להישאר בארץ ?

dalialev

New member
להישאר בארץ ?

שלום חברים יקרים
התחתני עם בעלי לפני כמה חודשים והוא אזרח קנדי. בחרנו בתהליך הגירה כשאני נמצאת בישראל והוא בקנדה כי הבנו שזה תהליך העדיף יותר למרות הקושי הפיזי והמרחק.
שאלתי היא כזאת התהליך הגירה עדיין לא הסתיים עורכת הדין שלנו מטפלת בתיק, האם זה בסדר שאסע לקנדה להיות עם בעלי עד שהתהליך יסתיים? או שאני צריכה להישאר בישראל עד סוף התהליך? זו שאלה שמעסיקה אותי כבר הרבה זמן ואשמח לתשובה.
תודה לעונים :)

lisi1818

New member
תשובה

מדוע נשארת בישראל אחרי שהתחתנת? היית צריכה לטוס עם בעלך לקנדה ולעשות את התהליך מתוך
קנדה. סך הכל ממלאים טופס שמורידים מאתר ההגירה מצרפים כמה מסמכים שהם דורשים שולחים וממתינים עד שתקבלי מכתב לגשת לעשות בדיקות רפואיות ואישור ממשטרת ישראל.
דבר יחידי הוא שלא תוכלי לקבל אישור עבודה ולעבוד עד שתקבלי ויזת הגירה.

backtotoronto

New member
רק שאלה... (האתר הזה פשוט סיוט מאז החלפת השרתים)

אם יש לכם עו"ד - שבטוח לא מקבלת פרוטות עבור השירות - למה שלא תשאלו אותה את השאלה הזו? עבור התשלום (הלא מבוטל) היא אמורה לספק לכם את התשובה... כך לפחות אני מניח.
אלא אם כן אתם לא לגמרי סומכים עליה ואז כנראה גם כל הטיפול בתיק שלכם מוטל בספק...

סתם מעורר תמיהה...

"עורכת הדין" זו איטל?

&nbsp
אם כן אתם צריכים הרבה רחמי שמיים.
תגידי מה שמך ושם האמא ואני אתפלל עבורך.

einel8

New member
You need a good Lawyer

Call Adv. Ronren
416-225-9800
You may NOT be able to enter Canada
The best Idea
Call Ronen

dalialev

New member
תודה לכל העונים

הסיבה שחזרתי לארץ כי עורכת דין אמרה שאם אשאר בקנדה תהליך ההגירה יהיה כשנתיים, וכשאני בישראל זה חצי שנה.

shkent

New member
I don't know why you are saying that

sponsorship is usually not a complex process (if the relationship is real)
You need a lawyer only if don't comply with the basic requirement of the CIC and a lawyer can make the difference between success and failure.
&nbsp

einel8

New member
From expirience

If you fill the forms without a lawyer abd do ONE mistake
you add month to the time

למעלה