להכיר זוגות-?????;

להכיר זוגות-?????;../images/Emo24.gif

שלום לכולכם.. אני וזוגתי מתמודדים לאחרונה עם בעיה קלה אשר הופכת מעיקה יותר ויותר..אולי כאן זה המקום למצוא פתרון נחמד.. אנו נשואים כבר שנה וקצת(אני 28 היא 25) ובאופן לגמרי צפוי הפך מעגל החברים שלנו למצומצם יותר ויותר לאחר החתונה. כל אותם קשרי חברות עם חבריי הרווקים וחברותיה הרווקות הלכו ונמוגו. הנושאים המשותפים אשר חלקנו איתם הלכו והצטמצמו עד שכמעט נעלמו. כך שמצאנו עצמנו יותר ויותר לבד בשעות הפנאי ..(שזה כיף ומדהים) אבל בכל זאת היה נחמד לו יכולנו לחלוק את חוויותינו עם עוד.. (הכל רק לא סקס תרגעו :)) שנינו עובדים במסגרות בהן אפשרויות ההיכרות עם בני גילנו מצומצמת ביותר. כך שעלה הרעיון להכיר חבר´ה נשואים בני גילנו אשר מתמודדים גם הם עם אותם נושאים ממש כמונו רצוי מאזור המרכז, כאן בפורום... למעשה, אני חושב שיש מקום להקים אתר ו/או פורום להיכרויות בין בני זוג אשר מעוניינים בדיוק כמונו להגדיל ולהרחיב את מעגל החברים. מישהו מרים את הכפפה??? או שמא כבר קיים אתר כזה ואני לא מכיר אותו.? קצת עלינו, שנינו אקדמאים גרים בתל אביב, אוהבים מאוד לטייל בארץ ובחו"ל. אני מתענין ועוסק בבישול היא במיסטיקה ורוחניות.שנינו עוסקים בספורט באופן קבוע, מנויים בתאטרון ובכלל אוהבים את החיים הטובים. יש עוד כמונו כאן??? אשמח אם תיצרו קשר....

למעלה