להכיר בנות?

• פותח הנושא z308
  • פורסם בתאריך

z308

New member
להכיר בנות?

לא יצא לי עדיין להיות בקשר רציני עם מישהי יוצא לפעמים לחשוב על זה ואז עוברים כזה הלאה בהמשך שגרת החיים, נציין עכשיו שעוד לא התגייסתי לצבא כי המשכתי ללמוד.. ולפעמים חסר כל דברים הקטנים האלה כמו למשל לשתף עוד מישהו במה שאתה מרגיש או מה שעבר עליך באותו היום, או איזה חיבוק, לדעת שאתה יכול באמת לדבר עם מישהו והוא יקשיב לך במלוא הרצינות. רגעים קטנים זה משהו מיוחד כמו מתי שאתה קם בבוקר ואתה נשאר עוד כמה שניות ככה במיטה, או מתי שקצת קר לך אתה מחמם את הידיים באיזה תנור, או סתם לשטוף את הפנים בבוקר, טוב לא נכנס לזה עכשיו :) אולי זה כביכול דברים קטנים אבל נראה שזה עושה את כל ההבדל, מפריע שחסרים לך הדברים האלה קשה בדיוק גם להסביר את זה, נראה לי זה משהו טבעי שאנשים יכולים להרגיש לפעמים.. לפעמים אני חושב על זה שתמיד יש את הבנים האלה שמתחילים עם הרבה בנות עם חלק מהן זה מוביל לסקס חד פעמי כנראה, ואני דווקא לא ממש מחפש את זה. כל מה שחסר לי זה להיות עם מישהי (לאו דווקא בכיוון מיני) פשוט להיות משוחרר, להיות מי שאתה, לשתף מחשבות/רגשות וכו' וככה גם היא. גם העיניין של המגע חסר אבל לפחות נתחיל במשהו:) אפילו אם זה לא יוביל לידידות או משהו מעבר לזה זה תמיד נחמד להכיר אנשים חדשים, חבל שאנשים לא רואים את הצד הזה... ומה שמצחיק שאני כאילו הבחור הנחמד הזה שמתחשב באנשים וכל זה ונראה שבנות מעדיפות מישהו יותר "גברי" כזה, זה גם די צפוי זה כמו בכל הסרטים ההוליוודים האלה.. ואתה רוצה להיות מאושר ולהנות מהחיים וזה מפריע אתה חושב שהחיים קצרים ולא מפסיקים להזכיר לך את זה ואתה מרגיש תקוע כזה אתה רוצה להתקדם גם אם זה בתחום הרומנטי.. לא שאלתי שאלה מסוימת אבל נחמד לדעת מה עוד אנשים חושבים על זה או סתם איפה כדי להכיר בנות? אבל זה די אינדבדואלי..

הנחמדים - הרוב הדומם

אתה מתאר מלכוד מוכר ועתיק: דע לך שבחורות, לפחות הרציניות שבהן, כן יבחרו בנחמד, זה שיתייחס אליהן בכבוד, זה שיראה להן אהבה כמו בסרטים. אלא שאותם נחמדים, על פי רוב, הם גם עדינים, חוששים להיפגע, מה שמוביל לחוסר בולטות בשטח. אתה נשמע בשל לקשר, אף שבאותה נשימה אתה מציב ערכים חשובים לא פחות, כגון ראייה לעתיד, לימודים, פיתוח עצמי. אם זה אכן חשוב לך, עליך לסגל לעצמך הרגלים חדשים. אל תאבד את מי שאתה - אתה לא צריך להיות 'רע' יותר, לא צריך להיות מה שאתה תארת כ'גברי' יותר. אם תנסה להיות אחרת, יקלטו את זה מרחוק, וזה יפגע בסיכוייך לקשר אפילו יותר. תהיה מקסים באותו הסגנון שאתה כותב - חייכן, אינטליגנטי, בוגר, רציני. הבנות שזה יפריע להן - שיהיה להן לבריאות ובהצלחה עם מישהו אחר. יהיו הרבה מאד בנות שהתכונות שלך הן-הן התכונות המבוקשות. אבל עליך לפתח סגנון 'שיווקי' יותר - אתה צריך לבלוט כדי שיראו אותך. אתה צריך לפנות לבחורות, להיות ידידותי, להראות (והדגש הוא על להראות) את הצד הרגיש, הידידותי, המתחשב, הרומנטי שבך. יכול להיות שזה יקח זמן, יכול להיות שבהתחלה תתאכזב, אבל רק אם תבלוט יותר החוצה - ישימו לב אליך יותר, והדבר יגביר את סיכוייך למצוא מישהי שתהיה החברה הכי טובה שלך. לגבי איפה? פילוסוף, אחד המשתתפים בפורום, תמיד אומר שבחוגים ובמוסדות שבהם אתה נמצא, שם גם יש לך יותר תחומי עניין משותפים עם הבנות האחרות. אתה יכול לנסות דרך אתרי אינטרנט להיכרויות, להגיע למסיבות משותפות (לא מועדונים, זה נשמע לי ממש לא הקטע שלך), לבדוק מול מכרים אם הם במקרה מכירים מישהי... בתחנות אוטובוס, באוטובוס, בחנויות, במרכזי שיווק, במוסדות חינוך, ולמעשה בכל מקום! נשים, מה לעשות, נמצאות בכל מקום. כך גם הגברים... אז קדימה, לך לבלוט! בהצלחה!

z308

New member
כן זה נשמע נכון

אנשים בדר"כ מנסים להבליט את התכונות שלהם גם אם זה לא תמיד כזה טוב, אני אנסה לבאמת לשדר את התכונות האלה למרות שזה לא תמיד קל למשל אתה נמצא באיזה מקום שיש בנות קשה לשדר ש"אני רגוע וידידותי" וגם אולי להתחיל להגיד משהו.. אולי עם הזמן אפשר להשתפר בזה אבל צריך להתחיל במשהו שהוא בדר"כ הכי קשה..

שלום

כעם כל בני-האדם, גם עם בנות צריך ליצור מערכות יחסים, ומערכות יחסים יוצרים מתוך אהבה. כדאי להשתתף במסגרות שמעניינות, ושם להכיר חברים וחברות. כשאוהבים, נוצר קשר באופן טבעי עם הזמן. חשוב להשקיע בקשר בהרבה נתינה רגשית כנה, ואז יתפתח יותר בקלות. זה הסוד של מערכת יחסים. בנוסף חיוני לפתח עניין רגשי משותף, בעיקר להתעניין בהדרגה בחיים הרגשיים של האדם האחר. יחד עם זה חשוב לתת זמן ופרטיות לאדם האחר ולתת לו להחליט מה טוב לו בקשר ומתי. אם רוצים לקרב את הקשר, כדאי להתקרב בהדרגה מתוך התחזקות האהבה עם ההיכרות.

Megie

New member
מובן מאליו

הצורך לנוכחות של אדם קרוב בקשר יותר אינטימי מחברות אפלטונית בין חברים-הגיוני ובסיסי..אנחנו בני אדם ורובינו זקוקים לזה כחלק מהצרכים הבסיסיים.. להכיר אפשר בכל מקום, כל מקום בו יש בנות..אינטרנט-שזאת האופצייה הקלה ביותר והמלאה יותר בבנות(אתרי הכרויות, פייסבוק,מקושרים,פורומים שונים ועוד..) יש לך את האפשרות הנוספת אבל דורשת קצת יותר בטחון עצמי-וזה בבילויים שונים (פאבים, מועדונים, בתי קפה, חוגים וכו'..) ויש את השגרה היומיומית שלדעתי דורשת הכי הרבה בטחון עצמי-כי היא דורשת אינטרקציה שותפת ואפשרות לדחייה מול מישהי שתמשיך לראות גם אחר"כ(עבודה, לימודים,דיור וכו'..) תבחר מה יותר מתאים לאופי שלך ותתחיל לצבור נסיון
בהצלחה!

z308

New member
ההגדרה הזו של השלבים נכונה..

לאט לאט אפשר לנסות לעלות בשלבים עם הניסיון, אבל בהתחלה זה לא פשוט ברור שבאינטרנט זה הרבה יותר קל, יכול להיות גם מצב שמתחילים לדבר אבל בגלל שזה כאילו זה לא במציאות ורק מתכתבים זה לא מוביל לשום מקום.. להתחיל לדבר עם אנשים שאתה לא מכיר בבילויי כלשהו זה יותר קשה אבל כנראה אפשרי..

למעלה