להיפתח אל אנשים

kung fu

New member
להיפתח אל אנשים

כמה אתם פתוחים אל אנשים? כמה קל לכם לתקשר עם אנשים "זרים"? אתמול הלכתי ברחובות ת"א וחילקתי פליירים לשיעור בחינם שאני מעבירה על שפע כספי. תיקשרתי עם אנשים. היו כאלו שהיו פתוחים יותר, וכאלו שפחות פתוחים. ראיתי שמרתיע אנשים אם הם רואים נייר. אז נתתי את הנייק רק אחרי ששוחחתי איתם. ובכלל, עבדתי עם כל מיני כלים על מנת להיפתח ולאפשר לאחרים להיפתח. בין הכלים - דמיון, אמונות, ועוד.

mikko1

New member
אני מאוד פתוח, וקל לי לתקשר עם

אנשים "זרים". בעבר הייתי מאוד ביישן, סגור ומופנם. עם הזמן הבנתי שהתכונה הזאת מעכבת אותי ואת ההתפתחות שלי, ולאט לאט אילצתי את עצמי להיגמל ממנה. דרך אגב, מיכל, איך גרמת לאנשים להיפתח?

kung fu

New member
איך גרמתי לאנשים להיפתח

אני אנסה לענות על זה במילים, כי חלק דברים זה לאתשובה מילולית כל כך. גרמתי לאנשים להיפתח בעזרת הכלים הבאים: 1. אני נפתחתי אליהם. החלטתי להיפתח ולא לפחד. 2. השתמשתי בדמיון לטובה - דמיינתי שאנשים שמחים לשוחח איתי, שהם חושבים שאני מעניינת. 3. הסתכלתי עליהם בעיניים במקום להסתכל על הדף, או להביא להם דף. פשוט תיקשרתי איתם ויצרתי איתם קשר עין וקשר שלא קשור לעיניים. 4. עבדתי עם האמונות הפנימיות שלי, וראיתי שיש לי אמונה שאנשים חושבים שזה מטריד. שיניתי את האמונה.

שאלה מצוינת

בהתחלה כשקראתי חשבתי שאין לי בעיה בנושא, אבל כשבדקתי קצת יותר הבנתי שיש ומיד טיפלתי בזה. טיפ קטן שאולי יעזור לך, כשאת מדברת עם זרים, תנסי לראות את האור שבהם. איך עושים - מדמיינים שבתוך האדם שמולנו יש כדור של אור ומתייחסים אליו. תעדכני אם עבד...

kung fu

New member
נפלא ../images/Emo45.gif אני עובדת עם לראות אנשים

ככדורי אור בהקשרים אחרים. לא יצא לי לעבוד עם זה בנסיון לתקשר עם אחרים ברחוב. תודה

keoser

New member
מה זה אנשים זרים? :)

כרגע הבנתי שברגע שאני מוחק את המושג הזה לחלוטין מהמערכת שלי - כולם חברים שלי :) אנשים כמהים לאהבה וחיבור. הדבר היחידי שהפריד עד שניה זו היה הפחד. עבדתי עם זה ע"י פתיחות לאנשים, ועכשיו הבנתי שאם אני אמחק לחלוטין את המושג הזה מהערכת שלי, לא תהיה ההפרדה הזו - כל עוד היא לא מתקיימת בשבילי. הכל בתודעה הקסומה שלי.
וכך קורה :) אוהב, יוסי :)

keoser

New member
מי כתב את ההודעה הקסומה הזו!?@#

ולמה לעזאזל אני לא זוכר את זה @#$@?!?@#! קוד אתי.

למעלה