להיפטר ממיסים

• פותח הנושא xext
  • פורסם בתאריך

xext

New member
להיפטר ממיסים

אני רוצה להזמין מסוק על שלט שמחירו 68$ כולל משלוח. אני רוצה להיפטר מתשלום מכס מיסים וכו' איך אפשר לעשות את זה? אם השולח ירשום שזה מתנה ויציין רק שהמשלוח עלה 28$ הם לא יוכלו לעשות כלום, אני מפחד כי מי ששולח את זה הוא חנות אז המכס עלול לא להאמין לזה. או שאפשר לבקש לשלם את זה בשתי קבלות אחת 38 על המוצר, ואחד 28 על המשלוח (סכ"ה 68 + - ) ואז להציג למכס את הקבלה על סך 28$ מה אתם אומרים, מה לעשות, או שכדאי בכלל לרדת מזה?

xext

New member
שיקראו עוד אלף שנה הם לא יכולים להוכיח כלום

גם כשאני לא מבקשת מסמנים לי "מתנה"

אני אפילו ממש לא בעד... פעם אחרונה די התעצבני על המוכר, זאת היתה חבילה לא קטנה שהיתה דחופה בשבילי ועצם הסימון כמתנה יכול "להחשיד" את המכס ולעקב לי את הקבלה בחודש. אתה תמיד יכול לבקש 2 חשבוניות נפרדות (ככה לא יגידו ש"רימית") אחת על החבילה ואחת בתוכה אבל תיקח בחשבון שמין הסתם יכולים לעלות על זה / לעקב לבדיקות

noam weissman

New member
מה בדיוק אתה מנסה לחסוך ?

מסוק על שלט נורמאלי זה מאות דולרים אם לא אלפים.. אתה קונה צעצוע ב 70 דולר ורוצה לחסוך עוד 15 ?... במקרה הכי גרוע תשלם 12% מס כי זה צעצוע ועוד 16% מע"מ סדר גודל של כ 30%.. אז יעלה לך עוד 80 שקל... ועל זה להסתבך ולהיתפס... ואי כמה אנרגיה מוציאים פה... כן כן כן .... רד מזה... שישלחו לך ואם יעבור נקי יופי אם לא שלם מה שמגיע למדינה שמנקה לך את הרחובות, מחלקת לך מסכות גז וכ.... סה"כ המס לא גבוה וגם מזה להתחמק ? אם תנסה לסבן ויתפסו אותך יעלה לך הרבה יותר מ 80 שקלים... חג שמח, נועם.

למעלה