להיתראות

1 שלוותא

New member
להיתראות

עיצבנו אותי....סגרו לי שידורים.....נימאסו עליי אני עם בלוג טי וי גמרתי לא ניכנס יותר לא לפה ולא לשם ביי את החומר שיש לי כולכם יודעים איך למצוא..... ולכל הבנות.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניתראה בשמחות

soofgania

New member
גם אני אוהבת את שלוותא ושידוריו

אין לי מושג מה קרה בדיוק לדעתי שלוותא אחלה בן אדם אני מתה עליו ולא רק אני אתבאס אם לא ישדר יותר,הוא מביא הרבה רייטינג לבלוג והרבה יתבאסו.

1 שלוותא

New member
מי אני?

חחחחחחחחחחחחח אני זה שיודע מה יש לך נגד/בעד מלפפונים מי שיודע מבין

just Grace

New member
סינבאד?מי תיצור איתך קשר

תראה איך אתה נראה...........

sexy baby

ענברבור המפוסמת............... נעים מאוד... חחחחחחחחחחחח כל התוכנות לשיתוף קבצים מלאות בסרטוני עירום שלך התחתונים המפורסמות עם הכתובית sexy baby והמלפפון חחחחחחח מי יכול לשכוח אותו? את אחראית לדור שלם של ירקנים ועובדי שוק

1 שלוותא

New member
עכשיו אני מבין

דוב וסופגי....................תודה נשמות עכשיו אני יודע מי שלח פוליסים אליי.............גרייס האחת יש לי מיכתב מצוות הבלוגים ושם טענו כי שידרתי אותה מה שלא היה לא משנה בכל אופן..............היה נחמד וטוב שניגמר

yd4

New member
שלוותא

לא להתעצבן לפעמים הלוגים מאבדים כל פרופורציה לפעמים סתם חושמים ואין שום סיבה כולם אנשים תרגיעו או שאני מתחיל במהומות עם חיוך ושמחה תמשיך כמו שאתה שלוותא אתה משדר חומר איכותי , אולי יש לך משהו הקשור במעמד הגבוהה בפרשיות של הממשלה לראות את התותח בפעולה חחחחחחחחחחחחחחחח הולך לראות סרטון וכבר חוזר

superaroma2

New member
לך ואל תחזור

נמאס כבר מכל אלו שמשדרים סרטים סרטים אפשר להוריד באימיול

למעלה