להיכנס לו לפייסבוק

• פותח הנושא jliza
  • פורסם בתאריך

jliza

New member
להיכנס לו לפייסבוק

תארו מצב: הפייס שלו פתוח ונכנסתן...
מעשה זוועתי ללא כל ספק, חילול הכי גרוע של המרחב הפרטי.
בכל זאת נכנסתן, ומה - התכתבויות עם בחורות, התחננות לפגישה איתן ("את יכולה למצוא זמן בסופש בשבילי", "כשאת רוצה את יכולה", "אל תזלזלי בי") דיבורים על זוגיות וכו'.
חוץ מזה הכל דבש, אהבה, רוב הזמן ביחד....קיצר טיפ טופ ושום בסיס לטענות.
מה לעשות בכאלה נסיבות?

קריסטה

New member
הוא בפירוש חותר לבגידה

גם אם זה עדיין לא קרה (ואני בספק)
למה את מחכה?

jliza

New member
אני עדיין בודקת

אין שום טלפונים, וגם לא הודעות כשאנחנו ביחד (בעיקר ערבים וסופשים). אז מה, נפגש איתן ביום?
ומה, איך להיפרד ממנו, להגיד שנכנסתי וקראתי? או פשוט ללכת?

Another Girl

New member
זה משנה?...

אם הוא לא נפגש איתן זה בגלל שלא מצליח לו,לא בגלל שהוא לא מנסה...

פרח0קיר

New member
להגיד שלום ולא להתראות

משתי סיבות
א. עם התכתבויות כאלה, אין רמז יותר עבה מזה... הוא משאיר אותך על אש קטנה בזמן שמאחורי הגב הוא מחפש משהו "יותר טוב"
ב. אם גם את לא בטחת בו מספיק וחדרת לו לפרטיות בצורה כזאת נוראית -זה גם אומר משהו על טיב הקשר שלכם, שלא היה מספיק חזק מלכתחילה

להתעמת איתו

ראשית - יתכן והוא רק מקשקש, משיג את הריגוש מיצירת הקשר בלבד, לאו דווקא מממש את מה שהוא כותב (סוג של פלרטטנות דבילית ונרקסיסטית - אך גם לא מזיקה).
מה לעשות, אנחנו הגברים יכולים להיות עד כדי כך דפוקים...
שנית - יתכן ומדובר בתקופה מהעבר, לאו דווקא מההווה.

מצד שני - אינך יכולה לעבור על כך לסדר היום, ולו רק מהאפשרות שהוא אכן מנסה באופן אקטיבי ליצור לעצמו מעגל של בחורות לעת מוצא.
זו התנהגות שאין עליה סליחה, ועליך לקלוט זאת כבר עכשיו, בטרם יהיה מאוחר מדי.

לגבי זה שחיללת לו את המרחב הפרטי: נו-נו-נו. לא יפה. שיכעס עליך על זה חופשי. אולי ככה ילמד בעתיד להפסיק את השטויות האלה, או -
מאחר ועקומת הלמידה של גברים כאלה אינה גבוהה - ילמד להסוות את צעדיו טוב יותר...

בכל מקרה, בלי משחקים. להגיד לו, להתעמת איתו - ולאחר מכן תחליטי מה שמתאים לך. ולגבי מה שמתאים לך -
זה קשור רק אליך, לא לאף אחד אחר.
בהצלחה!

יש הבדל בין פגישות תמימות עם ידידות לבין לחפש אחרות מהצד או מישהי במקומך=שתחליף אותך...

אני לא הייתי נכנס לפייס של בת הזוג ואם הוא היה פתוח הייתי יוצר איתה קשר לשאול מה היא רוצה לעשות..את אגב בחרת לבצע מעשה המוגדר כפלילי במדינה שלנו לכן יש לי קושי לחשוב אם להגיב בכלל לתגובה שלך.

לי אגב היו תעודים של פריצות של אחת האקסיות ובחרתי לא להתלונן ופשוט לסלוח לה ולהמשיך הלאה תוך התעלמות מקיומה.

ממילא אחרי מה שעברתי לפני כמה אהבות..אני לא מתקרב לבנות עם נטיה לבגידות אז מראש לא אכנס למיטה חולה! ♥

Megie

New member
לא מסכימה איתך.

נכון שהמעשה לא נכון ושם דבר לא יצדיק אותו, אבל יש רגעים של סקרנות שהרבה לא היו מצליחים לעמוד בו, לא מדובר בפריצה לפייסבוק, היא לא חיפשה דרכים לפרוץ, היא פשוט נכנסה כי זה היה נגיד, אני בטוחה שעוד הרבה אחרים היו פועלים כמוהה.. וזה בכלל לא נושא השיחה, כלומר, במקרה שלה, היא גילתה עליו משהו שבחיים לא הייתה מנחשת-וממשיכה לחיות עם בטחון מלא בגבר שפועל מאחורי הגב.

זכותך להתייחס דווקא לעובדה שהיא נכנסה אליו לפייסבוק, אבל אני דווקא הייתי בוחרת להתייחס למה שגילתה שם, בכל זאת זה עיניין חריג וקשה אבל עדיף מלחיות בקשר.

Megie

New member
נורא!

אני חייבת להודות, שקרה לי משהו בסגנון, לא התכתבויות עם בחורותך וגם לא משהו עם בסיס.. אבל זה קרע אותי לגזרים, והמקרה שלך הרבה יותר גרוע.
שלחי אותו לחופשי, בלי הרבה הסברים-כי אז הוא יתחיל להתחנן שאין לזה בסיס.. יכול להיות שהוא באמת לא נפגש, אלא מרגיש שככה האגו שלו מקבל את האישורים ש"אם היה רוצה-היה יכול" אבל עצם העובדה שהוא בכלל זקוק לזה, מורידה מערכו ומהכנות שהכרת בו עד היום.

ohcanada

New member
לא בטוח שזה אומר

אני לא בטוח, אולי הוא ניסה לקבוע עם ידידה להפגש, והיא לא יכלה אז הוא ניסה לשכנע אותה..
אני יודע שזה נשמע קצת תמים, אבל צריך לשמוע את הצד השני גם...

למעלה