להיכנס

רחמוס

New member
להיכנס../images/Emo70.gif

תכתבו פה על כל הפעמים שפגשתם מישהו מהשמינייה... למה משנה מי...:) ותכתבו איפה פגשתם ואיך היה...
תודה...(= נ.ב. אני לא פגשתי אף אחד מהשמינייה.. דיכאון!

סינטטית

New member
פגשתי 3

פעם ראשונה את הילי ביוני שנה שעברה שהסדרה עוד היתה ממש חדשה.... ראיתי אותה בבארבי ת"א, היה לילה לבן והופיעו כל מיני להקות (אני הלכתי בשביל סינרגיה..) היא ישבה עם יובל מנדלסון בחוץ, אמרתי לה שהיא משחקת יפה
והיא אמרה תודה..... בפעם השניה פגשתי את דון, גם בבארבי ת"א... זה היה ממש לא מזמן...ב-19.1, היא היתה בהופעה של סינרגיה...בסוף גם התברר שהיא מכירה את המתופף... פעם שלישית זה היה ב-23.1 שהייתי אצל יצפאן ומיקי קם התארחה שם... (ושוב, באתי בשביל סינרגיה! חחחחח) קיצר, הכל בזכות סינרגיה, כפרעליהם=]

chen010189

New member
הילי ילון ויובל מנדלסון../images/Emo12.gif...

אוקיי אני לא רוצה לדעת על מה היה לו לדבר איתה

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif ממ..

טוב נוו לא בדיוק.. אבל במפגש בגבעתיים נתתי יד לשירה חח.. ודיברתי איתה קצת.. [נדחפתי עם חברות שלי שם מאחורה] ומיכאל נתן לי כיף חח

ShirUsh22

New member
אממ טוב אז ככה../images/Emo20.gif

בחופש הגדול, כשהשמינייה היו בעיר ערוץ הילדים אצלנו בעיר אמא של חברה שלי הכניסה אותנו בתור "כתבות צעירות" כי היא עיתונאית
אז ראינו את אבי, ידידיה, דני, מיכאל, שירה ועדי. את דון לא ראינו כי היא כנראה הייתה יותר בפנים [התלבשה או משו] והילי לא הייתה
אבי
, ידידיה ועדי נתנו לנו חתימות שלהם והוסיפו בהצלחה בלימודים וכאלה.. מיכאל ושירה הסתכלו עלינו אבל לא ממש התייחסו
דני וידידיה דיברו [אחד עם השני] והבנו שהם שיחקו פריזבי [מאחורי הקלעים
] וכנראה מישו קיבל מכה מהפריזבי אז הם עשו כזה "איףףףף" עם הידיים והכל כמו קייזרמן [מטב"ע] ואני וחברה שלי מתפקעות מצחוק
בקיצור היה ממש כיף

chen010189

New member
בנימתה של נעה: 1..2..3..4..5..6..7

נעם ושיר: *פרצוף רוטט**פרצוף רוטט**פרצוף רוטט**פרצוף רוטט**פרצוף רוטט**פרצוף רוטט**פרצוף רוטט**פרצוף רוטט**פרצוף רוטט*

נעמקה19

New member
האמת שאני כבר יודעת את זה ../images/Emo9.gif

ו...אה..כן, היו בשיחה הזאת הרבה מאד פרצופים רוטטים...

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif איזו תוכנה?

כולפ פה מדברים על תוכנה בשביל איזה..?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif מה...?

אני מאוד אשמח אם תדברו בשפה שגם אני אבין

hilasapir

New member
לי יש עיתון בסינית...

איזה מאג זה עיתון פיליפני כזה חחח....היה אותו בחינם במסעדה אחת...

לעזעל! ../images/Emo185.gif

היום שחזרתי מבי"ס (אני חוזר עם שתי חברים שאבא של אחד מהם מסיע אותנו) ואיך שהוא הנוסע גלש לבניית אתרים,והגענו לC++,אני דיי מבין במחשבים (בבניית אתרים בפרט לא,אבל אני שומע דברים על זה וכו') ולא ידעתי מה זה,בחיים לא שמעתי,הסתבר לי שזאת שפת בנייה (כמו HTML) ולעזאזל בחיים לא שמעתי על זה ופתאום עכשיו כן..=/ בכל מקרה מה התוכנה הזאת?

למעלה