להילה ולכול מי שיודע!!!!!!!!!

3נטוש

New member
להילה ולכול מי שיודע!!!!!!!!!

אי מאוד רוצה לפתוח פורם על דניאל רדקליף(הארי בסרט) ואני לא יודעת איך בדיוק עושים את זה? תעזרי לי? רק קצת? אני מוכנה להאיבק

שניש

New member
קודם כל-תמונה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo56.gif

דבר שני- את צריכה ללכת לפורום "תפוז משוב" ולהיכנס לקישור שבו כתוב-טופס הרשמה לניהול פורום או משהו בסגנון (נמצא תחת קטגוריית קישורים,אי אפשר לפספס) את צריכה להכניס כמה פרטים,המלצות קישורים וכו'...

3נטוש

New member
תודה, תודה, תודה!!!!!

תודה את ממש מתוקה נכנסתי לשם ובנתיים אני מחכה..... תנקס...

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifיאיקס.. האם הוא עושה מה

שאני חושבת שהוא עושה
הכנפיים האלו בטח היו חתיכת משקל

מלאכית16

New member
נמנמ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני רואה שכבר אמרו לך מה הדרך לפתיחת פורום... אבל אני רק רוצה להזהיר אותך בכמה מובנים (ולא, אני לא פאסימית, אני מציאותית
)- 1. אני חושבת שיש הגבלת גיל המנהלים בתפוז, אני חושבת שגיל המינימום הוא 15 או 16...אם את מתחת לזה אז את צריכה מישהו בוגר יותר שירצה לנהל איתך, או המלצות ממנהלים אחרים (לגבי האפרות השניה אני לא בטוחה במאה אחוז) 2. אני ועוד מישהי ניסינו, בצחוק כמובן, לפתוח פורום דניאל רדקליף, והנהלת הפורומים שלחה אותנו לדבר על דניאל בפורום הסרט. אמנם זה בדיוק מה שהיא עשתה עם כרציתי לפתוח פורום אלן ריקמן, אבל זה אומר שתצטרכי להליחם הרבה עד שתשיגי את הפורום... בכל מקרה, אני מאחלת לך בהצלחה..

גם אני מנסה לפתוח פורום

לא על דניאל רדקליף כמובן אלא על משהו במיסטיקה

מלאכית16

New member
רק קחי בחשבון..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

שכל מנהל- לפני שהוא נהיה מנהל- מוזמן לפגישה במשרדי תפוז, והוא גם צריך להביא איתו תעודת זהות.

3נטוש

New member
טוב ניפצתי את חלומי להקים פורום אבל

התקשרתי באיסיקיו אם איזה ילדה מהפורום של הארי פוטר הסרט והיא בת 16 אז אולי.... בכולמקרה תודה

3נטוש

New member
רציתי לדעת אם יש פה למישהו איסיקיו?

אם יש תנו את המספרים הנה שלי: 200892210 נטע

gp53

New member
108492485(כן זה אותו מספר של דרור)

הוא יותר מידי בבית שלי שהוא משתמש גם במספר אייסיקיו שלי. אם אתן לא מכירות שום דרור, נא להתעלם מהמשפט למעלה

למעלה