להכיר את חברי הפורום

מתלבט13

New member
להכיר את חברי הפורום

כידוע רוב הכותבים בפורום כתבו פעם הודעה בנוסח: אני יעקוב יעקובוביצוטש. רקע חסידי/ספרדי/ליטאי/דת"ל (מחק את המיותר. וכו' וכו'. דא עקא שמי שלא קרא את ההודעה בזמנו לא יכול למצוא אותה בקלות. הצעתי שייפתח שירשור עם לינקים לכל הודעות הפתיחה של החבר'ה. יכול להיות לעזר רב. ואולי לשים בטאגליין. אז הנה ההודעה הראשונה שלי

מתלבט13

New member
לא הבנתי את השאלה

מה זה החיפוש הקודם? חוצמזה, אפשר לחפש גם בשיטה הקיימת. חיפוש מתקדם לפי שם משתמש ולהגדיר תאריכים מתאימים.

מתלבט13

New member
זה יתוקן בעוד כמה ימים

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=10&msgid=79280181 טוען שהחיפוש לפי שם משתמש יחזור תוך כמה ימים

הנה שלי

שלום לכולם אני חדש... מאת: נופל חופשי 24/11/05 | 13:46 בפורום הזה וגם די חדש בעולם הזה. עולם שבו אתה לא מדבר שלוש פעמים ביום עם היוצר שלך, עולם שבו אין לך עתיד אחרי המוות, עולם שבו אתה חי בלי מטרה מוגדרת מראש, עולם עצום שהמשמעות שלי בה שווה למשמעות של חתול רחוב, עולם שבו לא הכל סובב סביבי וסביב העם שלי, עולם בלי חוקים יפים מלמעלה, עולם אכזר. העולם שלי. מקווה שתקבלו אותי יפה...

כמובן שהתנפלתם עלי

בחיבוקים ובכוסות קפה, אפילו היה איזה אנרכיסט שהציע לעשות לי ילד עברה חצי שנה ואני מוכרח לומר שאני מרגיש פה די בבית, הכרתי אחלה אנשים שנעזרתי בהם המון ולמדתי מהם המון. מחשבות פרישה? בכלל לא

R a c h e

New member
ומה קרה עם הילד שהציע האנרכיסט?

אצלי זה דווקא הלך, והאחרון שהציע לי לעשות איתי ילד עומד להיות אבא של הילד שלי בעוד שבעה חדשים, בערך.....

Le Fay

New member
../images/Emo24.gif מאילך זה רשמי ומותר לומר?

הריון נוח, לידה קלה והרבה שנים של נחת בהמשך שיהיו לכם. אני כוכך שמחה בשבילך שעשית את זה

Le Fay

New member
כיין, אבל לפעמים בכל זאת רוצים

הזדמנות לעכל דברים קודם בעצמך. אביך מתרגל לרעיון?

R a c h e

New member
אבא שלי מאוד מתעניין במה שקורה

כנראה גם בגלל שנראה לו שאני לבד...

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifמזל טוב../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

איזה יופי
שיהיה בקלות ותשמרי על עצמך. אחותי וגיסתי טוענות בתוקף שזוהי תקופה נפלאה. תהני

R a c h e

New member
הדבר היחיד שלא נח בתקופה הזאת

זה החמסינים, אבל זה לא קשור להריון, אלא לעונות השנה....

נכון../images/Emo42.gif

תתנחמי שהחודשים ה'גדולים' שלך יהיו בחורף. שזה עדיף מההפך (אבל מצד שני את באילת..)

למעלה