה, ורוב ההכרויות שמתחילות ב"מטרה" להכיר חבר מסתיימות בכעס וכאב. (רוצה להבהיר, אני לא מגבילה את עצמי, אני יודעת שהוא לא מתאים להיות לי ליותר...אז לא לכיוון הזה בבקשה) וגם, עד היום לא נפגשנו כי אני מפחדת ממשהו לא ברור.

מצוטטת

New member
חייבת להגיב.......ממש חייבת

נו טוב זה שקוף לא ?
יעונה /שואלת...... למה לא בעצם מה רע לעזאזל השמיני step by step אז מהתפוס ההוא אני מתעלמת.....עיניין שלך אני אומרת אבל ההוא השני......המבוגר כמו שכראת לו נו על זה יש לי המון מה להגיד בנושא הגיל אבל עיזבי לא זה האישו אני חושבת אם זאת הייתי אני אחללה שבאחללה...... שיחות מקדימות היו......היו
נושאים לשיחה שמעניינים מצאתם.....מצאתם
קשר רציף היה.......היה
(זוכרת את אלו המתלהבים שנעלמו לך.....או צריכה תיזכורת
) אנרגיה וצחוקים יש......יש
הכל התבשל לאט לאט לאט........כן
זו לא התלהבות של רגע......נראה על פניו שלא
אז מה יכול להיות רע
או שאני לא מבינה מהחיים כלום או שהצלחתי להבהיר ת'עצמי..... מה את לִיגיד ? אימל'ה כמה שאני מברברת היום........ רק שלא תגידו שאני לא מתחילה להשמע אופטימית נראה מישהו שיעיז להגיד

דוקא הידידויות הללו

כל כך יפות מה רע לפגוש ידיד אינך מסוקרנת מי נמצא שם, אחרי הקול? המילים? וחיפוש אמרה היום בשרשור אחר משהו על פאפאיה כל כך מתאים לכאן...

r e d head

New member
אני סקרנית

רק שתהיה ציפיות דומות.... שלא יהיה מצב מביך.

*יערית

New member
יש דרך למנוע מבוכה

גם אם הציפיות שלו שונות משלך.... בין השורות תמיד ניתן להעביר את הציפיות שלך כלפי ההכרות פנים מול פנים..... {רק שפתאום לא תמצאי את עצמך במבוכה מול חתיך מדהים ששונה לגמריי מהכתיבה ומהטלפון..ואז.....
אופס
} הולכים למפגש בלי ציפיות....מניסיוני זה בריא וגורם לנו להתנהג בטיבעיות.

r e d head

New member
../images/Emo13.gif....תודה

אבל....חחחחה...הלואי לא הוא לא חתיך מדהים הוא רק בן אדם מדליק. אני חושבת שהעברתי את הציפיות שלי (אלה שמצפים בהם כריות
) נשאר רק לראות אם הם הגיעו ליעדם.

s h o o s h a

New member
../images/Emo12.gif תוהה לי ביני לביני

מילא ציפיות בין השורות אבל מה אם יש כוונה להעביר גם סדין או, רחמנא ליצלן, ציפה זה גם עובר בין השורות???????????? ובכל מקרה - פשוט ללכת בכייף "לזרום" ולתת לטבע לעשות את שלו

רבדים ...

יש התאורטית.לה אנו מתימרים.שניתן במילים,לישם הכל.לישר ההדורים,תקוות ואהבות וכל שמסביב.דרך אנליזיה,מחשבה בונה...יש גם את הרגש.בה הדברים דרך כלל מסתבכים.החיה והביולוגיה,משתלבים להם אם בחירה חופשית ותנאי סביבה.בעוד אהבה.מתחילה ברגע.דרך כלל משוחררת מחשיבה.לא תמיד לוקחת בחשבון את כל התמונה.ידידות,הינה תוצאה של נסיבות.הצתלבות של דרכים.שהשאירו סימן.שבנו את עצמם בדיאלוג,לאורך זמן..שום דבר איננו בלתי אפשרי.לכל אבחנה אחוז הסטיה שלה.תן וקח במעגל החים.אבל כך או כך.כל מקרה בכל צורה.מבלי לנסות להעריך,טוב או רע...ציפיות דומות שמתפתחות לאט,הינן כמעט,בלתי אפשריות...יותר מידי משתנים בחיבור של שנים.בעולם שמסביב.לקוות שיעברו הם קרוב,שיהיה עם מה לעבוד,נראה לי בהחלט מספיק.

נכון

והמצב הזה, שבו הציפיות שונות, שבו ההגיון הרגש מתנגדים. המצב הזה... הוא ללא ספק סוף העולם.

r e d head

New member
אז....

שיהיה ידידות עם ציפיות שונות. קניתי שנים השלישי חינם (הרגלי צריכה). והחכמתי

ophra

New member
גם אהבה יכולה להיות

"תוצאה של נסיבות. הצתלבות של דרכים. שהשאירו סימן. שבנו את עצמם בדיאלוג, לאורך זמן" ודווקא זו נראית לי אהבה נעימה יותר בונה יותר בריאה יותר בעלת סיכוי גבוה יותר להתקיים לאורך זמן זו האהבה שאני מחפשת ומאחלת לעצמי.... מכל ה-
עפ
(עם כל ה-
)

גורן44

New member
כמה נכון !

סוף סוף משהו לטעמי,,,כמה נכון כמה מדויק ! כמה שאני מסכים איתך, כמה שזה חסר..

*יערית

New member
משפשפת...{את עיני כמובן}../images/Emo42.gif

זה כל מה שהיה לך לומר אחרי מסע הצלב האחרון שלך?

גורן44

New member
חושב לאט

העננים בראש ערפלו את בהירות מחשבותי. אני אחשוב. אחזור עם משהו יותר משמעותי. יש לך בקשה מיוחדת ? משהו תמורת איזה מתכון טוב לשבת ? ושיהיה חריף חריף וקל.

ophra

New member
לא יכולה יותר להתאפק... ../images/Emo13.gif

לא יודעת אם כבר נפגשתם לא יודעת מה קרה מאז שכתבת אבל אני חייבת להגיד את מה שהתעורר אצלי כשקראתי אותך עוד אתמול ואם תרצי לסקול אותי או להרוג אותי - בבקשה!
אני מתייחסת בעיקר למשפט: "אני מפחדת ממשהו לא ברור" לי נראה רד יקרה, שאת מפחדת בעיקר מעצמך אחד האנשים שחשבתי עליהם כשהבאתי את הציטוט ההוא של נלסון מנדלה (ראי שרשור על-יד...
) היית - את! זה מה שהיה לי להגיד....
מקווה שלא הגזמתי עפ
(והעיקר, והעיקר, לא לפחד, לא לפחד כלל)

r e d head

New member
קראתי....והבנתי

אני כל הזמן מפחדת אם עדיין לא שמת לב מפחדת ל א ה ו ב (בכל שאר הדברים אני מאוד אמיצה אז מותר פחד אחד קטן לבן אדם) הפחד הזה לא קשור למקרה הזה. לא שפה מחכה האהבה שלי תשכחי מיזה הוא ידיד, ורק חיבה ואהבה משותפת לשטוייייים ושטוזים יש לנו. אבל בעיקרון פעם היתי מתאהבת כל הזמן ונפגעת, עד שהצלחתי לא להפגע כל הזמן. זה משבש לי את כל החיים להפגע. אין לי כח לזה. עכשיו נחזור לפחד בגללו אני בןחרת את האנשים שאני מכירה והתוצאות של זה עוד משהו קטן, יש לי חוסר ביטחון עצמי בלהאמין שאני יכולה להצליח במה שאני באמת רוצה. שילוב מנצח. ואת לא במקרה מתחברת ומבינה
טרם נפגשנו....מעניין שאף אחד לא ממהר לשום מקום כבר זמן רב קצת היסוס לפני השלח....בגלל ההתפשטות

למעלה