להיפרד או לא?

maymeital2

New member
חמודה

מושלמת כמותי או לא מושלמת זה ממש לא רלוונטי כיוון שבהודעתי ממש לא חיפשתי שתנתחי את התכונות האופי שלי, חיפשתי משוב לדברים שמפריעים לי אצל בן הזוג. כשבן הזוג ירשום רשימת חסרונות שלי, תהיי רשאית לבקר אותי :)

maymeital2

New member
ומעבר לכך- אני ביקשתי עיצה לגבי דברים

שהפריעו לי בו אז זה לא נראה לי רלוונטי כלל כרגע

I C E M A N 7

New member
!!that's the spirit

הידד לזוגיות, הלאה האינדיבידואליות! זוג גדול יותר משני חלקיו! עם נחישות כזו האנגלים לא היו מקבלים בראש אתמול! קטן עלייך הפרויקט הזה. אם הוא היה מונפק, הייתי רוכש את המניות שלו בלי למצמץ. תנו לי M, תנו לי A, תנו לי Y, תנו לי M... קאקא, רוביניו - הלוואי והפוסט הזה היה מתורגם לפורטוגזית!

chenby

New member
תיזהר

לא לקבל פנדל בדקה ה92 אפילו שעדיין אומר שתחזור הביתה..

I C E M A N 7

New member
לא הפעם!

4 לצ'ילה, 3 להולנד, 2 לאורוגוואי ו-4 לארגנטינה! Campeões do Mundo pela sexta vez גזרי ושמרי

kmiki

New member
iceman7 - ביקשת קיבלת

Saúde Relacionamentos, vai a indevidualidae uma dopla e maior de que a total dos dois partes com uma Determinação desta os Inglês nao ia tomar nu cu ontem este projecto e nada pra voce si ia se Emitido' compraria os Estoque sem Piscar da um M, da um A, da u, Y, da um M... kaka, robinho - voces mandar!!! ואם טעיתי קצת, סליחה, הרגע היה גול שלישי לברזיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייל

kmiki

New member
אם זה מתאים לך אז מעולה

תראי, את לא חייבת לקבל את מה שאני אומרת, וכן אני אכן מוסמכת לאמר לך מה דעתי, כי זו רק דעתי, לא אמרתי שאני אשת מקצוע (מעניין מי זאת אותה אשת מקצוע ממנה את מחזיקה כל כך), אבל כשפונים לפורום פתוח לוקחים בחשבון שתהיינה גם תגובות שלא נאהב, אז זו הסמכות שלי. מעבר לכך, אני לא פוסלת את מה שהיא כתבה לך, ואם זה עובד עבורך - מה טוב. בתור התחלה תארת אותו בצורה מאד שלילית, עכשיו את באה ופתאם מגוננת עליו, פתאם יש לך הסברים על כל מה שהוא עשה, אבל לא טרחת לאמר את זה קודם (אני גם לא מקבלת את "ההסברים" האלה, זה סתם תירוצים), אז את רק חיפשת מישהו שיגיד לך לא להפרד, והנה קיבלת אותה מאחרים, אז שיהיה בכיף ושתחיו ביחד שנים ארוכות!

itamarnt

New member
את מחפשת בחור עם תמהיל מסויים של ספייס +

זוגיות. אז הספייס שהוא לוקח לעצמו מוצא חן בעינייך אך הזוגיות שהוא מקרין אלייך אינה לרוחך. לעניות דעתי 3 חודשים הם זמן מספיק כדי להכיר אחד את השני, להרגיע קצת את ה"פרפרים" ולהתחיל לראות את המציאות. שימי לב למה שאת כתבת: השלילי עולה על החיובי. הגעת למצב בו עשית לו "מבחן" והוא "נכשל". האם כך את רוצה להמשיך ולחיות כך? מבחנים-כשלונות-כעסים? הוא ישתנה רק אם הוא ירצה (ולא בגלל שאת רוצה) וגם אם הוא ירצה - זה יהיה לו קשה וייקח זמן, וכפי שאת כותבת - הוא כנראה לא רוצה בשינוי. יכול להיות שאת בחורה נהדרת והוא בחור מקסים אך החיבור בניכם הוא חיבור של 20% הנאה ו-80% סבל. נראה לי שאני במקומך הייתי נוטש! בעברי נאלצתי לפרק קשר עם משהי נחמדה מאוד אך ללא התאמה בנינו. הפירוק לקח לי זמן רב וכוחות רבים. בסופו של יום ובראייה לאחור אני רואה כי עשיתי את הדבר הנכון. מאחל לך שתבחרי רק את מה שטוב עבוריך. בהצלחה

maymeital2

New member
היי - תודה על התגובה

כמובן שבהודעה זו ציינתי רק את מה שמפריע ומדובר דווקא ב-20% מהתמונה המלאה..על מה שמצוין ביננו לא דיברתי פה כיוון שזאת לא הבעיה:) אבל אענה לך שאנחנו מאו מתאימים ברוב המישורים ושנינו מרגישים בני מזל אחד עם השנייה. כן מפריע לי הנושא שהוא לא זוגי כמוני אך אני התייעצתי עם מומחית שטענה בפני שכל עוד הוא מראה רצון לשנות ולעבוד על הקשר, אין שום סיבה שזה לא יעבוד כי הבסיס ביננו + תקשורת מצויינים. תודה רבה

maymeital2

New member
עידכון לכולם

שוחחנו על כך שוב, אני והבחור... והוא הבין מה הפריע לי והגענו יחד להבנות ומסקנות ודרכי שיפור. תודה רבה על העזרה או ניסיון לה שיהיה במשך יום נעין

רפסודיה

New member
אין מילים

בחור בן 36, מקסים, רגיש וחכם, שחי לבד ומאוד חשוב לו הלבד שלו, נמצא בטיפול. הכרתם לפני כ-3 חודשים והוא כבר מוכן לעבור מקצה שיפורים אחרי שהבין מה מפריע לך בו. בנוסף הוא אוהב אותך ביקורתית כפי שאת, ולא מפריע כלום בך (כל עוד תגידי לו מייד על המקום מה מפריע לך בו), והגעתם יחד להבנות מסקנות ודרכי שיפור?

למעלה