להית פלסטיני הומו

NUSH23

New member
להית פלסטיני הומו

"פלסטיני" ת'אמת המילה הזאת כבר לא גורמת לי רחמים. אבל שמדובר בפלסטיני הומו אז... הופה הופה הופה משהו קצת יותר קרוב לליבי תחשבו רגע, להיות הומו באזורנו זה ממש לא קל אז להיות הומו פלסטיני יווווו ממש עונש מוות.

NUSH23

New member
../images/Emo101.gifגאווה פצוייה../images/Emo34.gif

אני לא יודע מה הייתי עושה . . . מדובר בפלסטינים שכאילו אתם יודעים לא בדיוק האנשים שהייתי עוזר להם אבל בכל זאת משהו מקוממם כאן
כי כולנו יודעים שלהיות הומו זו לא בחירה אישית וחבל שבעולם לא כל בני האדם מבינים זאת ומקבלים זאת. אבל בגדול הייתי עוזר להם בדרך עקיפה - סיוע והעברה למקום מבטחים או הייתי עושה משהו....תחשבו כמה אכזרי זה לחיות במדינה שלא מקבלת אותך רק מפני היותך הומו.

white star

New member
הבעת דעה

ראשית כל הם לא חיים במדינה שלא מקבלת אותה , הם חיים באוטונומיה של שלטון שלא מקבל אותם (זאת לא דעה פוליטית זאת עמידה על עובדות). שנית - מצבם לא שונה ממצב שאר ההומואים במדינות ערב. והערה אחרונה לסיום - גם פה עדיין המדינה לא מקבלת אותנו.לא באמת.זה לנו עדיין דרך מאוד ארוכה לעבור בשביל לקבל זכויות כמו לסטרייטים.אני גם מעריך שאחרי שגל האהבה להומואים יעבור יהיה גל הומופובי וצריכים להתכונן לימים פחות טובים. אבל זאת הדעה שלי...

למעלה