להיכנס להריון

מלוואח

New member
להיכנס להריון

היי לכולם אני ובת-זוגי החלטנו להתרחב, בשעה טובה... הייתי שמח אם יש לכם עצות אופרטיביות או סתם טיפים בכל הנוגע להריון. כמו כן, איך "עולים" על בעיה בפוריות, במידה וקיימת כזו... תודה מראש, מלוואח

למלאווח תוסיף סחוג למתכון ההריון../images/Emo71.gif

מזל טוב על ההחלטה להתרחב, מקוה שתרחיבו את המשפחה במהרה. גם אנחנו רצינו להתרחב מזמן אבל מרוב הורמונים הרחבנו את הבגדים
. אולי תספר קצת יותר עליכם כדי שאפשר יהיה לעזור, ולתת לך טיפים טובים אם בכלל יש כאלה! בינתיים קח טיפ להריון - עשה אהבה
. איך עולים על בעיית פוריות?! תלוי כמה זמן מנסים? אם מנסים מנסים ולא הולך אז צריכה להידלק נורה אדומה. מאוד רוצה לעזור אבל אין לי מספיק פרטים. בכל מקרה מלאווח יקר, ברוך בואך ומקוה ששהותכם תהיה קצרה

נועם@בת

New member
המממ... שמונים עד תשעים אחוז

מהנשים נכנסות להריון פשוט מיחסי מין
אם עד היום זוגתך השתמשה בגלולות או בהתקן תוך רחמי- צריך להפסיק/להוציא ולהתחיל להנות
הדבר החשוב הוא לזהות את יום הביוץ. קיום יחסי מין בשלושת הימים שלפני הביוץ- כולל יום הביוץ מכסים את "חלון האפשריות" של התעברות. לא חייבים לעבוד יום יום, אפשר יום כן ויום לא. מחזור לא סדיר יכול להצביע על אפשרות לבעיה. בדרך כלל אין טעם להלחץ אחרי פעם פעמים, ויש להזדיין בסבלנות
שמונים אחוז מהזוגות נכנסים להריון בשנה הראשונה. מעבר לשנה (או חצי שנה לנשים מעל גיל 30-35) כבר מחייב בדיקה או התערבות רופא. שיהיה בהצלחה נועם

א י נ ס

New member
שאלה על IVF + תרומת ביצית

קראתי פה על מיני הכנות לקראת שאיבה והחזרה. יש לי שאלות: בטפול של IVF עם תרומת ביצית, אם ההורמונים עולים, הרירית מתעבה ויש ביוץ ספונטני - האם נותנים עוד תרופות להגברת הסיכוי, או אולי ליצירת ביוץ מתוזמן יותר? האם יש העדפה להחזרת עוברים טריים לעומת קפואים, או שזו מדיניות של רופא ובית חולים מסוים?

איזו נוסטלגיה נעימה

אני זוכרת את היום שדיברנו ככה כאילו זה היה אתמול, ובינתיים עברו להן כבר כמעט שנתיים. אבל לא אכניס אותך לדיכאון, כי בסך הכל, זו אחת ההחלטות הכי יפות בחיים, אפילו יותר מלהתחתן אני הייתי ממליצה להיכנס לאתר 4u lady הוא עברי למרות השם הלועזי ולהתחיל את המסע, שם תוכלו למצוא יומן ביוץ- כשבימי הביוץ ישלח אליכם מייל, כדי להזכיר שהערב צריך לעשות משו בנידון... וכמובן להפסיק גלולות (עוד נוסטלגיה). בגלל הניסיון המר שלי- "לי זה לא יקרה", הייתי גם ממליצה לפנות לגיניקולוג בכדי לודא שאין בעייה הורמונלית או בעיית זרע, בדיקת דם פשוטה לאישה, ומנת זרע בשבילך, שווה את המאמץ הקטן, בכדי שלא תשימו פול גז בניוטרל. המון המון בהצלחה טליה המון המון בהצלחה

dandushx

New member
מסכימה לחלוטין עם טליה

גם אנחנו עשינו את הבדיקות דם ההורמונליות ובדיקת זרע זמן קצר יחסית אחרי תחילת הנסיונות-3 חודשים בלבד ,אמנם כולם אמרו לי שזה מוקדם מידי , אבל אני רציתי בשביל השקט הנפשי וכדי לא לשים פול גז בניוטרל כדברי טליה . בסוף גלינו שלבעלי בעית זרע שכנראה תחייב אותנו ללכת ישר לאיקסי ו-IVF , אז בדיעבד טוב שבדקנו.אבל אני רוצה להרגיע אותך וכפי שנועם אמרה 80-90 אחוז הזוגות פוריים ואין אצלם בעיה , אז לא להלחץ. אתר נוסף מומלץ "עולם התינוקות" ,ראה למטה לינק לאתר (אפשר כבר לבחור שמות לילדיכם העתידיים באתר הזה) אגב גם 4ULADY אתר מצוין.

ונוס 34

New member
אתר - ביוץ

קיים קושי ברישום באתר - מישהו מבין מה רוצים מהנירשם ?!! ניראה לי שכבר יותר קצר להיכנס פשוט להריון...

הי מלאווח (ומאיפה השם הזה..)

ם אנחנו עכשיו בתחילת הנסיונות להתרחב (ומקווים שזה יבוא מהר) המלצותי הן: כמובן להפסיק עם הגלולות ולחכות למחזור הראשון וכך לחשב את יום הביוץ ללכת לרופא נשים שישלח אתכם לכל הבדיקות שצריך לעשות- למשל CMV לשלילת חיידק שבזמן הריון יכול לפגוע בעובר, בדיקת חיסון לאדמת. מאוד חשוב לעשות בדיקות אלו לפני כי אם יש מתגלת בעיה במהלך ההריון לפעמים ממליצים על הפלה לא עלינו וגם לגבי אדמת אני יכולה להגיד מנסיוני שאני נמצאתי כלא מחוסנת והייתי צריכה לקבל חיסון שלאחריו אסור במשך 3 חודשים להיכנס להריון ! בנוסף, הרופא מבצע בדיקה גופנית וגינלית לאשה ושולח את בני הזוג ע"פ העדה שלהם לבדיקות גנטיות. המלצה נוספת שלי בעניין הביוץ- לקנות ערכה לחיזוי הביוץ בבית מרקחת ולהיעזר בה ויאלה לעבודה ! בהצלחה !!!!

מלוואח

New member
תודה לכולם על התשובות הנפלאות

מקווה שהכל ילך בסדר, בדרך לג´חנון קטן\קטנה שיבואו לעולם....

למעלה